***Mamici de mai-iunie 2007***(68)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florina spune:

E clar, stau prost la capitolul intelegere!
Culmea e ca de fiecare data cand am judecat o mamica, mai devreme sau mai tarziu m-am trezit in situatia ei si am facut (aproape) aceleasi greseli... Si tocmai cand imi spuneam ca nu mai judec pe nimeni ... ma apuca nervii sa vad ca alaptatul e optional si exista explicatii si intelegere pentru cele ce nu vor si "asta basta", vorba lui Tudor...
Paradoxal le acuz de egoism cand eu nu sunt in stare sa dau dovada de empatie...:)
Vreau sa nasc mai repedeeeeeeeeeee!

quote:
Originally posted by eimotto

Florina nu vreau sa contrazic o gravituta care sta sa nasca
Hormonii mei de ex-lauza spun ca macar ar trebui sa incerce cateva zile si apoi sa decida daca vor sa alapteze sau nu.

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

Florina +37/38 Teodora si Tudor(5 ani)
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsy spune:

Sa ai o nastere usoara !!Vezi a venit si momentul tau!!Sa-ti ajute Dumnezeu sa scapi repede si totul sa fie bine!!

Kay,cu tot sufletul ma rog pentru fetita ta !!Mi-e greu sa cred ca poti sa induri atatea!!!Suntem alaturi de tine!!!

Astept si eu momentul sa-mi tin papusica in brate,dar se pare ca ea nu este foarte nerabdatoare sa-si vada parintii!!!Cum ma trece cate un val de durere de spate ma rog sa ma doara mai tare,sa nasc si eu o data.Nu as fi crezut vreodata ca ajung sa-mi doresc dureri!!Nerabdarea de a-mi tine puiul in brate ma face sa nu ma mai intereseze nimic!!

Pup toate fetele!

39+ cu Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

mary_lou Nastere usoara si recuperare rapida! Viiineeee Patrick!!!!

ralucami, gata? Nastere usoara si o sa vezi cum nu o sa iti mai fie frica de nimic cand o sa te intalnesti cu Maria-Bucuria!!!!

chiqui, bine ai revenit, si felicitari pentru Livia-grasunica Stiu faza cu alaptatul si depresia... Dar sper sa fie totul ok. Eu ieri am reusit sa alaptez exclusiv! Sper sa ma tina... Nu pare moarta de foame, pare multumita... Mi-a dormit cate 4 ore intre mese. Asa ca totul o sa fie ok ;)

A nascut numai_eu? Nu stiam! M-am uitat si pe listuta si nu e trecuta. Felicitari!!! Bebe sanatos si mancacios si tu sa iti revii repede!!!

si pentru Michigan preventiv!!!

ramsy, asa eram si eu, vroiam dureri. O sa ai ;) nici o grija ;) Dar dupa aia o sa uiti tot cand o sa iti vezi minunea!!!

Ella, multumesc Suntem foarte mandrii de pisicoasa (ca cioara si puiul). A inceput sa faca si un pic de falcute .
Insa mie mi se pare foarte frumosi si Davidutzul tau, si Elias al Eltekai. Toti bebeii sunt frumosi!!!!!

Despre leagan - in 2 saptamani ar trebui sa imi ajunga si mie si mi se pare ataaat de mult pana atunci!!!

Kay, ne [rugaciune] pentru tine. Am ajuns sa imi fie si frica sa mai citesc pe forum, dar sunt optimista ca o sa se faca bine Sosonica. Nu stiu cum putem ajuta, dar daca se poate...

Anca de Manu
din burtica
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Neazta burtici si mamici!!!

ELTEKA, intr-adevar nu e bine sa-l tinem mult in BRATE pe burtik, pt. ca vrand nevrand il sustii de la fundulet... si e usoara pozitie de sezut... ca se sprijina pe fundulet, in palma ta, dar cum sa-i dau aerul afara sau cum sa-l potolesc cand are colici??? Asta este... In rest, cand doarme el pe burta... deci cand e la orizontala dpdv medical este cea mai buna pozitie si pt. coloana si pt dezvoltarea musculaturii gatului si pentru evitarea altor necazuri (vezi moarte subita). Intr-adevar am gasit multe revistute si articole pe net in care se scrie ca e pozitia cea mai periculoasa... Asta chiar ca e o tampenie... dar ma rog... sunt multi care scriu carti si habar nu au prea multe... E suficient unul sa scrie o tampenie, ca apoi altii, copiindu-l umplu piata si internetul de niste idei nefondate! De scos afara si eu l-am scos... era si vant si praf... ba chiar intr-o zi ne-a prins furtuna... nu asta intentionasem, dar ce sa fac??? Sa-l bag la loc in burta??? Asta este... se caleste de mic!!! PS: Oricum in burta eu nu-l mai bag!!! La cat l-am asteptat....

