Racusori, it's party time!(26)
Raspunsuri - Pagina 14
MirelaV spune:

LA MULTI ANI MONAGAN

primeste din partea mea toate gandurile bune, o zi de vis, plina de surprize si vesti bune, urari de bine si simte-te frumoasa si dorita!!!! La multi ani sanatosi si voiosi!!!
si
pt sarbatorita zilei
MirelaV
pupicei pe burticei
claudela spune:

pentru toate sarbatoritele de azi... monagan si boneca30!Multa sanatate si fericire si o
din partea mea!!
http://new.photos.yahoo.com/jidovuclaudia/
mikiriki spune:
quote:
Originally posted by Missy
Miki, asta e programul taau normal de lucru?26+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/f/fratila
Nuuuuuu. ieri a fost concert Genesis si-a trebuit sa facem ore suplimentare. Azi am liber sar diseara la ora 22 trebuie sa merg iarasi la munca. e partea a doua a concertului.
Ah.... am uitat sa va salut.
Salutare
LA MULTI ANI sarbatoritelor de azi. Brrrr ce frig e .....ma duc imediat cu soatza la shopping. i-am zis ca am nevoie de haine ( am slabit
Miki
MirelaV spune:
o pastila pt rabdare inca vreo ora la sv? ![]()
miki, ce ti-ai cumparat?
MirelaV
pupicei pe burticei
preda_vicky spune:
Buna dimineata! Cafeaua e gata.
Mire, eu as avea nevoie de un flacon de pastile pentru rabdare de stat la servici
. Si un flacon pentru chef de treaba
.
Miki, ia concediu si vino sa te incalzesti in Ro (sau sa te coci?!)
Cris, un
sa treaca durerea dupa extractia maselutei de minte.
Menna, norocul tau ca e racoare in casa. Noi, in "vastul" nostru apartament, avem si termopan cu plasa cu tot (si prin plasa aia parca nu intra strop de aer
, dar zic mersi ca nu intra tantari, muste si alte cele zbarnaitoare
, uite cum nu-mi convine mie nimic
) plus ca beneficiem toata ziua de soare (din plin). Avem aer conditionat in sufragerie, dar pe caldurile astea nu face fata la tot apartamentul.
Acum, cat e racoare si liniste imi iau
si bantui pe net...
http://community.webshots.com/user/viki39
MirelaV spune:

viki, sar'na de cafea. te pregatesti pt maine?
io mai nou..am inceput sa si tusesc...si ma doare si un rinichi...of of. tre sa imi fac revizia k nu mai tine ![]()
ma apuc de treaba 
o zi minunata va doresc si racoroasa!
MirelaV
pupicei pe burticei
canne-marie spune:
Si eu tot cu
si tot pe net si cu ceva probleme rezolvate la servici de dimineata,acum e liniste.
Fetelor urati-mi spor la cumparaturi ,azi ma duc sa probez rochite de miresica si daca gasesc pe marimea mea am si luat-o.Nu mai pot am deja emoti,sper sa nu ma bufneasca
pe acolo
.

'cesc racusoarele si ne mai auzim,daca nu azi maine dimineata,la o Ciocolata si o
,asa de dimineata ca sa prindem puteri pe tot parcursul zilei de lucru
.AMATOARE SAU BA ?
O zi minunata va doresc.

annes
canne-marie spune:
MIRELAV pt.durerea de rinichi eu i-au ROWATINEX picaturi este ffff bun,iti i-a durere in 10-15 min,dar sunt si pastile.
Iti doresc sanatate
annes
preda_vicky spune:
Mire, m-as pregati daca as sta pe-acasa
, dar asa? Aseara am ajuns pe la 21.30 acasa, ca fac o ora pe drum cu RATB
, si pe caldurile astea numai sa coc torturi si prajituri nu-s in stare. Traiasca inghetata si cofetariile
!
Noroc cu consortul - i-am dat lista de cumparaturi si s-a executat![]()
si du-te la revizie
. Te urmez indeaproape, cand voi avea timp, bani si nervii necesari
.
Canne, bafta la cumparat rochita de mireasa. Si dak nu plangi la proba, sigur o sa
cand o sa te vezi in ea, in ziua nuntii.
si spor la treburi, racusoarelor.
http://community.webshots.com/user/viki39
canne-marie spune:
MIRELAV pt.durerea de rinichi eu i-au ROWATINEX picaturi este ffff bun,iti i-a durere in 10-15 min,dar sunt si pastile.
Iti doresc sanatate
annes

26+ si Alexia (07.10.2002)