Pierduta...psihic

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roz6 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

firfispunea-i parca, ca parintii tai te-au batut cand erai mica si inca de atunci, aveai ganduri de sinucidere, ca sa ii faci sa sufere pt tratamentul rau care ti-l aplica. Ma intreb, de ce suferi asa mult dupa prezenta lor, daca ei s-au purtat asa rau cu tine, atunci cand tu de fapt aveai nevoie doar de dragoste si numai de dragoste? Eu cred ca tu ai ramas cu urme inca din copilarie. Parerea mea e, ca tu ai un sentiment de vina, ca vrei ca parintii tai sa fie multumiti de tine, asa cum voiai si cand erai mica si ei te bateau, de aceea acum le trimiti bani cu nemiluita, ca sa ii multumesti, mai mult de aceea vrei sa te intoarci in ro, si ii minti, ca sa fii copilul cuminte si ascultator pe care ei si-l doresc. iar copil vrei sa faci, sa iti rasplatesti cumva sotul pt timpul pierdut alaturi de tine. Trebuie insa sa ajungi sa nu te mai simti vinovata de nimic, sa fi stapana pe tine si pe sentimentele tale, sa fi mandra de tine si de relaizarile tale profesionale, pe care am inteles ca le ai, ca esti o fata f capabila pe plan profesional. faptul ca in viata ta intima nu poti sa iti gasesti linistea, se datoreaza unei pb care dupa parerea mea are radacini in copilaria ta. Poate ca nu ti-ai iubit niciodata sotul, poate ca el a fost doar singura persoana care te-a inteles si te-a iubit neconditionat.
Uneori oricat am vrea sa ne ajutam singuri, ajungem la un moment dat cand nu putem si nu trebuie sa iti fie rusine pt asta. Trebuie sa accepti ajutor si tu ai nevoie de un ajutor specializat.
Am avut personal pb de anxietate acum cativa ani si oricat ma straduiam sa ma autosugestionez ca sunt ok, gandurile negre imi reveneau in cap si mi se facea rau instantaneu. Nu puteam sa ies la suprafata. Acum, gandidu-ma in urma, imi pare rau ca am suportat atat si nu am luat tratament imediat, ci mi-am agravat starea, doar incercand pe propriile puteri sa revin la liman. Ai nevoie de putin ajutor, medicamentos sau terapeutic, sedinte de relaxare, pana cand devii puternica si stapana pe tine. Ai nevoie de ajutor pana ce reusesti sa gandesit doar pozitiv.
Incearca sa nu te izolezi si sa scoti afara tot raul din tine, vorbind cu prietenii, cu sotul, cu parintii, cu medici. Aici e o moda sa mergi la psiholog. De ce trebuie sa stie insa lumea ca tu vizitezi un psiholog? Du-te la medicul de familie prima data daca ai incredere in el si vezi ce te sfatuieste.
Viata e asa de frumoasa si tu la cei 25 de ani ai tai ar trebui sa o vezi mirifica. Ai atatia ani frumosi inainte si merita sa ii traiesti bine. Gandeste-te ca altii la 40 ani ajung in impasuri mai mari ca si tine, cu copii dupa ei si nu vad viata asa neagra ca si tine. Iti doresc sa iti revii repede. Dar te rog asculta sfatul meu si accepta faptul ca ai nevoie de ajutor specializat.

Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze

Mergi la inceput