Durerea unei pierderi de sarcina (27)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joahnna spune:

remaliss eu am patit asa anul trecut... eram in intarziere de 2 zile facut test negativ, a doua zi plecat in concediu.. pregatita tot timpul ca acu apar.. si dupa 2 saptamani tot nimic am pus intarzierea pe seama schimbarii de mediu , nici prin gand nu mi-a trecut ca as putea fi gravida mai ales ca aveam dureri de ciclu. Sper sa fie si la tine cu 2 liniute.
danacanea
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Baby-r7-bine ai revenit!Cum te mai simti?
Mav-ce scump e Sebi si cum doarme dragul de el,noroc cu pernutele acelea jos...Iti doresc multa sanatate si sa iti revii cat mai repede!
Cristina_ana-ma bucur ca urmezi sfaturile medicului si stai in pat cumintitca,nici tu nu mai ai mult deloc,abia astept sa vad poze cu tine si baietelul tau!Niste poze noi cu burtika nu ne pui daca te rog eu frumos?Multumesc mult pentru incurajari!
Cristina26-tu esti urmatorea dupa Flavia,abia astept,fii optimista sunt sigura ca va fii totul bine!
L5845-draga mea ma bucur sa aud ca esti dispusa sa lupti oricat de greu este ca sa iti implinesti visul(pe care il avem cu toate)acela de a ne tine copilasii sanatosi in brate.abia astept sa vad poze cu tine gravidutza!Mana te mai deranjeaza?
Pepsi-draga mea iti multumesc ca te gandesti la mine mereu!din pacate nu am primit sms-urile tale nu stiu care este baiul,e si am facut o boacana ti-am trimis sms azi dimineata si am uitat de diferenta de ore,sper ca nu te-am trezit din somn,te rog sa ma scuzi!Vad ca te apropii dupa cum ne povestesti,am deja emotii nu imi vine sa cred ca imediat ne vei spune ca s-a nascut David!Cat de frumoooosss!Un bip ai incercat sa imi dai sa vedem daca il primesc?nu inteleg de ce tu primesti sms-urile mele si eu nu pe ale tale,undeva e o buba,off sper sa ma poti anunta daca are loc marele eveniment sa le spun la fete daca nu la Liana sa ii dai bip,sau nu stiu cum sa facem.Te pup dulce si odihneste-te cat poti!HAI DAVID!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IleanaMarius-ce scump e baietelul tau!!Sa-ti traiasca,sa creasca mare si sanatos!
Teo2rina-ce bine ca ai trei medici,ai siguranta deplina!Ma bucur ca nu te chinuie greturile si imi pare rau ca esti intoarsa pe dos si nervoasa,cred ca mai toate suntem asa ,caldura asta isi spune cuvantul!Iti multumesc pt pm,e dragut din partea ta ca nu ai uitat de tb,dar eu nu am inteles mai nimik,cred ca ceva nu am facut bine!Ai grija de tine,te pup dulce!
C.myry-draga mea imi pare rau pentru ceea ce ti s-a intámplat.intra-devar oricat de mica e sarcina sau de mare durerea este ingrozitoare...inteleg ceea ce simti in totalitate si eu la prima sarcina abia asteptam sa il vad la ecograf si sa mi se vada burtika dar din nefericire am pierdut sarcina iar apoi la sarcina a doua mi-am vazut fetita la ecograf,i-am auzit inimiora,mi-am vazut burtika crescand insa nenorocirea nu m-a ocolit nici de aceasta dat.e greu si dureros asta o stim toate cele care am trecut prin asa ceva si speram sa te putem ajuta sa nu renunti si sa mergi mai departe oricat de greu este...E bine ca ne-ai scris sa stii ca aici sunt fete extarordinare,aici poti scrie exact ceea ce simti fara ocolisuri!te pup si iti doresc multa putere sa mergi mai departe!
Mcrissa-sper din suflet sa vii cu vestea cea mare peste doua saptamani sa aveti cea mai minunata aniversare!
Blueeyes-imi place sa te vad optimsta si sper sa deschizi odiseea si sa nu uiti sa ma tragi si pe mine dupa tine!
Danacanea-imi pare tare rau sa aud ce ti s-a intamplat.De multe ori ramanem fara explicatii in fata acestor tragedii...stiu ca acum crezi ca nu mai ai putere sa incerci din nou insa nu renunta,si eu din pacate am pierdut o sarcina la 9 saptamani si o fetita la 24 saptamani si iata-ma ca lupt inca si incerc din nou desi nu imi este usor,desi uneori simt ca nu mai rezist dar stiu ca vreau un copilas sanatos si pentru asta lupt!!!iti doresc multa putere sa incerci din nou,sa reusesti sa treci peste ce ti s-a intamaplat sa nu lasi frica sa iti domine viata!Daca nu te superi ce varsta ai?
Joahnna-eram ingrijorata cand am vazut ca nu ai raspuns la pm...Off cum te tin astia pana la rezultate,cunosc acest sentiment de incertitudine,cand nu stii ce ti se va spune dar ai sa vezi ca totul va fii bine,eu am sa iti tin pumnii in continuare si te rog sa imi scrii cand aflii rezultatele finale!te pup!
Irinabobe-felicitari inca o data pentru testul pozitiv!Ce semnatura frumoasa ai!!!!Sa ai o sarcina usoara in continuare!
Remaliss-iti tin pumnii sa fii gravidutza,stii pana nu e rosu mai e speranta!
Eu sper sa raman gravi luna asta ca daca nu chiar ca incep sa disper,deja sunt a patra luna de incercare!

