oreionul la barbati

oreionul la barbati | Autor: denyy10

Link direct la acest mesaj

Acum 3 ani sotul meu a facut oreionul in armata a stat 2 zile la pat,este adevarat ca poate sa nu mai aibe copii?Ce se poate face?Exista vreun tratament?Ce inseamna oreionul cu complicati,ce semne sunt?

predoi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Este riscant cand un barbat in toata firea face oreion.Insa nu e obligatoriu sa fie afectat.Depinde de cum s-a ingrijit.Daca a stat numai la pat stiu ca nu sunt probleme.Pentru a-ti da seama daca mai poate face sau nu copii trebuie sa faca,in cazul in care n-a facut deja,o spermograma.Daca ,Doamne fereste,iese proasta atunci trebuie sa faca si analizele hormonale,indeosebi FSH-ul,precum si o eco testiculara,sa vada daca sunt afectate testicolele.Abia atunci se poate sti daca se mai poate face sau nu ceva si cat de grava e situatia.Deocamdata nu te alarma.Nu stiu ce inseamna oreion cu complicatii,imi pare rau.Mult noroc ,sa fie totul in regula!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Nusy, exista eco testiculara???

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Da, Anca, ti-l recomand pe profesorul Costache de la Medlife( sau la Cantacuzino),care este expert in eco.I-a facut si sotului meu.Asa se depisteaza cel mai bine varicocelul,se vede daca testicolele sunt dezvoltate normal( pentru ca pot si atrofiate din cauza oreionului),etc.Pupici!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denyy10 spune:

Multumesc pt.raspuns NUSY.

predoi

Mergi la inceput