Carte de bucate JO - format electronic
Raspunsuri - Pagina 8
laura - andreea spune:
Salutare tuturor gospodinelor!
Nicole, am primit trei link-uri cu retete, multumesc din suflet pentru ajutor. Acum chiar ca am de lucru!
nu stiu daca a mai propus cineva insa fetele care gatesc dupa retetele lui Jamie sa ne arate ceva poze si sa ne spuna cum le-au iesit si daca au intampinat ceva probleme sau sa ne faca eventuale sugestii!
Noni930, daca tot ai atras atentia asupra greselilor, spune-le fetelor si retetele cu greseli de traducere.
Va pup si promit sa postez impresiile despre retete!
Week-end frumos si fructuos!
Laura
noni930 spune:
quote:
Originally posted by laura - andreea
Noni930, daca tot ai atras atentia asupra greselilor, spune-le fetelor si retetele cu greseli de traducere.
Dupa cum am spus, am rasfoit cartea la librarie. Nu o am in nici o varianta, deci nu am cum sa spun la ce retea anume. Dar poti sa-ti dai seama.
gibb spune:
va rog din suflet sa imi trimiteti si mie un exemplar pe gibberish_shiver@yahoo.com . Sunt mare fan Jamie, de ceva ani..Va multumesc!
tanti spune:
as dori si eu cartea in romana nu stau prea bine cu engleza tantica@gmail.com
multumesc anticipat
monu spune:
aveti cartea in romana?! si eu o vreau va rog. daca se poate
bz_monica@yahoo.com
multumesc
mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia
beks spune:
Fiti dragute, ati putea sa-mi trimite-ti si mie pe mail cartea olgagraur@yahoo.com.Am ioncercat sa fac download dar nu am reusit.
mersi anticipat.
Irinusha spune:
Fetelor, link-urile nu mai merg, asa ca va rog din suflet sa-mi trimiteti si mie cartile. Adresa e: alinutza@web.de
Mii de multumiri si
Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica