Aspirante optimiste > 20 ani (113)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Pe mine ma doare burtica cam tare.
Ma si inteapa.
Anais tu cum te simti?
Of iar am cazut in patima numaratului.....
Tickerul nu e actualizat.
Azi sunt z17.

http://tt.lilypie.com/RYRHp3.png octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Karrina multi de la mine e ok!
Luptam incontinuare

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Marryan eu te vad pe listuta
Nu e trecut numele de botez, dar nickul tau este
un pic mai jos de jumatatea listutei.
Anais ce frumos ar fi sa fie bebe la tine!!!! Asa m-as bucura!!!

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

pardon atuncinustiu cum m-am uitat
Blanche mersi ca mi ai spus off ca tare sunt obosita si azi abia astept sa merg acasika
anaist si cocolipso eu simt ca voua trebuie facute galerieuite va incurajezi ca sa veniti cu II liniute

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Si eu va fac galerie fetelor!!

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

BUNA!!!!!!!!!!!!!
eu zilele astea mi-am facut de lucru cu pregatirile de nunta si nu am mai avut timp sa intru sa vad ce faceti.
acum am prins o portita si am zis sa va scriu un pic....
eu sunt bine, sapt. asta tinem amandoi post si vineri mergem la spovedit,abia astept.
de la nunta e prima spovedanie impreuna si sunt foarte emotionata!!!!!!!
la bebelusi desi am zis ca nu ma voi mai gandi peste tot pe strada vad numai bebei si femei gravide, asa ca abia astept sa avem unda verde
dupa nunta abia astept sa pun poze!!!
sa vedeti niste oameni fericiti, ca prea sunt triste fetele de pe forum.
si am un anunt de facut pentru toate aspirantele picate in butoi........:
DE SAPTAMANA VIITOARE,
MA INTORC OFICIAL
SI CU FORTE PROASPETE
SA VA JUMULESC UN PIC
SI SA NU MAI AVETI TUPEUL
SA VA APROPIATI DE EL CAT
TIMP STAU EU DE
PAZA CA O PATITI TOATE....
...
si asta pentru ca va iubesc pe toate si va vreau numai binele.....

in vedere ca sunt exemple pe forum.....Liana, Michelle,Oana si lista ar putea continua...inclusiv eu.....
daca noi am reusit sa ne revenim si sa luptam in continuare, trebuie sa luptati si voi.
pt. ca toate avem acelasi scop in viata si anume aducerea pe lume a unui bebelus.
sa nu renuntati niciodata la acest vis!!!!!!!!!!
va pup pe toate fara sa dau nume....inclusiv pe toate gravidutele dragi mie!!!!!!!!!!!

poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare din 13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

baby, esti extraordinara!!! ti-am simtit lipsa aici pe forum. si am fost toate alaturi de tine si suntem in continuare, asa cum esti si tu pentru noi...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
hai bebe! -februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Cocolyso, si pe mine ma doare si inteapa burtica. Si duerea coboara pe picior in jos. Si sanii ma cam dor. Ideea e ca niciodata nu m-a mai durut asa devreme (Z18). Ciudat. Mentionez ca nu am chisturi, anexite sau altceva. Si totusi e prea devreme. Hai ca o iau razna.

Marryan si Blanche va cu mult drag!!!!

Baby iubita, esti o femeie demna de admirat si urmat!!!

Sa dea DD sa ne trimita cand considera el ca suntem pregatite cu adevarat!!!

http://tt.lilypie.com/qxxpp3.png/iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Buna fetele!
Felicia, nu ne parasi! Imi pare foarte rau ca ai hotarat sa renunti la dorinta asta care ne leaga pe toate. De ce? De ce crezi ca te minti incercand sa iti implinesti cea mai arzatoare dorinta? De ce iti negi dreptul de a fi implinita ca femeie? Poate ca sotul tau nu-si da seama ca si el isi doreste bebe si nu are curajul sa-si asume aceasta responsabilitae. Cred ca vezi lucrurile prea in alb si negru... cand ele nu sunt chiar asa. Gandeste-te bine, cand o sa aveti bebele vostru o sa fiti foarte fericiti. Atunci iti va multumi pentru ca l-ai facut tatic. Asta e parerea mea.
Imi permit sa-ti dau niste sfaturi. In primul rand nu dispera! Nu e sfarsitul lumii si cu siguranta lucrurile se vor schimba in bine. Important e sa fii puternica si sa-si spui mereu in gand ca veti avea un bebe si veti fi fericiti. Apoi... nicio problema nu se rezolva cu cearta, cuvinte aruncate la nervi sau discutii aberante. Incearca sa fii calma, sa vorbesti bland cu sotul tau. Trebuie sa stii cum sa-l iei. Poate el are vreo problema fizica sau emotionala si tu, in loc sa-l ajuti, il acuzi. Comunicati, asta spun mereu cuplurilor care au probleme, incercati sa va intelegeti reciproc, sa va cunoasteti mai bine, sa va sprijiniti unul pe celalalt. Sa stii ca si eu am avut probleme din astea. Mi-am dorit de la inceput un copil, dar sotul meu nu era pregatit. In general barbatii nu sunt pregatiti sa devina parinti... La inceput il acuzam, il criticam, ma suparam, imi faceam o mie si una de ganduri...dar apoi mi-am dat seama ca asa nu ajungem nicaieri, ba chiar casnicia noastra e pusa in pericol. Am inceput sa-l iau mai pe departe, sa il fac eu pe el sa-si doreasca bebe si sa-mi spuna asta si...s-a intamplat!
Mi-ar face placere sa vorbim, poate te ajut sa intelegi situatia si sa treci peste ea fara sa fii ranita mai mult decat esti acum...

Ioana

bebe?! - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

De ce e asa de labartata pagina????
Numeioana, te sustin in cele spuse de tine.
Atata timp cat exista comunicare si intelegere, problemele se pot
rezolva. Stiu ca e usor de spus si greu de aplicat, dar niciodata
abandonul nu va aduce implinire...doar lacrimi si regrete

http://tt.lilypie.com/qxxpp3.png/iulie 2005

Mergi la inceput