Chestie de pus in pantofi

Chestie de pus in pantofi | Autor: Leah

Link direct la acest mesaj

Va rog ajutati-ma si pe mine cu o informatie: exista niste chestii din plastic care se pun in pantofi atunci cand ii pui la pastrare, ca sa le pastreze forma. Cum se numesc si unde pot gasi de cumparat (daca se gasesc)? Am o multime de pantofi de-ai sotului pusi in cutii si am observat ca se deformeaza si nu stiu ce sa ma fac.
Stiti daca sunt pe marimi cumva? Ca banuiesc ca unii pt pantofii marimea 44 nu merg la pantofii mei marimea 35...

Multumesc,

Leah

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Am vazut ieftini la IKEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel61 spune:

daca te referi la niste chestii care au forma botului pantofului si se continua cu un arc f.strans si o alta forma in capat care se propteste in calcaiul pantofului,astea se numesc sanuri, sunt pe marimi si am vazut la un magazin cu articole pt cizmarie de langa magazinul Cocor,pe Mosilor pe partea stanga (asa am aflat si eu ca de langa Cocor incepe Calea Mosilor :) ). AM mai vazut pe undeva si niste forme care se pun in botul pantofului (dar nu mai stiu pe unde) si nici nu le recomand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

asa e, se gasesc la Ikea si nu sunt pe marimi...sunt cu arc

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Mai precis, se numesc shanuri (rog irinel sa nu te superi, insa mi s-a parut important sa stie cum se pronunta de fapt).

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel61 spune:

nu ma supar, asa este, nu mi-a dat prin cap sa scriu cu sh.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Shanurile bune sint pe marimi si sint din lemn, cu arc. Eu am cumparat de la Mall Vitan, acum un an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Pegasis,
De la ce magazin din Mall Vitan?

Leah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by Leah

Pegasis,
De la ce magazin din Mall Vitan?

Leah

Magazinul Benvenuti (acum exista in Unirea si in Mall Berceni).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Se gasesc si in carrefour, si de dama si de bbti, marime universala. Si se mai gasesc in spatele mag. Cocor la vreo 2 magazinase comuniste diverse articole pt incaltaminte. printre altele, acolo am gasit niste solutii ptr intretinerea pantofilor. Sunt in sticlute fara aspect comercial, dar sunt superbune; redau luciu la piele si sunt emoliente si costa si extrem de putin.

Mergi la inceput