Carte de bucate JO - format electronic

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Va rog pe oricare dintre voi are timp sa-mi trimita si mie cartile lui Jamie pe adresa doina_ditu@yahoo.com. Multumesc mult!
Nu mai stiu ce sa gatesc, sa mearga relativ repede si sa fie si gustoase.
Sper sa ajung in Romania de Craciun si am sa ma uit si dupa traducerea in lb romana.

mama Ilincai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

buna, fetelor!
si eu sunt un fan al lui jamie. din pacate in ultima vreme nu am mai urmarit duminica de duminica emisiunile, dar incerc sa ma organizez mai bine si sa le pot "prinde" din nou

ma bucur ca s-a gandit cineva sa deschida un topic pe acest subiect si intr-adevar consider bine-venite sfaturile voastre venite din experienta: ce retete ati facut si ce parere aveti despre ele, unde ati gasit in romanica anumite ingrediente mai deosebite, explicatii ale unor ingrediente despre care majoritatea nu am auzit (ex.zaharul convertit, convertorul de cantitati - pentru autoare)...

cred ca deja va este cunoscut faptul ca a aparut o a doua carte la editura curtea veche "cu jamie in italia", bineinteles in romana.

eu am downlodat cartile in eng la link-urile date aici. deocamdata nu am incercat nimic pentru ca de-abia le-am descarcat. sper sa ma descurc cu traducerea... nu sunt tocmai familiarizata cu vocabularul gastronomic, dar nu ma dau batuta fara sa incerc

numai bine tuturor si un Mos Nicolae darnic si fericit!

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1234dd spune:

Vreau si eu cartea pe e-mail
Va rog muuuuuu .....lt
Am facut comanda de carte dar n-a sosit inca
Adresa mea de e-mail este iuliancornel@yahoo.com

Nu pot sa o descarc din link-uri.

Multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Sarumana fetelor care mi-au trimis cartile (Otilia si Carmen)

mama Ilincai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

quote:
Originally posted by 1234dd

Vreau si eu cartea pe e-mail
Va rog muuuuuu .....lt
dd

ti-am trimis eu acum. spor la gatit si scrie-ne si noua ce retete apreciezi cel mai mult.

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

Fetelor, va rog mult, daca are cineva timp si pentru mine, vreau si eu carte. f_hanciu@yahoo.com
multam !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliee spune:

desi sint barbat am urmarit cu mare atentie aceasta AGORA!!!fiind un tip fara prejudecati...as dori sa-mi trimita si mie o mamica draguta cartile lui JAMIE in pdf!!!imi sint necesare pentru a convinge pe...cineva!!!facindu-i in fapt o MARE surpriza!!!cu mari sperante las adresa mea ilieghetau@yahoo.com!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

tocmai ti-am trimis eu, iliee

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliee spune:

quote:
Originally posted by nemary

tocmai ti-am trimis eu, iliee

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, mineca nu te deranjeaza.

poze

...esti foarte priceputa,mai ales daca ti-a iesit din prima!![eu am patit-o,mi-am chemat prietena la mine,si nu mi-a iesit din prima!!!]...te rog fff mult mai trimite-mi odata mailu,n-a venit dupa atitea zile!!!sint nerabdator ,crede-ma te rog!!!1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_B spune:

Isi face cineva mila si de mine sa-mi trimita cartea lui Jamie Oliver pe mail? Adresa: alibucur@hotmail.com

Merci mult de tot.

Sunt mare fan - salivanta din greu de cate ori gateste baiatul asta cate ceva.

Mergi la inceput