Sinucidere din nou
Raspunsuri - Pagina 4
lgireada spune:
Nici eu nu sunt de acord cu mediatizarea. Mai ales cu poze gen: bogdan mort si negru la fata, gemenele spanzurate, etc. Nu inteleg ce pot demonstra aceste poze ... Oricat ma chinui nu reusesc sa le gasesc ceva pozitiv.
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
Carlin21 spune:
Cu atatea sinucideri pe rol , a trecut mai neobservat cazul fetei din Harghita pe care parintii nu o mai lasau la scoala.
Am citit www.cotidianul.ro/index.php?id=11345&art=30069&cHash=4eba4bf384" target="_blank">articolul asta, bine scris de altfel, si mi-au dat lacrimile de indignare si tristete.
O drama adanca si amara
annnna35 spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Cquote:
Originally posted by Clover
Una din problemele lor mi se pare ca amandoua studiasera litere. Pai sa-mi fie cu iertare da cand toata ziua citesti si analizezi numai lucuri triste ti se cam ia cheful de viata.
Keep the promises you make to yourself.
N-as zice ca studiul literaturii duce neaparat la depresie.
poza Robert
Nici eu....
Am dreptul sa comit greseli si sa nu fiu intotdeauna perfect.
lgireada spune:
quote:
Originally posted by Carlin21
Cu atatea sinucideri pe rol , a trecut mai neobservat cazul fetei din Harghita pe care parintii nu o mai lasau la scoala.
Am citit www.cotidianul.ro/index.php?id=11345&art=30069&cHash=4eba4bf384" target="_blank">articolul asta, bine scris de altfel, si mi-au dat lacrimile de indignare si tristete.
O drama adanca si amara
Articolul e extraordinar, m-a impresionat mult tare.
Liliana
Candy spune:
Daca gemenele s-au sinucis intr-un loc public, mai precis intr-un parc, e clar ca oricine putea face o poza, chiar si cu telefonul mobil. Unul din ziare (nu mai stiu care, ca am citit stirea din mai multe surse) a publicat insa o poza simbolica, cu cele 2 capete de sfoara innodate de copac. O poza extrem de reusita, dealtfel. Deci, se poate.
Intr-adevar, pentru publicarea pozelor decedatilor trebuie acordul familiei. Altfel, familia ii poate actiona in instanta.
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
Porumbita spune:
quote:
O drama adanca si amara
m-a impresioant enorm articolul...
poate nu ar fi rau sa deschizi un topic separat pt el, asa ar avea mai multi ocazia sa il citeasca
lgireada spune:
quote:
Originally posted by Porumbitaquote:
O drama adanca si amara
m-a impresioant enorm articolul...
poate nu ar fi rau sa deschizi un topic separat pt el, asa ar avea mai multi ocazia sa il citeasca
Is de aceeasi parere. Poate chiar postat la generale, sa-l citeasca mai multi ...
Liliana
Carlin21 spune:
Porumbita, Igireada, multumesc de sugestie, incerc sa deschid un subiect la generale, si eu cred ca articolul merita sa fie citit de cat mai multi pt ca ascunde o drama complexa.
Angelinne spune:
F ciudat... si eu ma gindesc ca totusi un om normal nu ar putea lua o asemenea decizie....!