Durerea unei pierderi de sarcina (27)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Flavia, iti tin pumnii!!!!!!!!!!!!!Sa fie nasterea usoara si Davidutu sa iasa sanatos si frumos! Cred ca esti singura viitoare mama care pleaca cu laptop-ul la spital! Eu nu am mai auzit asa ceva...Sunt pe baricade, astept sms-ul, telefonul orice de la tine. Sunt convinsa ca totul va fi bine. Te pup mult!!!

Andreea

Mergi la inceput

Cristina Ana, e adevarat, e mai ieftin in Romania pentru investigatii, dar din pacate nu stam decat 10 zile…Eu totusi sper sa nu mai fie nevoie si sa raman o data insarcinata! Imi place mult Andrei, pe nepotelul meu il cheama Vlad Andrei. DAca tot stai toata ziua in pat, ai timp sa te gandesti la nume.

Myry, imi pare rau pentru pierderea ta. Eu nu stiu multe despre sarcina molara, asa ca nu te pot ajuta. Dar iti doresc sa iti rezolvui problemele cat mai repede pentru a incerca din nou.

Flavia, nu am nimic inpotriva sa scrii cate sarcini am pierdut fiecare. Mcrissa are dreptate, asa o sa vada si alte fete ca ne putem indeplini visul si dup ace am pierdut o sarcina sau mai multe.

Michelle, cum sa nu iti simtim lipsa?? Eu una asa m-am obisnuit cu postarile tale, intotdeauna ai cate o vorba buna pentru fiecare, asa ca fii convinsa ca iti lipsim lipsa, chiar daca nu o spunem.Iti tin pumnii sa fie cu noroc luna aceasta.

Danacanea, imi pare foarte rau de pierderile tale. Este foarte greu, te inteleg perfect, dar nu renunta la gandul de a avea un copil. Sa stii ca multe dintre noi am simtit asa la un moment dat, dar forumul acesta ne-a ajutat mult. Sper sa iti regasesti si tu optimismul alaturi de noi si sa gasesti puterea de a merge mai departe.

Liana, hai ca m-ai distrat, cum ai fugit tu calculator sa ne dai vestea cand ai primit sms de la Flavia. Cred ca maine chiar vei avea ce veste san e dai!

Fetelor, am uitat sa va spun: pe 1 iulie aniversam un an de casatorie (de la cununia religioasa, ca pe cea civila am facut-o in 2005) si sper din tot sufletul sa ii pot face sotului meu cel mai frumos cadou. O sa-mi cumpar un test de sarcina si il iau cu mine acasa, ca sa fiu pregatita sa il fac.

Va pup mult pe toate

Andreea

Mergi la inceput

Flavia, nu pot sa ma culc fara sa fac un pic de galerie

Sper sa o auzi din Canada! MA gandesc sa tine!

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Doamne Ajuta si ne rugam pentru Flavia
Sa ai o nastere usoara si scurta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Flavia nastere usoara si curaj!!
in sfarsit e pe drum cel mai asteptat baietel. la cat e de asteptat de noi davidutu cred ca putem sa il si botezam .

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

lianaaa,eu dormeam si am ratat sms-urile flaviei
VINE DAVIDUTUU

Marina, o in 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

Salutare fetele.
Hop si eu (chiar daca probabil nu ma mai tineti minte ca nu am mai intrat) sa-i urez Flaviei nastere usoara si un pushti voinicel si sanatos si plin de noroc.

HAI FLAVIA
Chiar daca nu am mai scris am citit in fiecare zi vreau sa le spun si eu fetelor care, din pacate ni s-au alaturat, ca imi pare rau pentru ele. Atat de rau incat aproape am retrait durerea mea de atunci, mai ales ca situatiile lor seamana oarecum cu a mea.
Irinabobe si Teo2irina felicitari pentru sarcini. Sa aveti parte de ceea ce va doriti. Sunteti niste norocoase si ma bucur pentru voi.
Despre mine nu am ce sa va spun nou. Am o stare de spirit tare proasta, dar nu o sa vorbesc acum despre asta pentru ca asteptam sa nasca Flavia si nu vreau sa stric atmosfera asta asa de frumoasa cu prostiile mele.
Va imbratisez pe toate fara nici o exceptie si va doresc sa aveti cat mai curand vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna dimineata!
Brrr, m-au trecut sudorile bre, de atatea emotii!!!!!!
Michelle, te rog, trimite-mi si mie PM cu nr tau de tel si al Falviei, ca vreau sa va aud!
Andreea16, te rog frumos, editeaza-ti mesajul de mai sus, mai da cate un "enter" printre majoretele alea, ca prea s-a latit pagina si e greu de citit!

HAI DAVIDUTZUUUU!!!!
HAI FLAVIA!!!!!!!!!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

alyx, eu imi amintesc de tine! ...si cred ca poti sa scrii, draga mea, ca doar de-asta suntem toate aici, sa ne spunem durerile si sa ne incurajam una pe alta!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Flaviaa, nastere usoara iar bebe David sa vina cu bine pe lume!
Sunt alaturi de tine si iti tin pumnii ca totul sa decurga asa cum iti doresti!

Nana, 27+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput