raiul nu este impozabil

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

ARDEIASH,felicitari pt. articol ,e destul de interesant ,uitati-va si la biserica catolica care are 11000 de camere numai "Citta DEL Vaticano,banci si bogatii inestimabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandal spune:

Un articol excelent....multumesc....

Cui ajuta? Hmmm....In fiecare luna, in lume se tiparesc in jur de 3000 de carti (titluri unice). Nu am timp sa le citesc pe toate. La fel, apar sute de mii de articole. La fel nu am timp sa le citesc pe toate. Dar daca cineva judeca un articol interesant si impartaseste acel articol intr-o discutie (fie si virtuala) cu atit mai bine.

Eu, personal, nu pot decit sa zic saru-mina....

In alta ordine de idei, articolul este un altul din milioanele de pasi care la un moment dat ne vor deschide poarta catre o lume in care religia va fi numai o amintire in istoria umanitatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emicris spune:

Clover

mama zmeilor adi si emi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Articol foarte bun. Parerea mea. Si as mai aminti faptul ca recent, Mitropolia Moldovei si Bucovinei a castigat in instanta dreptul de a-i fi retrocedata cladirea care adaposteste Studiou teritorial TVR Iasi. Si chiar au format un "comando" de popi care s-a dus imediat sa-i scoata afara pe cei de la postul TV.Eu stiam ca legea 10 zice ca in cazul in care imobilul pentru care se face solicitare de retrocedare este folosit de institutii de utilitate publica, solicitantii sunt despagubiti financiar. Dar se pare ca MMB are o influenta nemarginita la instantele iesene. Ei nu se "spurca" cu actiuni la Fondul Proprietatea ca altii.
Mda, legea-i numai pentru fraieri.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Meeyyy fetelor!
Haideti sa nu fim rele cu Ardeiash
Daca ea a considerat ca acest subiect merita sa fie postat aici la noi pe sa o punem la zid?? Nu vad de ce.
Parerea mea este ca ,daca cuiva nu ii place subiectul da mai departe fara ca cel care a citit sa apara si sa supere pe altcineva,doar pentru simplul fapt ca nu i-a placut subiectul.
Doar nu ea la inventat si scris aici,tocmai era luat de la o revista si postat aici in ideea ca,poate cineva este curios de ceea ce se mai intampla si cu fetele bisericesti.

Mie una mi-a placut articolul,nu vreau sa il comentez dar mi s-a parut ca unele din voi a-ti fost putin rautacioase cu Ardeiash si chiar nu merita,o spun inca odata.

Ardeiash de la mine ai si iti spun ca nu merita sa te superi chiar atat de repede.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

multumesc tuturor pentru cuvintele bune ... am primit o gramada de flori.... ma simt super!

ce ma mahneshte e ca nu mai poti deschide o discutie ... de fapt cel care nu este de acord cu ce-ai zis ... este ironic ..... sau mai rau... jigneste .. nu isi spune doar parerea... (si nu are importanta ce subiect deschizi.. absolut deloc... ci numai sa fie discutie in contradictoriu.... )
iar eu refuz sa ma mai cert virtual...
vorba adushkai... am inaintat si eu putin... nu ma mai preocupa doar barfulitele!

si apoi sunt destul de sresata in viata de toate zilele! vreau sa ma relaxez aici.. nu sa ma incarc nervos!

aaaaa..daca tot am fost mutati la sufletul credintei? credeti ca am putea sa incercam sa fim mai putin duri cu cei cu care intram in contact? la urma urmei e un subiect de discutie .. nu o competie cu premii importante... daca reusim sa-i aruncam pe cei din jurul nostru la "gunoi".... sa avem de castigat?!

multumesc..
atat am avut de spus!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

quote:
Originally posted by ardeiash

multumesc tuturor pentru cuvintele bune ... am primit o gramada de flori.... ma simt super!

ce ma mahneshte e ca nu mai poti deschide o discutie ... de fapt cel care nu este de acord cu ce-ai zis ... este ironic ..... sau mai rau... jigneste .. nu isi spune doar parerea... (si nu are importanta ce subiect deschizi.. absolut deloc... ci numai sa fie discutie in contradictoriu.... )
iar eu refuz sa ma mai cert virtual...
vorba adushkai... am inaintat si eu putin... nu ma mai preocupa doar barfulitele!

si apoi sunt destul de sresata in viata de toate zilele! vreau sa ma relaxez aici.. nu sa ma incarc nervos!

aaaaa..daca tot am fost mutati la sufletul credintei? credeti ca am putea sa incercam sa fim mai putin duri cu cei cu care intram in contact? la urma urmei e un subiect de discutie .. nu o competie cu premii importante... daca reusim sa-i aruncam pe cei din jurul nostru la "gunoi".... sa avem de castigat?!

multumesc..
atat am avut de spus!

s-auzim numai de bine! si

ardeiash,daca vrei sa te relaxezi poate ar fi bine sa triezi subiectele pe marginea carora doresti sa discuti...subiectele negative nu pot crea sentimente/reactii pozitive,cred eu...
asta cu discutiile preponderent pe teme negative e o boala nationala care ne ajuta eventual sa facem rost in conditii bune de riduri,depresie,ulcer,samd.
...asta cu "toti e hoti" e asa de comuna ca mie una nu-mi mai trezeste nici o reactie...de acord cu Darael,toti preotii,toti medicii,toti profesorii,etc...puerila abordarea asta generalizatoare...

in rest mi-e greu sa pricep de ce v-ati aprins asa,o zi senina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BOCANILA spune:

ardeiash

In vremuri ale minciunii universale,a spune adevarul este un act revolutionar.....

Mergi la inceput