SUFLETEL scump te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

acum m-am intors de la dr.nu v-am spus ca merg la dr ca era un simplu control de rutina, de fapt o ecografie programata de mult si tot amanata.la eco totul arata bine si dr a zis ca am un folicul care creste foarte frumos pentru ziua 10 (15 mm) si ca peste 2-3 zile sa am neaparat contact.ea era foarte incantata de cum arata.eu nu stiu ce inseamna 15 mm pentru Z10, dar cred ca e de bine
asa ca azi mai iau pauza ca sa ne mai odihnim si apoi vom munci cu drag si spor

Mcrissa in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Irina felicitari pentru sarcina. Sa fiti sanatosi si tu si bebitul si sa ai o sarcina usoara.Si ce bine faci ca mai stai pe aici sa se ia si la noi.

Sicuta multa bafta la examenul pe care il mai ai si sper ca analizele genetice sa iasa bine. Iti tin pumnii.

Lau-Meli eu nu stiu prea multe despre IA, dar iti doresc din tot sufletul sa poti ramane graviduta cumva, si sa fie bine. Ma bucur ca esti optimista si inteleg ca nu e chiar un capat de tara.

Mcrissa felicitari pentru cei trei ani de casnicie, si iti doresc sa fiti 3 cat mai repede.

Michelle ce frumos spui tu lucrurilor pe nume. Tu ai dreptate ca trebuie sa luptam, sa luptam si iar sa luptam. Imi doresc atat de mult sa fiu iar gravida. Parca nu mai am rabdare sa treaca luna asta si sa-mi fac testul de sarcina. Sunt abia in Z7. Mai am o gramada de asteptat.

Mav ce baiat frumos ai, sa-ti traiasca.

Myry imi pare asa de rau ca trebuie sa treci si tu prin asa o grea incercare. Acum e foarte greu, dar ai sa vezi ca odata cu trecerea timpului o sa prinzi puteri sa mergi mai departe.

Danacanea e ingrozitor ce ti s-a intamplat, acum crezi ca nu mai poti, dar vorbeste cu noi, descarcate aici, si cu timpul durerea se va mai diminua si vei putea lupta pentru visul tau.

Rameliss s-ar putea sa nu fie bun testul, eu am mai auzit. Nu vrei sa mai faci unul ca sa fi sigura? Poate cine stie ... o fi un bebita...

Davidutzule ce faci? Ne mai tii mult in suspans? Vezi cate femei te asteapta?
Flavia as vrea sa ai cea mai usoara nastere din lume.

Fetelor va pup pe toate
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

maaamaa fetelor, v-am auzit galeria de la servici, dar din pacate acolo nu am acces la internet, asa ca abia acum pot sa ma alatur si eu galeriei.

Flavia, nastere cat mai usoara si Davidutz sanatos, voios si frumos. Si mancacios…
c.myry imi pare tare rau pt. tine ca si tu treci prin asta. Si la mine a fost a fost sarcina fara embrion, dar nu mi-a zis nimic de molara. Care e ideea cu hcg-ul…adica ce indica el?
Mcrissa nesimtirea e in floare…am vazut multe scene de genul asta. Din pacate oamenilor nu le mai pasa de nimic…si mai auzi si tot felul de comentarii, daca cineva indrazneste sa intervina, de genul: “ce, l-a facut cu mine?” sau “am pus-o eu sa-l faca?” mai sunt si exceptii, dar prea putine.
Danacanea imi pare rau. Sigur ca ti-e frica acum….ai pierdut 2 sarcini…dar nu te hotari deja ca nu mai incerci. Acorda-ti putin timp sa-ti mai revii, si fizic si psihic, si o sa vezi ca n-o sa mai gandesti asa, mai ales daca-ti doresti un bebe. Stiu ca nu e usor, dar nu trbuie sa renunti.
Remaliss iti tin pumnii sa fie totusi bebe. Mai incearca si un alt test.
Teo2rina-ici si ai grija de tine, mai ales cu caldura asta…
Blueeyes ai de gand sa deschizi o noua odisee?!?! Ne iei si pe noi?!
Irinabobe felicitari, sa ai o sarcina usoara si sa ai grija de tine
Michelle te rog eu, nu dispera!!! O sa fie si la tine pana la urma, ai sa vezi!!! Esti o fata buna si meriti si tu sa traiesti fericirea asta…cu siguranta, asa va fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

