Carte de bucate JO - format electronic

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ileana Cosanzeana spune:

As dori si eu foarte mult cartile daca se poate. Adresa mea este: constorad@yahoo.com

Mii de multumiri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_alx spune:

Eu sunt o novice in ale gatitului va rog mult as vrea si eu cartile in lb. romana. Adresa mea este: predadelia@yahoo.comMii de multumiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vicky81 spune:

Alyssa, te rog din suflet sa-mi trimiti si mie cartile electonice pe adresa mea de mai:victoria_anghel81@yahoo.com, iti multumesc din suflet daca nu ocolesti rugamintea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanielaLaura spune:

Buna seara fetelor!
Daca nu va e cu suparare pot primi si eu cartile de bucate (in limba romana) pe adresa mariustuv@gmail.com ,va rog frumos !
Va multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ghanima spune:

Buna seara,

Va rog mult, mult, mult de tot sa-mi trimiteti si mie cartile.

Mii de multumiri,

Ileana

Adresa: anaelialx@yahoo.com sau ghanima.at@gmail.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Va rog si eu ,daca aveti cartile in lb romana sa mi le trimiteti si mie la adresa:

korinnay@gmail.com

sau

corina.lungu@galati.astral.ro

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

nici nu indraznesc sa spun ce mi-as dori mult mult...daca puteti, fetelor, va rog din suflet, treceti-ma si pe mine pe lista de mailuri cand o sa mai trimiteti cartile...romana, engleza...nu conteaza, Jamie Oliver sa fie! andramih@yahoo.com

Eu nu prea le am cu bucataria, dar emisiunile lui sunt fantastice, iar retetele fac gatitul extrem de amuzant...am incercat cateva retete de friptura si mi-au iesit chiar si mie, care sunt extrem de nepriceputa...so, plzzzzzz, nu ma uitati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cam spune:

Io n-am primit cartea de bucate, mai incearca odata te rog, la carmen.pirsan@euroneon.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada00 spune:

imi trimiti te rog si mie pe adresa : me.clarice@yahoo.com, ca nici nu pt sa deschid
Multumesc frumos, te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Si eu vreau, va roooog mult,la adresa Ruxandra.visan@indanet.ro
multumesc

Mergi la inceput