Dura lex sed lex(Clubul Juristilor:)(8)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Kriss, ce burticuta simpatica ai! Sa-ti traiasca bebelina...deja mi-o imaginez dand din picioruse la tine-n brate!
Eva, tu alegi...depinde ce fel de functionar public...si depinde, la fel, la ce cabinet ai sa lucrezi ca avocat...trebuie puse in balanta toate...aici, de ex., nu ai castiga la inceput f. mult ca avocat...in Bucuresti cred ca e altceva, nu stiu...pe mine pana acum nu m-a tentat.
Claudela, ce faci? Cum te simti?
Mathilda, Amar, Irina, Angela, Luna, nu mai dati nici un semn?

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri.
Problema care mi se pare ciudata este ca as putea lucra intr-un departament care nu prea are legatura cu studiile facute. Mi-e teama ca ma voi indeparta foarte tare de domeniu si nu mi-as dori asta, pentru ca eu am facut facultatea tocmai din dorinta de a profesa aici, din pasiune.
Am un copil si programul fix, care nu poate fi prelungit sau modificat decat cu acordul meu, imi face cu ochiul.
Salariul, cel putin in primul an, ca debutant e mic, dar asa cum spunea Kriss, mai mare decat a unui av. stagiar in Bucuresti (eu spun de majoritatea, evident, exista si exceptii), dar capata experienta. Hmmm, complicat...

http://community.webshots.com/album/558697342zQuuRs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Un nou capitol va asteapta aici !

Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 30+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput