nasterea la euroclinic
Raspunsuri - Pagina 9
alinab2 spune:
Chiar nu mai este nimeni care a nascut recent sau va naste in curand la Euroclinic? Ar fi bune niste informatii recente...eu as vrea sa nasc acolo, in august, cu Dr Dimitriu.
Multumesc.
BraveGirl spune:
Eu am nascut in 2008 cd aveau aceleasi preturi si nu au inclus si pachetul celule stem. Nu prea ar avea cum, ca un astfel de pachet e in jur de 1000 euro. N-am platit nimic in plus fata de pretul afisat. Recoltarea celulelor stem am platit-o la firma cu care aveam contract (cordblood).
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 18+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
alinab2 spune:
BraveGirl, multumesc, intre timp am aflat si eu ca asa e, kit-ul nu e inclus.
Despre situatia in care medicul ales are contract cu CASMB, si primesti o reduere de 2800 RON (suma este suportata de CAS), stiati? Mie mi-au confirmat cei de la Euroclinic recent acest lucru.
BraveGirl spune:
Alna, eu chiar nu stiam. Dar eu nu cred ca beneficiez, ca nu lucrez. La stat dc nasc, nu platesc, ca duc adeverinta de la sot. Ma intreb dc e valabil si la ei...ma interesez.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 18+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinab2 BraveGirl, multumesc, intre timp am aflat si eu ca asa e, kit-ul nu e inclus. Despre situatia in care medicul ales are contract cu CASMB, si primesti o reduere de 2800 RON (suma este suportata de CAS), stiati? Mie mi-au confirmat cei de la Euroclinic recent acest lucru. |
Cei 2800RON sunt scazuti din pretul nasterii?
Si cum afli ce medic de la Euroclinic, are incheiat contract cu CASMB?
Ca pacient, ce conditii trebuie sa indeplinesti ca sa primesti reducerea asta? Sa fii angajat cu carte de munca?
Ma intereseaza si pe mine mai multe informatii, daca poti sa-mi dai.
Multumesc din suflet!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
ancadragoman spune:
Nanuto tu ne faci vreo surpriza?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
Bebe Beca spune:
Mi-a trecut pe la urechi o informatie care poate va ajuta, se pare ca euroclinic a scazut tarifele pentru nastere, undeva la 6700 ron pt cezariana. Nu este o info sigura, trebuie verificata, in caz ca va intereseaza.
Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
alinab2 spune:
Nana, eu am scris un mail la adresa diana.bogiaris@euroclinic.ro, de la Biroul Internari (am gasit adresa ei pe site-ul Euroclinic) si am intrebat daca doctorul meu are contract cu CAS. Mi-a raspuns imediat si mi-a spus ca da. Uite, iti dau un citat din mail-ul primit de la ea:
"Buna ziua,
Este valabila reducerea de la CAS, suma fiind de 1800 lei pentru mama si 1000 de lei pentru nou nascut. Din totalul facturii se va scadea cumulul de 2800 lei, Dvs urmand sa achitati doar diferenta.
Domnul dr are contract cu CAS, astfel incat puteti beneficia de aceasta reducere. Aveti nevoie la internare de o trimitere de la medicul de familie si o adeverinta de la locul de munca."
Si cred ca am raspuns cu asta si la intrebarea ce conditii trebuie sa indeplinesti: adeverinta de la servici si trimitere.
Deci da, cezariana ajunge la 6700 RON in cazul in care doctorul are contract cu CAS.
Happiness_4_us spune:
Alina, merci din suflet!
Sa inteleg ca aceasta reducere se aplica numai in cazul cezarienelor, nu si in cazul nasterilor naturale?
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
alinab2 spune:
Cu placere. Ar fi interesant, daca intrebati si voi la ei, ce raspuns primiti. Eu sper ca acelasi:)
Eu m-am referit la cezariana pt ca eu mai mult ca sigur voi face cezariana. Dar din cate inteleg eu, se aplica la orice tip de nastere.