La noi la Galati sa veniti (34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

OOoo, Delphi ce de vesti ! Asteptam poza in casa noua . Si succes la scoala !!!! Si mie imi place ce fac ! Te trec pe lista, dar sa promiti ca schimbi repede ...abia astept sa trec in lista un nume de fetita . Voi ?

Eliza, La multi ani ! Sa fii sanatoasa si fericita, sa-i ai pe cei dragi intotdeauna alaturi si sa iesi din sesiuni cu bine !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Am reusit si eu sa pun poze de la mare daca vreti sa le vedeti sunt www.dropshots.com/OrbuGabi" target="_blank"> aici
Ma duc sa mai fac treaba prin casa ca arata ca dupa razboi,m-am cam puturosit dupa concediu,si ma simt tot timpul obosita de cand am venit de la mare.....nu stiu ce o fi cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Salutari si de la noi si numai urari de bine sarbatoritilor!!!

Am reusit si eu sa ma adun dupa drumuri si acum incerc sa intru in rutina zilnica. La fel si eu ca si Gabi ma simt obosita dupa concediu la mare si m-am culcat odata cu baietii. La mare a fost superb! Vremea buna , marea c-am agitata in primele zile dar apoi sa mai linistit , apa c-am rece dupa parerea mea -dar eu cred ca am imbatranit caci copii nu pareau sa aiba probleme , cazarea super chiar pe malul marii. Acum tintesc spre o vacanta la munte dar nu stiu unde sa ma duc. Voi pe unde ati fost si va placut ? Ma gandesc la o pensiune cu all inclusive dar nu neaparat.

Pupici de la noi!

are mama doi baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Va multumesc pentru urari si daca imi amintesc eu bine, azi e ziua lu'cookie...asa ca la multi ani, sa fie sanatoasa si sa aiba parte numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Cookie, e ziua ta ???? Super ! Sa fii sanatoasa si fericita !

Fetele, ce spuneti si de o listuta cu zilele noastre, ale mamicilor ? Sa nu ramanem nefelicitate !

Voi spuneti si eu actualizez lista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Buna dimineata!
Hai ca va-ti trezit tarziu! Eu deja mi-am baut cafeaua!

Vecina la multi ani! Sa fii iubita si fericita...si las-o mai moale cu munca!

are mama doi baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

buna ziua si de la mine.

lia daca stiam veneam si eu la tine sa beau o cafelutza

cookie La Multi Ani si din partea mea, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi

apropo de vecini, lia, iubita, ne faci si noua o vizita? dau eu cafeaua.

pupici si we placut va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Seara buna!

La multi ani Cookie sa fii sanatoasa si feircita si ma da si tu un oki pe la noi !

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mir3lly spune:

Buna seara si La multi ani pentru Cookie!
Care ati fost la mare, ce preturi sunt la mancare?
Dar in rest?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Mir3lly la marea nostra foarte negra preturile sunt diferite pe statiuni, in mamaia evident ca sunt mari, in celelalte statiuni mai mici, de ex in eforie daca mancam la plimba tava, masa consistenta 3 persoane mai mult de 250-300 mii maxim nu dadeam , in mamaia acelasi lucru ne ajungea cam 400mii, mai scumpe sunt bauturile, adika apa, sucul, pe o apa plata la un chiosc am dat 40 mii la 500 ml ,dar nu peste tot e asa, adika in alte parti era 35 mii, o placinta 30mii,un colac secuiesc 60 mii, porum fiert 30 samd ... in concluzie o saptamana de mare m-a costat 20 mil.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput