gradinite in Iasi
Raspunsuri - Pagina 7
herra spune:
la Sf Parascheva e destul de aglomerat; s-ar putea sa nu te primeasca pt ca "nu esti din zona".
iar cu dosarul pe mine nu m-au chemat decat dupa 1 septembrie.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
anymony spune:
Din cite am vb eu la Sf sava-ca e linga noi , inscrierile incep in mai-iunie.vor fi intii reinscrieri, din ce stiu.
ca si criteriu e virsta- sa aiba 3 ani impliniti si domiciliul in zona...
au program prelungit si optionale-dans, pian, care se platesc
alkalina spune:
Bine v-am gasit,
Ma alatur si eu clubului de parinti care cauta gradinita pentru copil.
Puiul meu va avea 2 ani si 6 luni in septembrie si as vrea sa il dau la o gradinita cu program prelungit (preferabil de stat ... deh, criza asta...). Din cate am vazut pe forum e o problema cu varsta la inscriere, dar parca nici la 3 ani si jumatate nu mi se pare ok sa inceapa. Plus ca e dornic sa mearga intre copii.
Imi poate da cineva o sugestie pentru zonele Nicolina, Cantemir, Pd. Ros?
Va multumesc anticipat.
alinaclau spune:
Buna!eu mai curand sunt in cautare de cresa particulara in zona Pacurari sau Copou..insa imi doresc ceva care sa merite banii,nu un loc de pierdut timpul!Fetita mea in decembrie o sa implineasca 2 ani iar eu voi merge din nou la servici.
ps:daca aveti informatii de o bona din zona Pacurari,dar o bona testata si cu referinte bune va rog nu ezitati sa-mi scrieti.
Multumesc anticipat!
alinaclau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alkalina Bine v-am gasit, Ma alatur si eu clubului de parinti care cauta gradinita pentru copil. Puiul meu va avea 2 ani si 6 luni in septembrie si as vrea sa il dau la o gradinita cu program prelungit (preferabil de stat ... deh, criza asta...). Din cate am vazut pe forum e o problema cu varsta la inscriere, dar parca nici la 3 ani si jumatate nu mi se pare ok sa inceapa. Plus ca e dornic sa mearga intre copii. Imi poate da cineva o sugestie pentru zonele Nicolina, Cantemir, Pd. Ros? Va multumesc anticipat. |
Gradinita IRIS nu e in zona Cantemir??stiu ca e deschisa recent si parerile erau destul de bune....mai multe detalii chiar nu stiu,imi pare rau!
morney76 spune:
Dragelor de fete din Iasul meu natal,
cam asa sta treaba cu noi - Ilinca noastra de 2 ani si 5 luni e tare dorita acasa de bunici si drept sa va spun cu chiu cu vai ne-am hotarat sa o lasam sa vina acolo pentru o perioada dar baiul cel mare e ca eu as vrea-o sa mearga macar 4 ore pe zi la gradinita. Ce idei imi puteti da despre o gradinita buna unde copii beneficiaza de programe de invatare de calitate si de educatori si mai de calitate si cu vocatie... Aici, unde suntem, ea merge la gradinita de cand avea 3 luni, este foarte independenta, deja in grupa de 3 ani. Va multumesc anticipat pentru toate sfaturile bune! Nely
ioana_mada spune:
Pentru alinaclau:in zona Pod Ros este o cresa si gradinita de stat cu program lung,intre blocuri,mai exact pe partea stanga a strazii Tutora(pe sensul de mers spre fosta fabrica Moldova Tricotaje);e gradinita pe care am frecventat-o si eu odata si am amintiri placute si inteleg ca si acu e apreciata.Pe soseaua Nationala ar mai fi o gradinita de stat,Sf. Paraschiva,la fel apreciata.
Eu caut o gradinita particulara cu grupa pampers dar care sa aiba si program scurt;am vazut Paradisul Copiilor,mi-a placut, dar au numai program lung;am mai fost la Iris unde au curte mare,au si program scurt dar ma gandesc ca fiind abia infiintata nu prea au experienta;plus cineva spunea ca nu prea fac activitati cu cei mici,in afara de joaca care baietelului nostru de 2 ani nu-i lipseste acasa;am vazut si Kinderland dar nu mi-a placut-era f. mica incaperea in care dormeau si se jucau iar femeia de servici spunea ca persoanele care se ocupa de copii sunt asistente.
Eu as vrea sa-l dau la gradi pt a socializa(nu prea are ocazia sa intre in contact cu copii),pt a deveni mai independent,sa mai ia un branci,sa i se ia si lui jucaria din mana...
Dati-mi va rog niste sugestii.
andreeaela spune:
Buna,
Sunt o noua membra a forumului. Va rog sa ne ajutati si pe noi. Sunt o fetita cuminte, frumoasa si mult iubita de parinti, in varsta de un an. Mami trebuie sa plece la servici si cautam bona din iasi.
Daca cineva ne poate ajuta si pe noi, ii multumim anticipat.
savarina spune:
Buna,
despre gradinita cu program normal nr 23 din spate de la Billa imi poate da cineva mai multe detalii legate de inscrieri , educatoare si alte experiente pe care le-au avut copilasii vostri pe acolo?
Merci frumos
kriss79 spune:
dragi mamici din Iasi
Fetita mea are 1,5 ani si din toamna lui 2010 vrem sa o inscriem la gradinita. Am auzit ca deja s-ar face inscrieri pt. la anul, asa ca as dori sa stiu daca e adevarat si daca e cineva care si-a inscris deja copilul pt. 2010-2011 la gradinita.
Multumesc!
ps. nu stiu daca voi alege grad. partic sau de stat, cu program scurt sau prelungit..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Februarie 2009