La noi la Galati sa veniti (34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Si am uitat .......am pus poze din excursie de la Salina -- Slanic Moldova
La semnatura .....sau www.dropshots.com/OrbuGabi" target="_blank"> aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Doamne Liliac ! Arsuri de cornee ? Suna grav rau pentru mine. Sper sa te faci repede bine si sa nu fie urmari ! Frumoasa ca intotdeauna galusca ta ! Cum credeai ca nu o s-o recunoastem ?
Gabi, frumos la Salina ! Si noi vrem sa mergem cu Daria sa facem cateva sedinte...ca sa eliminam sechelele bronsitei prin care am trecut.

Pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Azi se pare ca am o zi mai...buna pentru forum
Sa revin...

Vazut-ai asa pozici frumoase de serbare, la fiecare in parte, incat parca as vrea sa vad macar cate una in fiecare luna. Astia micii sunt asa de dragalasi si de dimpatici ca-mi vine sa-i halesc pe toti, daca s-ar putea deodata, ar fi super. Asteptam poze si de la Vilma, ca tot ne-a "amenintat" ca va fi extraordinar.

Laura, Daria e o scumpete de fetita. Rochita ei mov m-a dat gata . Dar nu numai asta, cand ii vad falconetele ma apuca asa...o nostalgie, ca io n-am avut niciodata de ce sa trag la fii-mea. Si sa stii ca fata avea dreptate cu costumul ala verde. Stie ea mai bine ce animalut era Super toate bulinele verzi

Ratusca de Alice iar m-a dat gata!! Mai, ce costumatii faine au facut educatoarele!! Da' cum a fost dansul ratelor?? Ala de-l stiam noi din copilarie cu dat din degetele, coate, fundulet si aplaudat la sfarsit?? Io-s curioasa rau...
gabi Normal ca te "invidiez" ca ati reusit sa ajungeti la Slanic. Da' in salina era leagan?? Ca mie asa mi s-a parut... Deh, io-s un pic in ceata de cateva zile, da' imi revin Pot sa stig in gura mare: Vreaaaaaau si eeeeeeeu!!!
aaaaa, sa stapaniti sanatosi masinuta

Alina Ce-ai patit copila?? De la ce ti-e rau?? Ce s-a intamplat?

Oana Sar'mana de cafeluta, ca tare aveam nevoie!! Azi, uite-asa ca m-ai servit si cu piscoturi si cu o muzica buna, m-am pus frumusel la relax pe DC si da-i si scrie...ca sa recuperez

Hai va pupilesc pe toate si sa avem un we minunat!!

Apropos, ce planuri aveti de we?? Nu intra in discutie fetele care pleaca in concedii. Ca lor le doresc sedere placuta si incarcare rapida a bateriilor.

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Am vazut pozele, Liliac. Sunt mortali! Si eu plang la serbari, si nu numai cand e vorba de copilul meu, ci pe toti ii privesc si ma apuca duiosia.
Nu stiu daca e mai extraordinara serbarea de la Anca, n-as spune asta (decat daca ma gandesc ce gramada de bani am cheltuit pe materiale pentru costume. Din acest punct de vedere, abia astept sa se termine aceasta etapa). Cred ca pentru noi, ca parinti, mai mult conteaza sa vezi ce bine se descurca puiul cu poezia si cu dansul, sa-l vezi in relatie cu lumea, cu copiii, sa-ti creasca inima din piept de mandrie din orice fleac a spus sau a facut.

Va urez we fain si ....sa fiti cuminti! ...:))

PS: am vazut scaunelul de masina, Liliana, super ideea. S-aveti drum bun si sa ne vedem la Nisipuri sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Liliac chiar nu am macnat nik, sunt intr-o pasa proasta cu pietrele mele, eram fericita ca de 4 luni nu am mai avut treaba cu ele, convietuiam armonios si uite ca iar o iau de la capat deja iau in considerare operatia, desi ca intot deuna gasesc motiv sao amna, acum vreau la toamna dupa ce incep serviciul sa stau in medical heheh de ce sa imi stric eu zilele de cic, asa o sa mai stau si cu vlad acasa

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

maaaai, ia uite cum v-am prins, vrajitoarelooor!!
cum n-am stiut eu ca exista grupare de mlodovence minunate?
Puiut, tii secret?

buna, dragele mele,
sunt si eu o mamica de ianuarie 2007, tot din Galati, dar locuiesc in Bucuresti.Am un baietel, Andrei Robert, nascut pe 27.01.2007, daca vreti, treceti-ma si pe mine in lista, va rog..(pozicile noastre in semnatura)
asa ma apuca o nostalgie cand vad cum vorbiti..de locui cunoscute, strazi..

sa va intreb ceva: are cineva copilul la D-na educatoare DRAGOMIR PAVELINA?

VA MULTUMESC SI VA PUP

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Eli bun venit in club, fetele sunt la mare dupa cum vezi e liniste in zona .

Cata invidie pe mine cand vad ca lumea se plimba, mai are sotul o saptamana si ia concediu si plekam si noi undeva , sper sa imi revin pana atunci

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Buna seara fetelor......sa o iau pe rand.
Liliac multa sanatate .... multumim mult ....dansul ratustelor era de la o serbare mai veche si nu nu a fost cum il stiam noi cu dat din degetele si .... a fost cu o melodie mai noua de pe cutiuta muzicala,frumos si asa........la Slanic si Salina se merita sa mergeti este superb si da erau leagane,topogan si balansoar in Salina,foarte frumos.
Eli bine ai venit la noi sa va traiasca ingerasul mic,foarte frumos.....imi plac pozele unde este cu ursul ,scumpic tare.
Noi am fost la tara de vineri seara si am ajuns dimineata,a fost frumos ,ne-am relaxat si racorit putin.......iar Martin a avut ocazia sa mai vada caluti ,ca ne-a terminat cu ,calul.....ba chiar a calarit unul impreuna cu sora-sa calare
pe cal
Gata ma duc sa pregatesc copiii de nani...........
Aaaa mai e o sapt. si plecam la mare abia asteeeeept.
Gata

Mergi la inceput

Liliac foarte frumoase pozele de la serbare ,si ciupercuta ta a fost tare frumoasa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata !
Eli1977, te-am trecut pe lista ! Bine ne-ai gasit !

Si datele pentru bebelusi le-as vrea....sorry ca nu le caut singurica, dar nu am timp.

O saptamana excelenta va dorim !

Mergi la inceput