telefonul mobil dupa baie

telefonul mobil dupa baie | Autor: eunice78

Link direct la acest mesaj

Aseara telefonul meu mobil a facut baie in wc. L-a scapat fi-miu care cica a zis ca l-a folosit in baie pe post de lanterna. Acum nu reactioneaza nicicum, adica atunci cand l-a scos ( imediat) inca fctiona dar eu l-am desfacut sa se usuce si acum nu se mai deschide...
Credeti ca e cazul sa imi iau altul? Era un Nokia.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Asta imi aduce aminte de un "batran" telefon al meu (apropos, tot Nokia) care a stat o noapte la apret. Il pusesem pe polita de la baie, iar ligheanul cu apret il lasasem pe chiuveta, ca aveam nevoie de cada...
Saracul, a sunat la un moment dat si din cauza vibratiilor a aterizat in lighean. Nu mi-am dat seama decat a doua zi cand eu ma tot foiam prin baie si al meu sot ma suna disperat sa-mi ceara ceva, iar eu eram mirata ce zgomote ciudate se mai aud in jur.
Tot ca si tine, l-am desfacut, l-am pus la uscat si a mers binemercic o perioada buna de timp, adica inca vreun an, pana m-am indurat sa-l inlocuiesc (dar p'ala il pastrez intr-un sertar).
Acum, ce sa zic, poate ca al tau trebuie vazut de un "doctor de telefoane" sau...tre sa-i faci un "parastas"
Mult succes si ... nu esti singura patita

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Poti sa-l duci la un service ptr verificare, dar parere mea e ca trebuie sa iei altul. Chiar daca va suna sau va functiona partial, cu siguranta unele circuite sunt distruse iremediabil. Nu te vei mai putea baza pe el.

30+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Nu cred ca mai poti sa ii faci ceva...trebuie trecut alt telefon pe lista de cumparaturi..

http://tt.lilypie.com/Sj0fp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Da,cred ca este cazul sa iei unul nou.
Exact asa ni s-a intamplat duminica, ne-a cazut in piscina, l-am pus la uscat dar...abureala totala, la propriu ...
Altul la rand...de cumparat, nu de scapat in apa, desigur...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

I-am facut parastasu...A ajuns si asta printre jucarii. Multumesc pentru raspunsuri.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput