La noi la Galati sa veniti (34)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_G spune:

Salutare fetelor!

Am bagat si eu un ochi aici sa vad cum sta treaba. Mai e un pic si gata, spre casa. Se mai incheie o zi de munca ....
Bun venit Liuda!
liliana29s, succes cu scaunelul. Noi avem scaunel 9-18 kg.
alinam, da' cite cirese ati mincat? Direct din copac? Sanatate la amin2.
Vilma, bafta la serbare. Noi mai avem cel putin 2 ani pina la gradi .... Da' va ajungem noi din urma ...

Oana si Andra (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_G spune:

Am uitat sa spun ca am vazut poze frumoase (orbugabi).

La circ ati fost?

Oana si Andra (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor... ma ingrozesc. Pai citesc aici si nu mai vreau copil la gradinita. fetita mea Diana - Maria are aproape 5 luni, nascuta pe 18.01.2007 Pai eu nu am rabdare sa ma duc sa-mi cumpar eu de imbracat, sant in criza de haine, nu pentru ca nu asi avea bani... nu ca sant garla, dar sant suficient incat sa-mi pot lua cateva bluze... dar nu imi plac magazunele, cumparaturile, nu am rabdarea cuvenita... si voi scriti de materiale cumparate, croitori pentru serbari la gradi.... uuaauuu da nu am eu atata rabdare, nene. Mai bine platesc pe cineva decat sa ma ocup eu de asta, eu nu am rabdare sa calc, sa cos e cea mai mare pedeapsa, pai asta ma asteapta si pe mine? dar apropo de grize de locuri in gradinite... la Galati tot e criza? sa stiu si eu ca nu am idei...
va pupacesc si nu ma mai speriati cu din astea, croitori caut materiale, culori... rosu cu buline albe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

quote:
Originally posted by Liuda
Pai eu nu am rabdare sa ma duc sa-mi cumpar eu de imbracat, sant in criza de haine, nu pentru ca nu asi avea bani... nu ca sant garla, dar sant suficient incat sa-mi pot lua cateva bluze... dar nu imi plac magazunele, cumparaturile, nu am rabdarea cuvenita

Eeee , ce ma bucur cind vad ca nu sunt exemplar unicat. Intodeauna mi-a fost asa o sila sa ma plimb prin magazine si sa probez haine. Inainte sa ne casatorim se ducea sora-mea si-mi lua de imbracat, ca din partea mea ... Dar nu e la fel pentru copil, chiar imi face placere sa merg sa-i caut hainute sa-i aleg dar nu-l pun sa le si probeze.
Eu tot continui sa sper ca o sa apara un scaunel pina plecam (de asta mai pomenesc de el din cind in cind ).

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

Gabita ,frumoase poze.La Motanul Incaltat a mers si Adelina mea 3 ani,dar a trebuit sa o mut la alta gradi, pt ca ne-am mutat din zona.Noroc ca sa mutat si cea mai buna prietena a ei cu ea la aceeasi gradi,ca altfel nu stiu daca ar fi vrut.Deci afara s-au tinut serbarile?Frumos.
Noi mergem din toamna la scoala si nu cred ca o sa ne mai intalnim cu astfel de sarbari.Ce repede a trecut timpul!E o perioada de neuitat gradinita.
Si cand e vorba de serbari,de drag cauti hainute...

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Ma bucur ca v-au placut pozele
A fost prima serbare care a tinut mai putin,au iesit cate 3 copii si au spus poezia,.....cantecele,.........un dans toti copiii,.....dansul baietilor si apoi dansul florilor...
Ma bucur ca s-au gandit sa se faca serbarile afara,macar pe timpul verii,in clasa ar fi fost dezastru,la cat de cald este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Si eu am o placere sa caut hainute pt. serbare(copii in general).........pacat ca nu prea am avut placerea sa le cumpar haine ,am primit de la nasica muuuuulte haine,si de la prieteni.....
Chiar anul asta pt. costumatia de floare avea Alice o rochita primita de la nasa perfecta,alba cu trandafiri.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Vazut-ai si eu pozicile. Frumosi tare de tot au fost cu totii. Asteptam si noi marele eveniment care va avea loc maine, cica tot in curtea interioara a gradinitei. Acum sa speram ca vremea va tine cu noi si nu va ploua, ca daca va fi nevoie sa faca serbarea in clasa va fi vai si-amar de caldura.
Liuda, acum tu ai bebelina mititica si e normal sa te "revolti" dar cand va mai creste un pic si vei merge la plimbare cu don'shoara la degetel, sa vezi cum o sa-ti zboare ochisorii dupa lucrusoarele minunate de printesa (mai ales ca sunt atat de muuuulte!)
Eu am fost azi de i-am cautat bluzita alba (ca asa cica se impune) si bineinteles ca as fi luat un morman de rochitele si fustite si pantalonasi, dar m-am abtinut deocamdata. cat despre probat, si fii-mea e la fel de indragostita de shoping ca si ma-sa asa ca nu imi fac probleme. Cea mai faina relaxare pt noi e sa colindam magazinele.
Iar in ceea ce priveste cusut/taiat/lipit/refacut...imi place de nu mai pot dar e mare pacat ca nu-s chiar talentata.
V-am povestit faza cu palaria, am fost un pic disperata, dar mi-am revenit, ca am gasit o modalitate sa o mai "infrumusetez", adica am luat niste bulinute de-alea de se lipesc pe unghii cand se face manichiura, si in seara asta am destula treaba

Ia ziceti-mi si mie cateceva despre gradinita "Motanul Incaltat", va rog. Cadre didactice, activitati, optionale, mancare, ingrijirea copiilor, bile albe/negre... amanunte de genul asta

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

"Motanul Incaltat"ne-a intrat la inima si am tanjit dupa aceasta gradinita,mai ales ca am frecventat-o 3 ani de zile.
Atiu ca a fost si premiata ca fiind una dintre cele mai bune gradinite.
Obtionalele sunt:engleza,calculator si dans modern.Depinde de doamna educatoare,nu le cunosc pe toate ,dar o recomand cu placere pe D-na Chirita,e la camin si la program normal pe D-na Dediu,e o d-na extraordinara,iubeste copii enorm,de placere veneau copii la gradinita.Si D-na Chirita la fel.

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

N-a facut nimeni cafea azi?
Dau o cafea irlandeza cu biscuiti cu jeleu de portocale.
Tudor al meu e pe antibiotic de ieri, face febra si tuseste.
De unde atatea raceli si viroze in plina vara, caldura...?

Mergi la inceput