La noi la Galati sa veniti (34)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Laura dar trebuie facute din nou analizele? Eu nu stiu nimic despre acest lucru,doar am facut la inscriere si atat stiam eu.Acum doar cu avizul de la medicul de familie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

mey! ma bagatti in ceata!
noi nu ducem decat aviz de la medicul de familie. examenul coproparazitologic il facem la cabinetul dr.Galiatatos IN FIECARE AN si e bun.dar dr. Shalinei mi-a recomandata sa-i fac fetei toate analizele posibile la centrul medical medflor.( la flora) acolo ti le face pe toate.
la sanepid am mers doar atunci cand copro normal a fost negativ. adica atunci cand i-a gasit fetitei salmonela, la 6 luni.
dar pana la urma a ramas un mister de unde a luat ca noi tot neamul pana la a 7 a spita nu aveam dar ea, da.
Vreau sa va spun si sa ma laud ca am inscris-o pe Shalini la dansuri la casa de cultura si am avut surpriza placuta sa constat ca e si fetita Wilmei acolo. Asa ca sunt colege la dansuri.

Viorica
poze

Mergi la inceput

Delphin, merci pt sfat! voi opta pt spaniola ca la franceza sunt varza si ma tem ca in 3 luni nu invat mare lucru. mi se pare grea, nu stiu de ce.
si multumim pt cafea. e delicioasa!

Viorica
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Pentru analize mergeti cu kk intr-un recipient curat la clinica Danubius vizavi de IREG pe siderurgistrilor ,dimineata duceti analiza, dupa-amiaza luati rezultatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Apelez la voi si la carul vostru de experienta si cunostinte pt a-mi indica un bun ecograf. Un doctor profesionist, care sa aiba experienta in cititul ecografiilor morfologice de 22 de sapt. Un dr in Galati.

Daca ajung in octombrie in ro, ar trebuii ca ecografia morfo de 22 sapt; sa o fac in galati si doua sau 3 sapt. apoi sa o citeasca si dr; mea. As vrea sa stiu daca acest lucru e posibil in galati si as vrea sa stiu si daca exista ecograf 3D sau 4D in Galati.

Ma puteti ajuta cu raspunsuri, nu-i asa?

pozici
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
Haideti la cafea!!! azi e sarbatoare asa ca mai usor cu munca putem prelungi mai mult cafeaua .

Delphin eu nu stiu, pe "vremea mea" nu erau in galati, da fetele care au nascut mai de curand poate stiu .

A ajuns careva la marele targ? eu am trecut prin zona si era mare aglomeratie, aseara iar m-am intalnit cu cookie si ea fusese la targ a zis ca e ca in fiecare an: aglomeratie, multa pielarie , cojoace, incaltaminte de iarna la preturi ok .....

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Da exista pe Balcescu, aproape de centru, langa restaurantul Cosoreanu.E un centru medical acolo si are si eco 3d. mai gasesti si la unele cabinete medicale.cosultatia si eco te consta undeva la 100 euro.

quote:
Originally posted by delphin

Apelez la voi si la carul vostru de experienta si cunostinte pt a-mi indica un bun ecograf. Un doctor profesionist, care sa aiba experienta in cititul ecografiilor morfologice de 22 de sapt. Un dr in Galati.

Daca ajung in octombrie in ro, ar trebuii ca ecografia morfo de 22 sapt; sa o fac in galati si doua sau 3 sapt. apoi sa o citeasca si dr; mea. As vrea sa stiu daca acest lucru e posibil in galati si as vrea sa stiu si daca exista ecograf 3D sau 4D in Galati.

Ma puteti ajuta cu raspunsuri, nu-i asa?

pozici
bb2

Viorica
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Neata,

Haideti la o cafea cu lapte, dulcica si calduta...

Fetelor, spuneti-mi si mie mai multe detalii despre cum trebuie sa ne pregatim pentru gradi... Trebuie sa semnam hainutele din dotare cum se facea pe vremea cand eram noi la gradinita?... E nevoie sa avem un sculet pentru hainute? Mai trebuiesc si alte hainute lasate acolo..gen un chilotel, o sosetica, un tricou sau maieu in caz de trasnpira? Chestii de-astea... Eu una chiar nu prea stiu cam ce anume sa avem pregatit ... Ajutati-ma cu ceva detalii va rog...

Va pupik si o zi buuuuna tuturor!!

Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Cristina iti spun eu cum este la noi la gradinita de stat.
Fiecare copil are un saculet simplu din panza cu numele copilului inscriptionat sau un desen ca sa-i fie usor copilului sa-l recunoasca. In acel saculet de transporta incaltamintea ce o poarta la gradinita (sandalele sunt preferate de mine ca da voie piciorului sa respire) si ajunsi la gradinita se pune incaltamintea de strada intr-o punga si o bagi in saculet cu alte accesorii (cacilula, fular, puloveras, geaca..etc). Eu nu schimb copii cu haine speciale de gradinita . De obicei baietii mei sunt imbracati in incinta gradinitii un maieu/tricou si o bluza cu maneca lunca in sezonul de iarna sau un tricou/camasa cu maneca scurta/lunga pe timp calduros si o pereche de pantaloni numai pentru gradinita.

Maine dimineata ne intalnim in parc la Durbaca cu copii ...sau alt parc...nu conteaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

fetele, va rog sa-mi spuneti si mie daca stiti vreun psiholog/psihiatru bun in Galati. ca eu habar n-am...

Mergi la inceput