cruciulitele pt botez

cruciulitele pt botez | Autor: madalina78

Link direct la acest mesaj

buna,
ii curand voi boteza piticul dar nu mai stiu cine trebuie sa aduca cruciulitele acelea mici: nasi sau parinti copilului?
va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Buna!
La botezul fetitei mele..au fost cumparate de nasi.

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Nasii trebuie sa cumpere cruciulitele.

O zi bunuta.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

le-am luat eu si tot eu am pus si funditele la cruciulite, ca nasa e genul de om care alearga toata ziua. mie mi-a fost mult mai usor sa fac asta decat i-ar fi fost ei

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns David_mami spune:

Nasii cumpara cruciulitele.
Eu am botezat saptamana trecuta si le-am luat de la o bisrrca si le-am facut niste fundite, ca sa arate mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Nasii cumpara marturiile(cruciulitele).
Eu, am incercat intai la mag specializate pt nunti, botezuri si am constatatca erau destul de scumpe, intre 4-10 ron, ba chiar nu aveau suficiente.
Am comandat pe net, la .gesica.ro

La urmatorul voi cumpara cruciulite si funda separat, plus ace de siguranta mici de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Eu am cumparat de la biserica cruciulitele si au costat cam in jur de 1 ron una, deja facute cu fundita. Nu stiu daca este datoria cuiva sa le cumpere. Eu cand am fost nasa le-am cumparat eu, cand am fost fina tot eu. Nasa nici nu vazuse asa ceva. Eu stiam de ele de acum cativa ani de la sora mea, a venit nas cu ele si mi-a placut ideea.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni 6-7 luni 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia26 spune:

Sunt surprinsa sa vad ca nu ati gasit niste cruciulite frumoase. Cat timp am fost gravida, m-am documentat. Am dat de un site care mi-a rezolvat toate problemele. Si cu trusoul, si cu sticluta de mir, ce mai, au fost super rapizi; inclusiv cruciulitele. Daca pe mine m-au ajutat sper sa va ajute si pe voi fetelor: www.eventshop.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by Maia26

Sunt surprinsa sa vad ca nu ati gasit niste cruciulite frumoase. Cat timp am fost gravida, m-am documentat. Am dat de un site care mi-a rezolvat toate problemele. Si cu trusoul, si cu sticluta de mir, ce mai, au fost super rapizi; inclusiv cruciulitele. Daca pe mine m-au ajutat sper sa va ajute si pe voi fetelor: www.eventshop.ro

Eu voi fi nasa peste 2 saptamani, m-am uitat pe site si nu m-a multumit. In primul rand pozele sunt f mici si neclare si lipseste descrierea produsului. Ce contine trusoul de botez (hainute?) ? Pot doar sa ghicesc...nu-mi spune nimeni amanunte. Si preturile fff mari!!!!

Eforie-august

Mergi la inceput