nu stiu cum sa fac sa iau autorizatie pt. construc
Buna
Am o problema care doresc sa vi-o inpartasesc si voua deoarece mi s-au incurcat itele si nu mai stiu ce drum sa apuc.
In urma cu doi ani am cumparat un teren in com. Pantelimon cu suprf. 302 mp adancime 8 si deschidere 37.
Cand am fost la notariat am facut actele totul era ok urbanismul propriu zis arata caci pot construi pe acel teren.
Mentionez caci am platit si pt. strada fiecare cumparator din aceea zona.
Anul asta am zis gata hais a construim ceva caci nu mai pot cu chirie, si ce surpriza am inceput avizele dar cand am fost la primaria com. Pasntelimon mi-au spus ca nu o sa-mi dea autorizatie de constructie deoarece am adancime 8 si trebuie cel putin 11
Caci noua lege prevede 7 m in fata inaite de casa
Am fost in audienta la consiliul national ilfov la d-na Pardon D-SOARA Maican Elena care dansa m-a refuzat categoric caci inainte se putea acum nu se mai poate
Greseala mea a fost caci i-am spus D-MNA arhitect si nu D-SOARA .
Am aflat mai tarziu dece dansa era asa negativa.
Acum cer sfatul cui se pricepe cine s-a mai lovit de dansa cum sa fac? ce sa fac, cine ma poate ajuta sa i-mi pot continua actele pt. constructie sunt dispusa orice doar sa scap de chirie caci de credit nu am cum nu ma incadrez in salariu trebuie 30 mil. ca sa pot lua un credit si nici atunci sigur.
Va rog cine ma poate ajuta ii raman recunoscatoare am un baietel care nu vreau sa simta gustul mar al chiriei eu vreau sa construiesc incet fiidca nu am bani de tot doar ssa-mi fac 2 cam. sa scap de chiria asta,.
Cine poate sa ma ajute si doreste sa stie cum arata terenul ii pt trimite e-mail cu poza acestui teren
Va multumesc mult
Raspunsuri
cristina22 spune:
angajeaza un arhitect.Fara el nu se poate daca vrei sa construiesti.El se va ocupa si de autorizatii!
SUCCES!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
ionelaf spune:
Cristina stiu am vb cu mai multi arhitecti dar sunt legati de maini mie i-mi trebuie un arh. tare care are usi deschise pe la aceasta sefa arhitect care ea sa accepte sa semneze,, fiindca se poate dar eu fiind prea mica,, intelegit tu
fiidca daca stii cumva toata com. Pantelimon are stradutele mici nici 3m juma. sunt de caruta deaceea nu stiu de ce vrea sa faca lege pe capul meu,, offf sunt asa necajita
daca cunosti vre-un arhitect s-au pe cinev la consiluil national ilfov te rog sa ma contactezi