cruciulitele pt botez
buna,
ii curand voi boteza piticul dar nu mai stiu cine trebuie sa aduca cruciulitele acelea mici: nasi sau parinti copilului?
va multumesc
Raspunsuri
gianina spune:
Buna!
La botezul fetitei mele..au fost cumparate de nasi.
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)
liliana_28 spune:
Nasii trebuie sa cumpere cruciulitele.
O zi bunuta.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
doradora spune:
le-am luat eu si tot eu am pus si funditele la cruciulite, ca nasa e genul de om care alearga toata ziua. mie mi-a fost mult mai usor sa fac asta decat i-ar fi fost ei
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
David_mami spune:
Nasii cumpara cruciulitele.
Eu am botezat saptamana trecuta si le-am luat de la o bisrrca si le-am facut niste fundite, ca sa arate mai bine
CRIXIA spune:
Nasii cumpara marturiile(cruciulitele).
Eu, am incercat intai la mag specializate pt nunti, botezuri si am constatatca erau destul de scumpe, intre 4-10 ron, ba chiar nu aveau suficiente.
Am comandat pe net, la .gesica.ro
La urmatorul voi cumpara cruciulite si funda separat, plus ace de siguranta mici de tot.
tanima_i2002 spune:
Eu am cumparat de la biserica cruciulitele si au costat cam in jur de 1 ron una, deja facute cu fundita. Nu stiu daca este datoria cuiva sa le cumpere. Eu cand am fost nasa le-am cumparat eu, cand am fost fina tot eu. Nasa nici nu vazuse asa ceva. Eu stiam de ele de acum cativa ani de la sora mea, a venit nas cu ele si mi-a placut ideea.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni 6-7 luni 7-8 luni Litoral 2007
Maia26 spune:
Sunt surprinsa sa vad ca nu ati gasit niste cruciulite frumoase. Cat timp am fost gravida, m-am documentat. Am dat de un site care mi-a rezolvat toate problemele. Si cu trusoul, si cu sticluta de mir, ce mai, au fost super rapizi; inclusiv cruciulitele. Daca pe mine m-au ajutat sper sa va ajute si pe voi fetelor: www.eventshop.ro
claujro spune:
quote:
Originally posted by Maia26
Sunt surprinsa sa vad ca nu ati gasit niste cruciulite frumoase. Cat timp am fost gravida, m-am documentat. Am dat de un site care mi-a rezolvat toate problemele. Si cu trusoul, si cu sticluta de mir, ce mai, au fost super rapizi; inclusiv cruciulitele. Daca pe mine m-au ajutat sper sa va ajute si pe voi fetelor: www.eventshop.ro
Eu voi fi nasa peste 2 saptamani, m-am uitat pe site si nu m-a multumit. In primul rand pozele sunt f mici si neclare si lipseste descrierea produsului. Ce contine trusoul de botez (hainute?) ? Pot doar sa ghicesc...nu-mi spune nimeni amanunte. Si preturile fff mari!!!!
Eforie-august