La noi la Galati sa veniti (34)
Raspunsuri - Pagina 25
mir3lly spune:
Buna dimineata! Sa aveti o saptamana plina de evenimente placute si fara necazuri! Buna cafeaua Viorica! Ceva poze de la intalnire.........../
super-lia spune:
NOAPTE BUNA!
La mine saptamana a inceput bine cu noua doamna care lucreaza la noi. Copii au placuto , eu am placuto (se scrie asa sau placut-o?), si sotul a placuto :)))))....iar ea este foarte fericita si multumita.
ELIZA MIRON spune:
Buna dimineata!
Spuneti-mi , daca stiti, cum sa procedez si la ce banca sa fac un card pentru plati pe internet. Oare toate bancile fac?
Laura, cum fu in concediu? Ca te vaz ca ai aparut![]()
LauraFlo spune:
La multi ani, Viorica, sotului tau ! Succes la examene !
Alina, Eliza cum a fost la intalnire ?
Super-lia felicitari ! E asa de greu sa gasesti pe cineva care sa placa intregii familii...
Dupa cum ati observat s-a terminat concediul pe vara asta, pentru noi....a fost foarte bine, Daria super cumintica si deschisa la ideile (nocturne) de petrecere a timpului liber. Ne-am bronzat/balacit in vreo 4-5 statiuni...Aveti si poze aici:
poze la mare
viorica avram spune:
Buna Eliza,eu am card virtual la bcr. mergi la banca la consiliere clienti carduri, la etajul 1 , in cazul bcr si le spui ca vrei un card virtual pentru plata pe net. in maxim o saptamana ai cardul. trebuie sa ai la tine cardul pe care il detii, copie dupa cartea de identitate (ti-o fac ei acolo) si de rest se ocupa banca. succes.
quote:
Originally posted by ELIZA MIRON
Buna dimineata!
Spuneti-mi , daca stiti, cum sa procedez si la ce banca sa fac un card pentru plati pe internet. Oare toate bancile fac?
Laura, cum fu in concediu? Ca te vaz ca ai aparut
Viorica
poze
viorica avram spune:
se scrie placut-o.la cata gramatica am mancat in scoala si liceu.....
visez si acum.sper sa nu te superi ca m-am bagat in seama!
quote:
Originally posted by super-lia
NOAPTE BUNA!
La mine saptamana a inceput bine cu noua doamna care lucreaza la noi. Copii au placuto , eu am placuto (se scrie asa sau placut-o?), si sotul a placuto :)))))....iar ea este foarte fericita si multumita.
Nimic nu se compara cu dragostea pentru copilul tau!
Viorica
poze
super-lia spune:
Buna dimineata! :)
Astazi dau eu cafeaua!!!
Viorica cum sa ma supar ca doar eu am intrebat!!! Multumesc! Eu cred ca trec prin criza varstei de 30 si "ceva" de ani si uit....uit...si iar uit. Sotul meu se amuza copios!
V-ati pregatit bonditzele ca vine frigul? ...brrr....
viorica avram spune:
multumim pentru cafea! si eu trec prin aceeasi varsta si ma ia cate o nostalgieeeeeee!of,Doamne, imbatranim in fiecare zi!
nu ca mi-as dori sa fiu vesnic tanara, dar parca prea repede trece timpul!
gata! asta e! sa aveti o zi buna!
Lia, delicioasa cafeaua!
Viorica
poze
alinam spune:
hehehe ce imi place cand se anima forumul.
La intalnire a fost forte bine ca de obicei chiar daca am fost doar 3 ![]()
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze