Caut persoana de contact pt. a ma ajuta cu d-soara arhitect sef de la consiliul national Ilfov
Detin un teren care as dori proiect de constructie + sa ma ajute in privinta terenului doarece am adacimea de 8 m si m-am c-am blocat trebuie sa ajung la cons. natinal Ilfov,,,
multumesc mult
0788910835
De ce nu mergi sa vorbesti direct cu "d-soara arhitect"? Poate iti prezinta o solutie legala. Stiu ca poti obtine o autorizatie pentru o constructie temorara, pentru o casa din lemn (de exemplu) sau ca ultima solutie, vinde terenul cu probleme si cauta ceva mai bun.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Eforie Nord- 10 iunie 2007
Buna
Inainte de a -ti explica concret exact ce e cu terenul i-ti marturisesc ca ai foarte frumoase albume poze
Bineinteles caci fara copilasii tai frumosi nu ieseau
Am un teren 302mp deschidere 37 deci foarte mare dar adancime 8m
Cand am fost la " D--soara Maican " ceea ce nu am stiut ca trebuiesa-ispun asa..si i-amspus d-mna,, pur sisimplu m-a refuzat nici nu a vrut sa se mai iute bine pecei explicameu
Simplu caci strazile vechi ale com.Pantelimon au fost pt.carute acum nu
si deci nu va incadrati
caci nu se poate absolut nimic
eu acum ma voi duce din now la dansa si ii voi cere scris ca sa pot merge mai departeasa cred eu ca-icorect
Cu planul 2 sa-l vand nu pot fiidca ce fac cu 26 000 EuR ??
nimic sa fac credit no way nu ma incadrez
deoarece cum poate stiti e doar reclama la tv ei spun ca-i usor dar cine are salariu de 35 mil minimum pt a se incadra pt credit? + avans
deaceea ma lupt ma agat de acest mic fir deoarece nu am sanse ceeea ce sunt multi care au construit fara acte
dar eu am zis a merg drept dar vad ca nu e cu mine
ce parere avti?
o zi buna si sanatate