Mamici de iulie-august 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 8
lorinaoo1 spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Si cumnateii tot asa, ca ei n-au bani sa mearga in concediu, asa ca s-au gandit ca aici e moca, cu toate serviciile incluse)
Oana 33+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Bai ce ma enerveaza astfel de oameni Pe de o parte am si eu un noroc ca stau la socrela, ca-i plasez pe cumnatei la ea in camera Si asa mi-am capatat reputatiunea de persoana rece si f exigenta, si ce-mi convine
Simo cred ca recupereaza somnicul din we , acu a scapat de Summerfest.
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 35+
AMR 19 zile
ghinetz spune:
Si mai revin cu o intrebare:
Dr. meu ginecolog pleaca in concediu in perioada 10-25 iulie. Eu am DPN-ul 26 iulie. Ce sa fac??? sa merg la altcineva? Daca medicul pe care mi-l recomanda nu-mi place?! Eu as vrea la un anume medic, cu care stiu ca ea colaboreaza, pot sa-i spun ca vreau la acel medic? Banuies ca despre astepta sa se intoarca din concediu nici nu poate fi vorba...Ca daca ma apuca intre timp, ce fac? Si nici sa accept o cezariana la 37 de saptamani nu vreau. E totusi prea devreme!!!!Ce sa fac???
mamii spune:
buna dimineata fetelor...VAD K SE VORBESTE DE SUBIECTUL MEU PREFERAT..
defapt ma trezisem in ideea ...defapt ma trezisem intr.o idee buna pana am ieshit pe hol... si am dat de SOACRA! and my day is all gone...!doamne soacra asta e pestetot! bunul meu simt nushu kt mai rezista ...I REALLLLLLYYY NEEDDDD A GUNNNN.... Am stat aasha bine fara ea kt a fost plekta acu k a venit iar in doar 3 zile a reushit sa ma enerveze ingrozitor prin gentiletzea ei!
oricum ma bucur k nu sunt singura kre trece prin lucrurile astea ( nu k ash vrea raul vostru) dar este un prilej de a face Fundatia Anti Soacre=))))
jeni71 spune:
Ghinetz si eu m-am gandit sa ma pun in pat cand vin in vizita dar nu prea imi vine sa-i las sa se bage in bucataria mea ca totul e nou, si cumnata-mea nu stie sa faca nimic nici la ea acasa d-apai la altul. Plus ca nu am chef sa muncesc dupa ce pleaca sa spala ravagiile facute de ei. Si le-am spus verde in fata sa nu vina, si tot vin. Oricum sotul meu e in delegatie de maine pana sambata seara si cumparaturile raman pe mine. Sunt rea poate f rea, dar voi cumpara strictul necesar si cand vin ei daca ajung primii nu le dau nimic, sa vina al meu din delegatie si sa faca el, oricum nu ma strufoc cu mese. Daca nu pot nici supa nu fac. Sunt poate rea, dar efectiv nu mai pot, m-am saturat. Daca tot am musafiri, macar sa fie din cei pe care ii doresc eu si care au bun simt.
Pupici,
Jeni31+
Ioana75 spune:
Oana, vorbeste cu dr tau si zi-i ca in caz ca te apuca nasterea cit e ea in concediu, vrei sa vorbeasca cu dr X sa te asiste. E intr-adevar prea devreme cezariana la 37s.
Soacra mea, inainte de a naste primul copil, s-a ofrit sa vina ... sa-i faca de mincare sotului. Evident ca nu a fost acceptata cererea ei. Acum a zis ca vrea sa vina sa ne ajute. Impresionant gestul, dar zic 'pas'.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
ghinetz spune:
Ioana, probabil stii tu ce stii de nu accepti ajutorul soacrei. La mine daca ar veni sa ma ajute, n-as zice pas. Ca biata mama (ea ma ajuta si acum) e cam obosita. Si zici ca e ok sa-i spun medicului ca vreau sa nasc cu X daca nu e ea???
jeni71 spune:
Ghinetz si dr meu pleaca in concediu si l-am intrebat clar pe mana cui ma lasa. Iar daca nu imi convine pe mana cui ma lasa, ma duc la dr la care vreau eu. Problema de delicatete nu am , pt ca banu' pt nastere eu il dau, asa ca...............Si inca ceva, eu as prefera si asa vad logic, ca de acum inainte sa ma vada acel medic, nu tot al meu care pleaca, nu? Sau aberez ?
Ioana75 nu vin neanuntate in vizita, ma suna si zic ca vor sa vina si degeaba le spun nu veniti ca nu mi-e bine ca tot vin. Si am repetat sa nu se vina de cateva luni de zile, plus ca repet la fel sa nu vina dupa ce nasc nimeni, dar tare mi-e frica ca tot degeaba repet. Sunt nesimtit, sincer.
Si mai am o intrebare- nu stiu pt ce patut sa optez-vroiam din ala care se strange de plasa, cu nivele inetermediare, dar am auzit tot felul de pareri ca nu ar fi bun pt coloana vertebrala a lui bebe. Voi spre ce patut optati ?
Jeni31+
mamii spune:
si prima veste buna kre ma linishteshte este k o sa vina mama la mine knd o sa nasc DECI nu o sa o mai implic(adik sper k nu o sa se mai implice singura k eu nu o implic nicaieri) pe socroshenie asha mult in creshterea nepotului makr in primele saptamanici d viatza
ghinetz spune:
Jeni, dar poti merge asa, la un medic sa spui ca dupa ce ai cotizat 9 luni la un altul, acum vrei sa nasti cu el? Am auzit ca nu prea le pica bine. Cat despre a merge in continuare la medicul cu care nasti...chiar e ok. Si eu la fel gandesc. E normal sa ma vada inainte de a naste, nu doar atunci, pe masa de operatii. Plus ca vreau sa vad si eu ce si cum, sa vorbesc cu ea de temerile mele, de...
Ioana75 spune:
Oana, ideea e ca vreau sa o dau pe miruna la mama si sotul va sta cu mine acasa cu bb. In plus, voi avea si bona 10 ore pe zi. Eu zic sa abordezi problema cu dr foarte serios, sa-i spui ca esti ingrijorata daca nasti cit e in vacanta, si ca tu ai prefera ...
Jeni, pai sint culmea nesimtirii daca le zici sa nu vina si ele vin. NU esti deloc rea daca nu le servesti cu nimic; as mai zice vreo doua dar sa nu te superi; mi se pare ca te iau de fraiera, ca stiu ca tu tot draguta esti indiferent de cum se poarta ei. EU in locul tau nu i-as servi decit cu apa in urmatoarele ... 100 de vizite.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)