REMALISS, mi imi intarziase cm 2 sapt si testul tot negativ iesea, uneori se pozitiveaza mai tarziu...eu iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

fetele cu telefonul!! vreo veste de la flavia?!...ceva concret?!?!? ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Multumesc mult fetelor pt. incurajari! Sinteti extraordinare!
dan_ny - stiu ca valoarea HCG-ului arata o posibila sarcina si felul ei - intrauterina, deci normala, cat si extrauterina.La femeile insarcinate nivelul HGC arata virsta embrionului.
Tot in sarcina se dozeaza beta-hCG-ul in caz de suspiciune de sarcina molara, adica o sarcina cu embrion incomplet sau fara embrion deloc, situatie in care nivelele acestui hormon sunt extrem de ridicate.Acest nivel in cazul in care nu esti insarcinata este intre 0-5.daca e mare, ca in cazul meu stiu ca se urmareste saptaminal pina ajunge la 0. Daca nu ajunge intr-o anume perioada la 0, nu stiu care e perioada inca, se intervine medicamentos.
Sper ca am explicat bine. Asta ce am inteles si eu de pe net.
Oricum daca nu ti-a zis nimic de sarcina molara, inseamna ca nu a fost nimic. Nu orice sarcina fara embrion e molara.
Eu inca astept rezultatul de la laborator dar mi s-a zis sa fac analiza asta pina atunci pt a urmari nivelul HCG.
danacanea – imi pare rau, stiu ce simti. Dar trebuie sa fii tare. Vor veni si pt. noi vremurile bune.
Michelle81 – multumesc mult pt sustinere. intradevar imi face bine sa vorbesc cu voi.
Ma simt bine chiar si daca doar citesc. Vad atata solidaritate si imbarbatarile pt celelalte fete imi fac si mie bine. Parca ma monteaza si pe mine sa merg mai departe.
Va pup pe toate si va doresc numai bine si 2 liniute roz cit mai repede si cat mai multe.
Sarcini fara probleme la toate burticile.

myry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

fetelor mi-au dat lacrimile, sinteti minunate, imi cer scuze sa nu pot sa va scriu la fiecare in parte, dar recuperez eu deseara, acuma intru repede sa va zic, ca am avut contractii neregulate toata noaptea, acuma vad ca au disparut, dar elimin in continuare dopul, sint sigura ca asta e acuma! am sunat la spital si mi-au spus sa revin la ora 15.30 la noi ca nu stiau daca au loc ptr mine vineri la provocare. dar dupa semne si tot si daca nu ma provoaca simt eu ca nasc pina duminica! va tin la curent daca plec miine la spital am sa va scriu, si apoi din spital o sun pe michelle, pe liana sau pe andreea, sa le zic daca am nascut, va vor tine ele la curent!sotul tot ride de mine ca voi naste in direct cu voi!la cite incurajari am sa stiti ca nu mi-e deloc frica, va fi bine!laura, sa stii ca mai am o prietena care imi zicea ca poate fac fetita,si in cazul asta nu am nume deloc, dar sotul zicea ca doar i-am vazut clar cocoselul la eco.....va tin la curent, va pup si sa multumesc din suflet!

michelle, nu m-ai trezit deloc, stai linistita, iar ti-am dat un sms si vad ca nu le primesti, de aia am sa te sun de la spital sa te tin la curent cu ce si cum prin voce, sper sa nu te deranjez!sau poate ma prind eu de ce la tine nu ajung si la mine ajung! nu inteleg ca fac ce trebuie si imi scrie ca mesajul a fost transmis!

va pup pe toate fetele minunate!multumesc din suflet!

Flavia 40+3 David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Buna!
Flavia, am uitat, te rog as dori si eu pe listuta!
Si nastere usoara caci vad ca se apropie. Iti tin pumnii

Va pup pe toate

myry

Mergi la inceput