cursuri Eurocor-a facut cineva?
M-ar interesa cursul de inspector de resurse umane si a-si vrea sa stiu daca are cineva o astfel de experienta.Ati gasit un job dupa absolvirea acestor cursuri?Merita banii?
Raspunsuri
Hildegard spune:
Eu nu stiu pe nimeni absolvind astfel de cursuri.
Sincer eu n-am incredere in cursurile astea.Parerea mea!
Poate este totusi careva care a absolvit si atunci e ok.
de-ale gurii
Stefan Peter(1 an si 7 luni)
adusca spune:
eu fac cursuri Eurocor, dar nu ca sa gasesc un job ci din pasiune.
m-am incris la Peisagistica si Arhitectura gradinii, vreau sa invat in primul rand pt mine, si apoi, daca am curaj o sa-mi deschid o afacere micuta in domeniu.
nimeni nu-ti garanteaza job nici daca absolvi la Oxford cu Magna Cum Laude, insa orice curs ajuta.
oriunde da bine cand se citeste in cv-ul tau ca esti instruit.
io sincer regret ca pana la varsta mea nu am facut tot felul de cursuri, am avut job stabil, pregatire tehnica...ma refer la facultate, si credeam ca ajunge.
fetele de pe DC
miag spune:
Eu nu ti le recomand. Am incercat si eu cursul de design interior. Nu mi-a placut nici stilul si veneau si cu foarte mare intarziere.Nu prea merita.
mistral spune:
Am facut si eu cursul de engleza si ma tenteaza si cel despre arta fotografica,dar cum spunea si adusca ,nu pentru a-mi gasi un job ci pentru mine.Nu stiu pe nimeni care sa-si fi gasit un job doar pe baza unui curs prin corespondenta.
anangel_lexi spune:
Eu am facut cursul de inspector de resurse umane la ei, in speranta ca voi fi avansata in firma la care lucrez. Insa seful meu cand i-am spus ca am facut cursul a zis doar "bravo, foarte bine" si atat.Ulterior am aflat ca de fapt seful meu nu are incredere in Eurocor pe motiv ca e prea ieftin si deci nu poate oferi cursuri de calitate
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
phater spune:
quote:
Initial creeata de PUIUMIC
M-ar interesa cursul de inspector de resurse umane si a-si vrea sa stiu daca are cineva o astfel de experienta.Ati gasit un job dupa absolvirea acestor cursuri?Merita banii?
phater spune:
sotia mea a facut un curs de desing interior,iar eu lucrez la decoruri pt.filme,reclame, emisiuni de divertisment...i-i este mult mai usor sa se angajeze unde lucrez avind o calificare in domeniu si un plus de cunostinte.
may spune:
si eu am facut ceva acu' mai multi ani (marketing), da' just for fun
adica, nu cred ca-s niste cursuri profesioniste pt cineva care vrea sa se folosasca de ele in CV sau cu care sa aplice pt un post mai serios; cre' ca-s, asa, un fel de Scoala populara de arta, nu Academie
daca-ti permiti dpdv material, eu zic totusi sa-l faci, ca sa ai o idee despre ce vrei sa studiezi, sa-nveti niste chestii bazale si apoi sa cauti ceva de nivel mai inalt daca vrei sa te perfectonezi si sa ai o sansa-n plus in cariera
vgv spune:
Buna ziua!
Am vazut ca s-a mai scris pe forum despre acest lucru acum ceva vreme
dar interesandu-ma aceasta problema readuc in discutie aceasta problema
As vrea sa fac un curs de design interior la Eurocor
ce parere aveti? se merita?
nu vreau sa o fac pt un job,ci pur si simplu pentru mine.Ma pasioneaza acest lucru....si cum in ziua de azi decorarea unei case de catre o echipa specializata e destul de costisitoare...ma gandeam ca imi pot decora casa singura urmand aceste cursuri...
Ce parere aveti?
A facut cineva cursul...?
Pricepi ceva din el..?
Multumesc anticipat!
bucatarul spune:
sotia mea a facut un curs de inspector Resurse umane la Eurodeal dupa ce a absolvit unul la eurocor fiindca cel de la eurocor nu era valabil,diploma nu era recunoscuta. Oricum a invatat mai mul la Eurodeal in 2 luni decat la Euroocor intr-un an prin corespondenta