GRADINITA BAMBI SECTOR 3 ,CE STITI DESPRE EA ?
Am citit ce s-a scris pe forum in anii trecuti despre aceasta gradinita . Din pacate nu mai sunt postari recente . la noi orice minune tine 3 zile nu 3 ani , asa ca daca mai aveti copii aici va rog sa-mi impartasiti si mie din experienta voastra . Imi place conceptul de step by step, nu stiu daca chiar se aplica ,asa ami vrea sa stiu daca chiar se face serios o limba straina sau -la nivel de converstatie sau doar poezioare invatate pe de rost si cantecele. Educatoarele educa cu vorba sau si cu ,,batul , ?
Nu mi-a placut treaba cu somnul pe saltelute , in rest mi s-a parut OK .
va multumesc
Raspunsuri
dana d spune:
Ligeea, unde este mai exact gradinita asta? Ca si pe mine ma intereseaza o gradinita in sect 3 dar in zona Brancusi-Theodor Palady
Fetele mele
ligeea spune:
La Alba Iulia .Preturile sunt de top-pana la ora 14 cca 10 mil lei , dar as vrea mai multe amanunte de la cele care au copiii inscrisi acolo
ligeea spune:
E Bambi , cea cu program Step by step , chiar nimeni nu mai are copilul acolo, incep sa ma ingrijorez ...
LindaZ spune:
Eu voi avea din toamna fetita de trei ani acolo, asa ca iti spun dupa . Mie mi-a placut tare mult totul in afara de .. pret, cand am vizitat-o prima data si ne-am hotarat inca nu se dormea pe saltelute, aveau dormitor de sine statator.
ligeea spune:
Si eu tot din toamna l-am inscris, luni ma duc sa platesc rezervarea locului ,deocamdata am optata pt . programul scurt -pana la ora 2 .
Nu m-am speriat de preturi , vreau sa fie o atmosfera agreabila si stimulativa pentru cel mic .
Ai primit invitatia pentru 27 si 29 iunie ?
brindu spune:
Buna
M-am gindit daca sa scriu sau nu, pentru ca experienta fiecaruia este subiectiva si nu e valabila pentru toata lumea. Eu am copilul de 2 ani la Bambi, primul an am fost multumita, anul asta de cind i s-a schimbat educatoarea nu mai sunt.
Copilul meu e foarte activ, educatoarea de anul trecut se intelegea cu el, cea de anul asta mi se plinge mie ...initial am crezut ca-i vorba de al meu, care-i mai vioi, dar am fost de fata cind ii spunea altei mamici acelasi lucru...
Nu mi se pare ok. Grupa e mica, sunt doua cu ei, ar putea sa-i acorde timp sa se inteleaga cu el, pentru ca te poti intelege cu el si cealalta reusea. Plus ca eu l-am dat la step by step tocmai ca sa-si poata alege ce activitate face intr-un moment al zilei, iar plingerea ei se refera la ca nu se implica in activitatea pe care ea o hotaraste pentru toti copiii. Sistemul step by step e gindit in cercuri de lucru la care se alatura copilul prin rotatie in functie de preferinta de moment, ajungind sa treaca prin toate activitatile, dar in ritmul lui.
Eu am ajuns la concluzia ca s-a transformat intr-o gradinita clasica, ceea ce nu ma incinta, pentru ca eu mi-am dorit sistemul step by step.
Acum sunt chiar destul de suparata, pentru ca serbarea de sfirsit de an, ca si anul trecut se face pe scena teatrului Ion Creanga. Multa agitatie, copiii s-au speriat de scena..Mie una mi se pare exagerat...poate altora nu...
Asta e experienta mea, sunt convinsa ca sunt destui parinti multumiti, copiii sunt bine ingrijiti, li se acorda atentie, dar eu imi doresc mai mult de atit.
ligeea spune:
Si al meu e tot vioi si chiar recalcitrant daca vrei sa ii impui ceva ,,ca tu esti mai mare Am ales step by step tocmai in ideea ca poate sa-si aleaga o activitate , nu ca stau toti la masuta si fac ce vrea educatoarea in acea zi
Nu stiu ce sa mai zic , ce alta alternativa ai gasit ?
LindaZ spune:
Se pare ca si aici se verifica inca o data zicala ca "Omul sfinteste locul". Toti vrem ce-i mai bun pentru copiii nostri, din ce am citit, alt sistem care sa ofere cele mai multe sanse pentru copiii mei de a continua sa creasca in spiritul valorilor pe care eu le respect nu am gasit ... experiente personale nu am, asa ca vedem din toamna.
Ligeea, te invidiez ca nu te sperie pretul, astept si eu momentul asta, sper ca asa voi fi motivata sa muncesc mai mult si sa castig mai bine, insa destul de greu de realizat momentan cat stau acasa si imi alaptez al doilea copil.
Da, am primit invitatia pt 27 si 29 si am ales sa merg miercuri daca se poate cu fetita mea care implineste 3 ani in aceeasi zi si abia asteapta sa mearga iar la Bambi. Desi am fost la o lectie Fastrackids la IH si mi-a placut.
Nu iti pot trimite mesaje private?
Brindu, imi prind bine impresiile tale, sper sa nimerim niste educatoare intr-adevar capabile. Consider ca in cazul unor probleme educatoarea trebuie sa colaboreze cu parintii si sa gaseasca impreuna cele mai bune solutii, ambii fiind disponibili sa se asculte, sa se implice si sa faca schimbarile necesare.