Ralucami, in sfarsit, o sa o vezi si tu pe Maria Bucuria!!! Bafta multa la dr.

Florina, sa stii ca si pediatrii din Ro au aceeasi parere despre colici... ma rog pediatrii buni ... Ba mai mult cred ca e aproape o luna de cand tot sustin ca putem manca orice... Ba chiar si bauturi acidulate!!!!

Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ralucami, Michigan, MaryLou

Alina-Mirela 38+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Elteka, trebuie sa recunosc ca mi-ai facut o pofta monstru si mi-am trimis barbatul sa imi ia cirese Si am hapait aproape 1/2 de kg - iar fetita a avut mai putin colicei decat cu o zi inainte... Acum am ochit niste caise pe care si le-a cumparat tati... Caise pot sa mananc?
Cu kg eu mai am 10 Si pana nu ma apuc de miscare stiu ca nu le dau jos, dar macar incerc sa nu pun in plus! Ce triviale mi se par toate astea pe langa problemele lui Kay :(

Anca de Manu
din burtica
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Fetelor multumesc pt majorete!!

DAR m-a trimis acasa!!! Nu mi-a venit sa cred, eram 90% sigura ca in sfarsit mi-a venit si mie randul.

Maria mea e o lenesa: azi la eco dormea si n-avea nici o treaba. ( doamne dar e atat de frumoasa, abia astept sa o vad in realitate!!) Eu am pierdut dopul ( mi-a confirmat-o si doctorul) si la controlul de pe masa mi-a zis ca am dilatatie de DOAR 1,5 CM Va dati seama ca mi se facuse si rusine ca ma "ambalasem" in halul ala si mai mai ca nu-l pusesem pe sotulica sa-mi care bagajul de spital in masina.

Sobi cred ca ai dreptate cu "gravi forever"! Mi-a cazut fatza cand m-a programat doctorul pt saptamana viitoare , pe luni. I-am zis: "chiar credeti ca nu nasc pana atunci?!?!" Si el foarte zambitor: " eh, totul depinde de Maria , pe ea intreab-o!" Iti dai seama ca am ramas interzisa!!!

Elteka tie dupa ce ti-a zis ca ai dilatatie 2, cat a mai durat? Cred ca ar fi culmea culmilor sa ajung la inducere!!!

Acum beau o cana cu lapte si na, culmea s-a trezit fiica-mea. Cred ca nu-i place ca-i rece. Ma duc sa incarc bateria de la camera si sa vad ce mai trebuie sa bag in bagaj.Apoi m-apuc de facut curat ! Nu ma las: zilele astea vreau sa o vad neaaparat pe papusa!

Raluca si Maria Bucuria

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

poohy,
da-i inainte la caise! io am balotat vreo 10 aseara si bebe nu are nimic...inca!!!
Si pepene, banane, zmeura am bagat la greu, cu ciresele inca am rezerve, doar gust cate 2-7.

Elteka,
ai zis jumtate de felie de pepene?!!! pai io mananc cate unul (din ala galben) deodata.

Voi fetelor,luati si vitamine cat alaptati? ca io inca iau elevit si mi-a zis dr. sa continui si o luna dupa ce nu mai alaptez.

am pus si noi o poza de la baita, sa vada lumea ce burtoi avem la 1 luna si 3 saptamani.

, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

buna burtici si mamici..

am ajuns si noi acasa inca de ieri. deocamdata totul este ok, mai putin alaptatul am doua probleme: 1. nu vine suficient lapte si 2. nu stie sa prinda sfarcul sau eu nu reusesc sa o fac sa-l prinda. orice sfat sau material pe tema asta mi-ar fi super utile. sper sa trec peste ambele probleme si sa ma descurc, tare as vrea sa alaptez.

sa modificati pe listuta, va rog,,, nu am nascut la 9 dimineata ci la 17.22.

nu am apucat sa citesc ce s-a mai intamplat, dar ofac de indata ce gasesc timp si revin.

pupici la mamici si burtici

39+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Uitasem sa va zic o veste tare buna pt mine : l-a masuratorile de la eco a iesit totul in grafic, perfect. Si faza care m-a linistit si mi-a dat o stare de bine: a ajuns si bebelina mea la o greutate rezonabila: 2803 gr . Mi-au dat lacrimile de fericire cand l-am vazut pe dr ca se declara multumit si chiar era surprins ca a luat atat de mult in greutate in ultimele sapt.

Si voiam sa ii scriu si eu un mesaj de incurajare lui KAY!! O sa fie bine, sper asta din tot sufletul! De cand am aflat vestea despre voi sunt mereu cu gandul la Sosonica si la tine!

Raluca si Maria Bucuria

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput