Instrumente si accesorii design / desen tehnic

Instrumente si accesorii design / desen tehnic | Autor: Trinity

Link direct la acest mesaj

Stiti cumva vreun magazin specializat care sa vanda instrumente pentru desen tehnic, arhitectura, etc?

Pe vremuri mai stiam cateva, dar acum am gasit doar pe net cateva firme de birotica.
M-ar interesa lucruri gen: planseta cu teu si echer pentru desen tehnic, scarar cu scari pt arhitectura, diverse sabloane, calc + diverse alte necesare desenului.

Va multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ache spune:

desi n-am plecat decat de cativa ani din tara...mor de ciuda ca nu-mi aduc aminte decat de magazinele di Fac. de Arhitectura, la Ion Mincu...unul la subsol, langa bar si altul la parter (OCE), in corpul vechi...asta acum vreo 5 ani, banuiesc ca-s mai multe si mai dotate acuma ...parca era un magazin care se chema "Atelier 21" (de nr. nu sunt sigura)undeva pe Batistei sau prin zona, pe laga Curtea Veche mai erau 2, o librarie si o galerie (gasesti o gramada pt pictura si nu numai)...dar din pacate nu stiu daca descrierile mele (la locatii ma refer) te ajuta cu ceva
ce vremuri frumoase...
iti urez mult succes ca vad ca vrei sa te reprofilezi...o sa-mi mai "storc" creierul sa vad ce-mi mai amintesc

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trinity spune:

Merci mult ache.
Acu vreo 10 ani le mai vizitam si eu, mai mult din pasiune decat ca si cumparator. Insa acum, asa cum ai vazut, ma reorientez

De cel de pe Batistei stiam si eu, nu stiu daca mai exista, probabil o sa dau o fuga in weekend, iar la Arhitectura sigur incerc.
Problema era cu programul meu super incarcat si bebe seara acasa. Cel mai comod e comanda online, livrare cu curier, etc dar astea au preturile mult prea mari...

Mai incerc, merci mult inca o data

Mergi la inceput