Clubul moldovencelor de peste Prut (46)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julya spune:

am observat niste hainite noi pe aici cu mult mult roz ...dragute, special rochita...ramane sa fie "udate" de viitoarea posesoare, pentru a fi mai rezistente cica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Buna dragelor,imi este dor deja sa mai stau la taifas dar nu prea fac fata la toate lucrurile.
Noi sintem binisor,crestem si mai multa atentie dorim,in patuc avem alergie de la el,in tarc daca stau fratii cu noi si se joaca de ascunselea,mincam de toate cite putin.Pina nu demult tot intrebam fetele cum se dezvata copii de infasat(miinile)cred ca raspunsul cel mai usor e "singuri",cind vedem pelinca pentru infasat strigam cit ne tine gura-deja o urim,adormim numai singuri in patuc cu sticluta cu lapte,ma miram de Loredana Alinei ca tot asa adormea tot odata imi placea ideea numai sa nu legan pe picioare,asa sa dezvatat de picioare ca nici nustie pentru ce o pun(confuz).
Ma simt ca multe am uitat si parca sint cu primul copil asa ca sa nu va mirati de intrebarile mele pentru fetele care au bebe mici si mai mari care tin minte,noi dormim de 3 ori pe zi si seara tot ne culcam la 8,nu va pare ca sintem prea somnorosi? am uitat sa spun ca pe la 8-9 dimineata sintem in picioare,as vrea sa stiu cum dorm si altii.

A ierta e usor,a uita e greu.

Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Mergi la inceput

Lilia,o zi placuta la gratar,si noi avem carnea murata dar nu are nici cine sa o pregateasca toti sint ocupati,si cit mai curind si usor de dezvatat de suzeta,parca ajung si eu in trecut cu suzeta cu baiatul,avea trei anisori si nici de cum suzeta era totul,acum e mai greu cu Alice fara ca nu vrea sa o recunoasca,suzeta e un ajutor la inchiderea gurii tipatoare.
Davina,multumesc de comp la torta,literele de pe torta le-am facut cu un set special cumparat de mine de la "Joan".
Nati,cum a fost petrecerea la Mc?petrecaretul tre sa fie cel mai fericit.
Doroti,da fata ta e mare deja,felicitari pentru casa in toi,nu-mi vine sa cred ca asa repede ati ridicat-o in zilele noastre,si planul casei e frumos nu m-am asteptat...
Julia,cit despre peste noua ne place mult si copiilor,am o reteta simpla si dietica, peste fileu se taie bucatele si se amesteca cu ceapa bucati,morcov taiat rotund si putina maioneza numai pentru gust,sare,apoi la cuptor pe foc mic,mamaaa ce gustos cred ca zilele urmatoare o sa fie la meniu la mine peste,eu le dau copiilor cu piureu.
Lia,sinteti mari si frumosele,dintotdeauna ma uit la voi sa vad cit de mult am crescut noi,clar ca voi sinteti mai mascatei,noi cred ca mai maruntei mai ales la inaltime,daca nu-ti este greu cit aveti voi acum inaltime? asta asa ca sa stiun in comparatie cu Alice,ca tot pling ca e mica,dupa comparatia copiilor mai mari e foarte mare diferenta.
Saptamina trecuta eu am stat numai la bucatarie,am pregatitpelimeni cu carne ca sa pun la congelator si 3 torturi la comanda,eri am facut salat"miasnoi"si "brownies",cred ca stazi scot pelimeni ca sa nu mai stau iarasi la bucatarie ca ea sa saturat de mine

A ierta e usor,a uita e greu.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Iulia, cu siguranta hainitele o sa fie udate macar o data, in pofida pampersilor.

Marianca, mama, ce harnicuta esti, cite le reusesti, bravo! Am scris mai sus ca a fost frumos la petrecere, Vlad s-a distrat, desi la inceput a cam facut figuri. Azi ne-am distrat asamblind din jucariile primite cadou ieri. Ce torturi la comanda ai facut?

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Tre sa fie Vladut bucuros de o multime de jucarii si acum si tu sa ai timp pina nu se satura de ele.
La comanda am facut doua torte"pticika" si unul mare"pandispan cu frisca si capsuna",acum am in frigider"brownies dar ma tin cu doua miini de compiuter ca sa nu ajung la el.

Some people dream for success,while other wake-up and work hard at it.

poze

Mergi la inceput

Mariana, cum te inteleg cu abtinerea de la prajituri, uff. Am si eu acum o tava cu ceva prajitura facuta de nevoie, cica, ca imi expirase un kefir demult si imi parea rau sa-l arunc.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Pentru mine e ok cum sint numai sa nu adaug cumva

poze

Mergi la inceput

Mariana, imi place mult noul tau slogan de la semnatura.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Multumesc Nati
Stau acum si scriu cu Alice in brate,ea incearca sa-mi scoata ochii

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

salutare si de la noi
noi sintem mai mult pe drumuri, dar parca deja am mai rotunjit cu cumparaturile, "nareadurile"
Cristina, multumesc de raspuns si explicatii. Si Mirelus cit a fost tati plecat, si stateam practic doar eu cu ea acasa, mamica venea cam in fiece zi, iar taticu si frate-meu o data la citeva zile... Apoi cind vedea pe cineva bocea de nu puteam s-o linistesc... Dra de cind a venit tati si mai umblat pe la unii si altii, mai iesim in oras de voie de nevoie e mult mai sociabila. Iar azi seara m-a socat si pe mine, a mers in brate la o matusa de-a sotului- total necunoscuta p/u ea... Asa ca probabil si Vladut fiind obisnuit doar cu tine si tati... era cam reticent... Voi incerca si eu reajenca, iar produsele de la incomlac imi plac si mie... Noi am incerc "Nejnii" de la Campina cu suc d evisine si il maninca dintr-o rasuflare...
Mariana, la masuratorile de la 7 luni avea 71 de cm, iar acasa am masurat-o si avea 73cm... Dra las ca nu-i pe inaltime si greutate... A mea are cui ii semana, lui frate-meu ca are ~2m, lui taticu meu ca are 1.90.. Noi cu umblatura asta am cam ignorat regimul si mesele de nelapte... A noastra f rar se trezeste la 8.30-9... de obicei 9.30-10-11 si primul somn il face maximum dupa 2.5 ore si aici deja depinde poate o ora, 2-3, s-apoi iarasi mai facem un somn- daca am dormit doar o ora, mai dormim vreo 1-2-3, iar cel de al treilea uneori il face, alteori nu... Iar primul somn e obligatoriu de facut... Au fost zile cind il facea doar pe primul si apoi n-o mai puteai culca, iar alte zile cind la fiece 2 ore dormea... Iar seara adormim cam tirziu, 23-00-01.00... A adormit de vreo 2 ori la 22.00 si la 00.00 s-a trezit si a trebuit sa stau vreo 2 ore cu ea la joaca...

fug si eu la , ca ultimele zile ma culc la 3-4-5 dimineata

lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput