La noi la Galati sa veniti (34)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

da, roxi, poate ne vedem. eu stau langa navrom, poate iesim odata in parculetul de langa dunare...eu sigur o sa vin cu bebica mica ;)

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Laina poate ne intalnim toate :) la un suc, eu nustau in zona, dar no problem, eu merg in toate parcurile din gl cu bebe.

Deci sunt pt intalnire saptamana viitoare.

Si acum sa va zic ce ne-a fakut viata grea o saptamana? rozeola , dupa febra mare care nu scade usor vreo 3-4 zile , acum ne-am umplut de bubitze care trec in 48 de ore .... a trebuit sa faka analize la sange pt treaba asta ca deh si noi ii dadeam plodului augmentin la greu pt rosu in gat deci am intoxicat copilul degeaba. Stie vreuna dintre voi daca din cauza antibiotikului iese TGP si TGO foarte mare la ananlize?

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

BUna fetelor!
ce faceti
eu sunt`plecata de o luna in spania dar imi este tare dor de casa....
delphin, felicitari>! ma bucur pt tine nespus. eu inca nu reusesc sa raman insarcinata dar nici nu prea vreau acum pt ca am multe multe probleme de rezolvat. in rest vad ca toate sunt la fel. mai am de stat pana pe 24 aug aici dar si daca vin in tara nu o sa imi fie usor.
va pup pe toate si sper sa ne auzim curand. aici nu am net acasa si tb sa ies sa vb pe net. asta e!
mai vb!

Viorica
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mir3lly spune:

Buna dimineata!!!!!!!!!!
O padure, o plaja, unde plecati?
Sotul meu lucreaza, asa ca voi sta acasa!
Sa va distrati dee minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Buna dimineata!

Si eu sunt pentru intalnire saptamana aceasta. Pe Alex l-am trimis la tara la bunici iar eu am numai un flacau acasa. In primele zile ale saptamanii sunt putin ocupata dar pe joi sau vineri cred ca am sa vin. Ne intalnim cu sau fara copii?
Paky...poate reusesc sa te vizitez ...dau telefon!

Pupici si o saptamana buna la toate galatencele !

are mama doi baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Si eu sunt pt intalnire joi sau vineri, fara copii evident, ca doar iesim sa ne relaxam , asa ca asteptam fetele care muncesc sa ne zica ziua exacta cand vor ele si ora.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Eu din pacate nu pot veni...am piciorul stang in ghips...de care voi scapa vineri sau luni. Am calcat stramb si acum platesc.

Stau sechestrata in birou, cand ma incumet sa ies la o tigara fumez 3-4 de zici ca nu mai apuc urmatoarea transa....E nasol. Aveti grija cum "calcati"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Laura, si sanatate maxima! Ai grija sa nu te intoxici cu atata tutun!

Vio, merci si sa-ti fie bine pe alte meleaguri! Aveti grija de voi si nu va incredeti prea tare in conationalii de pe acolo. Putin credibil, dar asa e!

In rest....nimic nou sub soare! aici ploua!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Sunt tare fericita . A venit rezultatul de la Codecs...am reusit sa iau 87 de puncte din 100 maxim; cea mai mare nota dintre cei de la mine de la firma care au facut cursuri...Sefu m-a felicitat si m-a trimis si la celelalte module, colegii au decretat ca am luat nota mai mare ca ei "pt ca sunt femeie"....cica noi suntem mai constiincioase si nici nu suntem asa ocupate ca ei...

In rest ma chinui sa ma misc, si sa nu ma intoxic cu tutun ( ca bine zici Delphin) ca tare mult mai fumez.

O zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Laura, felicitari! Esti cea mai tare!

Mergi la inceput