Carte de bucate JO - format electronic
Raspunsuri - Pagina 12
Ileana Cosanzeana spune:
As dori si eu foarte mult cartile daca se poate. Adresa mea este: constorad@yahoo.com
Mii de multumiri!
delia_alx spune:
Eu sunt o novice in ale gatitului va rog mult as vrea si eu cartile in lb. romana. Adresa mea este: predadelia@yahoo.comMii de multumiri
Vicky81 spune:
Alyssa, te rog din suflet sa-mi trimiti si mie cartile electonice pe adresa mea de mai:victoria_anghel81@yahoo.com, iti multumesc din suflet daca nu ocolesti rugamintea mea
DanielaLaura spune:
Buna seara fetelor!
Daca nu va e cu suparare pot primi si eu cartile de bucate (in limba romana) pe adresa mariustuv@gmail.com ,va rog frumos !
Va multumesc anticipat!
Ghanima spune:
Buna seara,
Va rog mult, mult, mult de tot sa-mi trimiteti si mie cartile.
Mii de multumiri,
Ileana
Adresa: anaelialx@yahoo.com sau ghanima.at@gmail.com
korinna spune:
Va rog si eu ,daca aveti cartile in lb romana sa mi le trimiteti si mie la adresa:
korinnay@gmail.com
sau
corina.lungu@galati.astral.ro
Multumesc!
IreneCAM spune:
nici nu indraznesc sa spun ce mi-as dori mult mult...daca puteti, fetelor, va rog din suflet, treceti-ma si pe mine pe lista de mailuri cand o sa mai trimiteti cartile...romana, engleza...nu conteaza, Jamie Oliver sa fie! andramih@yahoo.com
Eu nu prea le am cu bucataria, dar emisiunile lui sunt fantastice, iar retetele fac gatitul extrem de amuzant...am incercat cateva retete de friptura si mi-au iesit chiar si mie, care sunt extrem de nepriceputa...so, plzzzzzz, nu ma uitati
Ada00 spune:
imi trimiti te rog si mie pe adresa : me.clarice@yahoo.com, ca nici nu pt sa deschid
Multumesc frumos, te pup