FIV in Ungaria 17

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Magduta, imi pare rau ca t estradiolul ti-a luat-o razna.Asa am patit si eu prima data. La un nivel de max 4000 poti face punctia cu sanse mai mari de a reusi. Cati foliculi ai?
Ioana, da, se poate face hiperstimulare cu nivel ridicat de estradiol. Bine ca se urmareste aces hormon.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

colul meu e de 4.8 cm, inchis, deci scap de cerclaj...si am 2 fetite in burtica

PUSSI 15+ CONSTANTIN & ANA

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Pussi, doua printese, ce frumosss . Intotdeauna mi-am dorit 2 fetite . Ma bucur ca ai scapat de cerclaj.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Andicu- felicitari mamico!sa ai parte de bucurii si sa fie sanatos baietelul!felicitari inca o data ca ai trait senzatia aceea de care ti spuneam, cand ti ai tinut pt.prima data copilul in brate, ai "plutit" nu ?sentimentul acesta va doresc sa l simti toate, fetelor!iar eu sper sa mai am ocazia aceasta minunata!
Magduta-nu te descuraja, bea multe lichide si roag o pe dna dr. sa incercati pana in ultimul moment, poate iti scade!aceeasi problema cred ca o sa o am si eu pt. ca tocmai imi spuse dna dr. ca mai mult ca sigur estradiolul este vinovat pt. chisturile mele;
Pussi- felicitari pt, fetite, sa nu fi dezamagita ca nu ai si baietel,o sa vina si baietelul, eu ador fetitele!

In asteptarea unui bebe/doi bebe

daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Pussi ma bucur ca ai scapat de cerclaj! Felicitari pentru fetitele din burtik!x3
Magduta asteptam vesti bune!
Tuculucu sa se prinda embrionasii!

Fetelor, stiti ceva de Pis? Sper ca e bine!

Ioana
poze szeged

Mergi la inceput

moni da, se pare 2 printese
daria nu sunt dezamagita deloc...pt. mine e bine oricum, sanatoase sa fie!
ioana 76multumim

pupici la toata lumea...am si botezat fetele

PUSSI 16+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Fetelor din pacate asta a fost, pe dupamasa venim acasa, mai am o ultima intilnire pe la 15,00 cu d-na dr sa vedem pt data viitoare pote voi face o stimulare mai lunga si mai slabuta deoarece chiar is ok si de aceea am facut hiperstimulare, pt ca din punct de vedere a foliculelor care au fost si multe si ep o parte si pe alta a zis ca ar fi fost 100% sarcina, dar estradiolul.........batal cucu. Asta e incerc sa imi revin desi am plins zi si noapte mai am momente dar imi va trece.
Pussi m-a interesat pt ce m-ai rugat si am sa iti scriu Pm. Felicitari pt cele doau fetite, cemi-as dori sieu.......
De altfel am sa va sriu tuturor , am sa va raspund la intrebari dar sa ajung acasa sa fiu linistita.
Va pup pe toate , va multumesc pt tot. Sa ne revedem cu bine

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

magduta10, nu-ti pierde speranta..o sa rasara soarele si pe strada ta. Si sincer decat sa fi facut toata procedura pana la capat, si rezultatul sa nu fie si sa fi si platit tot, mai bine ca a fost asa! Sunt sigura ca Dna dr, va sti ce e de facut data viitoare!

PUSSI 16+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

magduta stiu ca e greu dar capul sus si data viitoare va fi mai bine
este foarte bine ca ti-au facut estradiolul,doamne fereste de hiperstimulare...si mie mi l-au facut pt ca aveam multi foliculi si sa stii ca daca ai foliculii buni si multi si de calitate f buna nu este musai sa reusesti...cazul meu
asa ca fi increzatoare ca data viitoare vor sti ce tratament si ce doze sa-ti dea ca totul sa fie in regula
pussi ce-mi vazura ochii????? 2 fetite???? ce poate fi mai frumos??
de pis nu stie nimeni nimic?
va pup pe toate

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Daisey

Mergi la inceput

Magduta, nu a fost sa fie de data asta. Eu zic ca tot raul e spre bine. Cel putin acum stiu cum reactionezi. Data viitoare vei primi doza optima de stimulare.
A, si mie au reusit sa-mi tina in frau ovarele cu metformin. Cica le-as avea polichistice si doar la stimulare isi faceau de cap. Inainte de punctie aveam estradiolul de 3.885 pg/ml, cam mare dar a fost un FIV reusit. Capul sus si la toamna o iei de la capat. Poate stimularea de acum care isi va face de cap si luna viitoare te va rezolva

Monica

Mergi la inceput