Sinucidere din nou
Acum am vazut la stiri ca 2 gemene de 25 de ani din Cj s-au spanzurat.Le-a gasit lumea in nu stiu ce parc , imbratisate , cu citate din Kant si Schiller scrise in germana pe langa. Cica "erau obosite de viata".
Nu pot decat sa compatimesc lipsa asta de atentie a unora.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
Raspunsuri
irina.c. spune:
in Ro se sinucid o gramada de oameni de toate varstele,dar probabil acum e subiect "la moda" de cand cu baiatul care s-a omoratIrina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
lulu_boches spune:
quote:Au aratat la stiri.
Originally posted by viorela hoff
unde ai citit?
Vio
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)
Edessa spune:
Totusi..., moda-moda,o fi mai des intalnit sa se sinucida individual...dar sa te sinucizi <<in tandem>> sau sa faci din acest gest unul de grup...deja parca depaseste si limitele patologicului...BRRRR!
Cred ca ar trebui sa se acorde mai multa atentie tendintei de izolare excesiva a unor tineri care se considera...PREA deosebiti
Pur si simplu, la o stire din asta ramai mut!!
Candy spune:
Se pare ca aderasera la o "miscare" ciudata, spuneau parintii ca erau f. izolate si introvertite si cu 2 ani in urma ar fi avut niste divergente pe marginea deciziei lor de a deveni vegetariene. In urma acestor discutii s-au mutat singure.
Nu ca vegetarienii ar fi ciudati, Doamne-fereste, dar in cazul lor cred ca e legat la aderarea la un grup gen MISA sau ceva similar.
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
RAMONELLA spune:
Doamne fereste,am auzit si eu,mai ales ca sunt din Cluj.
Dar eu cred ca au intrat in ceva secta,ca un om normal,chiar daca ar fii vegetarian,nu face asa ceva.Si cica si-au luat scaune noi si sfoara de la supermarket.Ce o normal face asa ceva????
Si cica parintii erau intelectuali,mama dictorita si tatal profesor universitar.
Doamne fereste-i pe copii nostrii de asa ceva,ca eu ma ingrozesc cum vor fii vremurile ce vor veni.
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel18+ Alexia Beatrice
oanaDo spune:
Au aparut articole in toate ziarele dar cel mai detaliat aici: www.cancan.ro/2007-06-06/Au-murit-imbratisate.html" target="_blank">http://www.cancan.ro/2007-06-06/Au-murit-imbratisate.html
acina spune:
Prea multe sinucideri dar asta sincer a fost cea mai nasoala.BRRR mi se face frica.
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Cu totii traim sub acelasi cer , dar nu avem toti acelasi orizont.
anda141 spune:
quote:
Originally posted by oanaDo
Au aparut articole in toate ziarele dar cel mai detaliat aici: www.cancan.ro/2007-06-06/Au-murit-imbratisate.html" target="_blank">http://www.cancan.ro/2007-06-06/Au-murit-imbratisate.html
Oana
"Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"
Un ziar de 2 lei. Normal ca e detaliat daca au pus si poza acolo...nu mi-a venit sa cred, cum poti sa publici asa ceva??? Parintii ar putea sa ii dea in judecata si bine le-ar face.
Sa il ajutam pe Alexandru