Cluj rulz! - 71

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

No, ma apuc de bagaje dar deocamdata imi beau cafeluta.
L-am trimis pe Bogdan la Bila sa ia chifle proaspete ca sa avem spor la facut bagaje.
Maine dimineata pe la 8 plecam spre Bucuresti iar marti la mare.Abia astept ca tare dor imi e de ea.Sper sa prindem vreme buna si sa nu fie exagerat de cald.
Vreau sa urez LA MULTI ANI ! pentru Elise,Ana si Alex.
Sa fiti fericiti si sa aveti o viata minunta.

la toata gaska si ne revedem prin 23-24.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Camelia imi pare rau dar nu stiu nimic de dr.Negrea.La ce clinica lucreaza?Iti putem recomanda alti medici.E musai doar dr.Negrea?

Simona(arelena) vacanta placuta!

Cristiana poate ca are colici dupa ce suge un pic si de aia se supara.Bine ca v-ati revenit cu raceala asta.Carina stranuta-tuseste des?Daca nu e des atunci poate ca nu e nimic.Aveti mare grija de voi.

Aaka pai noi suntem din Cluj si ai reusit sa vorbesti cu noi.Vacanta placuta si voua.

IOana nici eu nu m-as muta la Bucuresti ca tare bine e aici , la Cluj.Abia astept sa ne vedem.

Lumi super pozele.Fragutele alea sunt mortale.Ce baiat mare si frumos aveti.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata
n-am scapat de raceala cu asta mica mica,are mucisori suvoaie si-s ff necajita ca s-a imbolnavit ca am purtat masca o saptamana dejaba
azi noapte dupa ce a mancat a inceput sa tuseasca si sa se sufoce de am crezut ca si murim de sperietura.a fugit Mihai cu ea la neonato, la Sorin acre era de garda si a ascultat-o a zis ca nu e tuse ci se ineaca cu mucisorii.acuma bagam ser fiziologic si folosim pompita aia conectata la aspirator care e f buna.

Stanca vacanta placuta sa va simtiti bine si sa va odihniti.prietena mea e la mare da a zis ca apa e inghetata sper sa se incalzeasca sa va puteti balaci.

Arleena si voua distractie faina, sa va intoarceti cu bine.

Lumi super dulce Mihai, sa iti traiasca sa va bucurati de el

Mariana pe unde esti?

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

La Multi Ani,Matei!!!Sa fii sanatos,iar norocul sa te insoteasca mereu.
Asi, distractie placuta la mare si sa va intoarceti sanatosi.
Carrie,imi pare rau ca e bolnavioara micuta,sper sa va ajute pompita minune si sa scapati cit mai repede de mucisori.Sanatate multa multa si asteptam sa ne dai vesti bune.
M-am hotarit in sfirsit sa incep un tratament homeopat pentru Andrei si sper ca pina la toamna cind incepe scoala sa-l readuc pe linia de plutire,adica citeva kg.in plus si imunitate mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

noi am facut amandoi enterocolita cred, alex mi-a vomat de la 5 dimineata de nici nu mai stiu cate ori, are diaree, eu masimt de parca m-a calcat trenul, mi-e rau de mor, sper ca alex sa nu se simta la fel, desi pare ok, doar ca nu vrea sa pape si tot apa cere.
off sper sa ajungem in seara asta la cluj....ca parca nu am asa incredere in medicii din oradea....nici nu stiu ce sa-i dau, de papat nu prea vrea, saruri de rehidratare nu prea ii plac, bea apa, cred ca o sa intarce, ca nu-i mai dau san ca cica agraveaza....offf, sunt tare necajita....nu stie careva nr de tel de la cabinet particular a lui dr Miu?ca io nu-l mai am

carrie sanatate micutei, offf si voi sunteti necajite acum....

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

no, noi tot nasol, desi fata are o stare f buna generala e tot cu gura pina la urechi.
azi noapte a avut o criza de tuse de am innebunit incet asa ca de dimi am fugit la ORL la Mihut la consult care ne-a dat ceva picaturi si a zis ca trebuie urmarita de pediatru.
Pediatra noastra, neonatologul, med de familie toti sunt plecati din Cluj, dar a vb pediatra cu colegul ei de garda si dupa masa mergem la Pedi 2.
sunt asa de stressata, cu Thea primele probleme le-am avut pe la 4 luni, un reflux gastric si apoi acum, de mai bine de un an nu a mai avut nimik si am uitat cum e stressul cu copil bolnav

Mariana

Arleena, nu am decat nr de la Pedi 2 unde poti sa o cauti pe d-na Vera, care e la recoltari dar e asistenta lui la particular.suna-ma daca ai nevoie de ele, ti-am dat PM.
sper sa nu aveti enterocolita ca e f nasoala si atentie mare sa se hidrateze piciu.sanatate

GAbi si voua multa sanatate!nu mergeti in concediu?
nu va mai spun ca-s prastie de oboseala

mai viu pe seara

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Si eu tot pe fuga; am apucat sa citesc doar ultima pagina..
Multa sanatate celor mici care sint bolnaviori.... tare greu e sa-ti fie copilul bolnav
LA MULTI ANI, Matei!!! Ioana, si eu care ma gandesc din ce in ce mai mult sa ma intorc acasa, desi nu imi lipseste deloc Bucurestiul... dar cred ca imi va fi mai usor cu Luca.. (inca nu m-am decis)
La Multi Ani Elise si Ana!!
Lumi, eu stau in Grigorescu, pe Fantanele... cine stie, poate ne si stim din vedere...
Si la mine, ca si la Mariana.........viata mea e santierul , dar sper sa aiba loc intalnirea si sa ne vedem..
Carrie, ai pus poze de la botez? Maine sper sa am timp sa ma uit si in urma...
Pupici

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
imi cer scuze pentru intarzierea cu care va scriu, dar in romania nu am avut nici net si nici timp sa scriu.
Deja suntem in Spania, si mi tare dor de Roamania
Nu am reusit sa terminam chiar tot ce ne-am propus in apartament, ne-a mai ramas baia de sus de terminat si mobila de bucatarie de pus pe perete, dar nu prea am avut timp intre atatea examene.
A trecut si liceenta cu bine, si sesiunea de anul 1.
Timpul a fost tare scurt, asta e
Sper sa am mai mult timp sa scriu.
va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

am uitat sa trec semnatura

+19 si Alexandru Marius
va pup pe toate

Mergi la inceput

No fetelor, suntem mai bine, tot mai tuseste dar m-am linistit dupa controlul de ieri ca nu are nimik la plamani si e doar de la mucisori.

Arleena cum sunteti?

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006

Mergi la inceput