TRIBURILE (3)
Raspunsuri - Pagina 2
xandrutza_76 spune:
Monique, am trimis niste mesaje, astept raspuns...
Felicia, nu stiu ce se alege de trupele tale daca le lasi in satul lui Monique, mai biine lasa-le provizoriu in satul parasit de langa ea (cu sprijin) poate s-or trezi mai multi sa riposteze si sa atacati odata...
Lilina, faine poze!!!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
lilina spune:
monique, daca ai toate cladirile la zero ...cred ca ti-e clar ca vei deveni ferma - apoi sat parasit DIN PACATE
cred ca poti sa-ti faci alt sat pe acelasi user
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
alexxia spune:
Fetelor hai s-o ajutam pe Monique_new. CIne e la cea mai mica distanta de ea ? Sa trimitem fiecare trupe acolo si cand au ajuns toate trupele le trimite la Monique_new. Putem trimite si trupe si resurse. Ce ziceti ?
Oricum individa care a facut asta e pe lista mea neagra si cum ma mai dezvolt o atac . Pai si-a permis ea sa se ia de o mamica ?
Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )
"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."
PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?
www.triburile.ro/35735.html" target="_blank"> JUCATI TRIBURILE
acina spune:
Hai ca si-au revenit.
Mai ce inseamna sa devii ferma?
Nu poti sa-ti revii pe parcurs?. sA o ieri de la capat in aceeasi locatie?
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.
acina spune:
Monique cine e aia care te tot ataca , din ce trib e?
Da si tu coordonatele ei.
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.
Monique_new spune:
fetelor multumesc mult. Dareu chiar am nimerit naspa rau aici numai intre dusmani. Individa e Selenka din tribul Magic 2. Are vre-o 1.800 pct deci si armata si e cam razboinica sau i s-a pus pata pe mine ca vede ca nu ma ajuta "tribul meu".
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
xandrutza_76 spune:
Monique, cica a vorbit Blade cu selenka si ea zice sa-ti faci sat nou ca-ti da ea resurse si pe asta sa i-l dai ei. Eu as mai astepta putin, se pare ca de acum se urnesc lucrurile... Mai trimite-mi odata rapoartele te rog, m-ar interesa mai mult alea unde te-a spionat, sa fac un calcul...
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Monique, cica a vorbit Blade cu selenka si ea zice sa-ti faci sat nou ca-ti da ea resurse si pe asta sa i-l dai ei. Eu as mai astepta putin, se pare ca de acum se urnesc lucrurile... Mai trimite-mi odata rapoartele te rog, m-ar interesa mai mult alea unde te-a spionat, sa fac un calcul...
poze cu noi
crinuta spune:
Fetele, dau fier pe argila. Cine are argila in plus sa imi spuna.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm