VECHEA GARDA - mamici de spiridusi (2)
Raspunsuri - Pagina 10
acina spune:
Giova, fortoasa esti mai daca ai carat atata apa.Ai si tu dreptate: ar fi fost imposibil sa fi facut asta ieri cand era Marco pe acolo.
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.
anasol spune:
cosmi-pai ai grija fetitza cu caldurile astea,mergi si tu la medic,sa-ti dea ceva.....
giova-chiar ca ti-ai facut de treaba cu piscina...............................
cristina-cred ca e deja pe plaja,mama ce marfa de ei,,,,,,mai vreau si io
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Giova spune:
Anasol asa e, daca n-am avut de lucru
. ce-si face omul cu mana lui se cheama lucru manual.
Lasa ca mai mergi si tu o tura la mare, asa ca te-ai scos.
Noi pana in sept. murim, mai ales eu cand vad poze si ma gandesc ca alti se balacesc si stau la soare.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Giova spune:
Ioana sa ma anunti cand ai vazut husa pt. scaun, ca sa sterg pozele.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
pufumic spune:
Giova,tu te oftici ca n-ai cum sa faci plaja, iar eu cred ca am fost doar de 5 ori de cand a dat caldura, desi stau la mare. Mi-e cam lene sa ma deplasez, ma doboara gandul ca trebuie sa ma mai si intorc de la plaja, dupa ce m-a batut soarele in cap.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/ipeltod
andiaroro spune:
Cristina
La multi ani!
Casa de piatra!
Si........
Sa tot ai zile din astea!
Am prins si eu un moment de somn(al lui Alex) si-mi fac de cap.........S am reusit si sa vb cu Silvi la tel.In sf, ne-am gasit
.
ana si alexandre (17.02.2006)
anasol spune:
ana de france statzi departe una de alta? putetzi sa va intalnitzi?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Giova spune:
Pufumic, pai te cred ca nu prea ai timp si chef de plaja. Una e sa fi in concediu si alta e sa locuiesti acolo.
Lasa ca vara e lunga si mai vin fete la mare, asa ca faci si tu plaja si balaceala.
Ana mai zi de Silvia. ei, parca nu sunt in Paris, cand va intalniti? sper sa ne mai ti tu la curent cu vesti, pana isi baga si ei netul.
si noapte buna.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra
andiaroro spune:
L-am auzit si pe Alain, care se juca super cumintel in pat.
Am fost invidioasa ca la noi asta se serveste numai noaptea cand se doarme.
Cu intalnitu nu stiu cum o sa facem ca inca n-am vb despre asta ca nu suntem motorizate niciuna si, cum am fost de curand in excursie cu niste prieteni prin zona ei, cred ca sunt vreo 4-5 ore de mers cu masina intre noi, dar macar ne tot discutam si schimbam experiente.........
Hai sa va spun un secret: nu e departe de podgoriile de.........
shampanie.Asta cautam noi in excursie - am facut "drumu sampaniei".
L-am pozat pe Alex cocotat pe borna lu' Moët. Noroc ca nu ne-au vazut podgorenii ca ne pickni
kam cu bere langa asa vite domnesti ca cred ca ne goneau cu puscoacele la asa "blasfemie".
ana si alexandre (17.02.2006)
J G spune:
Cristina felicitari!!! Acum am inteles despre ce e vorba... La multi ani fericiti tu personal si voi doi impreuna!
Si eu, la fel ca Ioana o sa mai sciu aici cat va trai subiectul, nu vreau sa scriu acolo unde este Biancas. Imi pare rau, imi dau seama ca pentru multe fete e complicat si aiurea sa posteze in 2 parti. Multumim!
Ana de France sa-i spui Silviei ca mi-e dor de ea si ca sper sa o vad in curand, cand oi ajunge la socrella (ori in sept cand merg cu Carlita - sa o duc la mare, ori mai devreme daca face socra-miu vreo buleala ca e cam bolnav... cam rau).
Giova am citit patania cu piscina, cred si eu ca te-ai enervat. O sa pun si eu la mama in curte sa o balacesc pe Carlita. Noroc ca e in curte, se varsa pe gazon.
Anasol te-am vazut in poze, esti bunaciune!!
Mai Carla nu spune nici un cuvant. Serios. Nici pe limba ei nu vorbeste cine stie ce. E foarte comunicativa, altfel: arata repede tot ce vrea, ne striga, cand face kk vine cu servetul pe care o schimb la mine sau la bona (sau cu servetelele umede)... foarte multe chestii dar de zis ceva, ioc!
Eh, ce sa facem, asteptam.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)