rambursare credit ABN AMRO
Raspunsuri - Pagina 2
buli spune:
doamna raluca Saftoiu nu mai lucreaza la abn, asa ni s-a spus.
o sa incercam poate o cere la director.
adalia spune:
quote:
Originally posted by buli
doamna raluca Saftoiu nu mai lucreaza la abn, asa ni s-a spus.
o sa incercam poate o cere la director.
am verificat, intr-adevar raluca a plecat... poti sa contactezi pe raluca lacatus sau ioana struteanu---ele sunt asistentele ralucai saftoiu.
parerea mea este ca o scrisoare adresata lor ar putea avea ecou mai mare decat una adresata dir de sucursala
adalia 19+
a happy mom-to-be
Leah spune:
Buli,
Bravo tie ca ai deschis subiectul asta ca altfel nu imi dadeam seama. Si eu am inchis un credit la ABN acum doua saptamani si mi-a iesit din cap faptul ca trebuie sa inchid si contul si dupa ce am citit subiectul tau am sunat repede la banca sa ma duc sa inchid contul.
Si eu cand am vrut sa il inchid, tot asa m-au pus sa sun la un numar de telefon si mi-au dat cei de acolo soldul. Va trebui sa cer mai multa hartogaraie de la ei, pentru ca mie mi-au retras banii automat de pe contul de lei, nu i-am depus eu manual. Noroc ca stiu pe cineva acolo si sper sa ma ajute sa iau o hartie ca nu datorez nimic bancii. Platesc toate comisioanele numai sa scap de ei, ca m-au casapit la bani.
Leah
adalia spune:
quote:
Originally posted by Leah
Buli,
Bravo tie ca ai deschis subiectul asta ca altfel nu imi dadeam seama. Si eu am inchis un credit la ABN acum doua saptamani si mi-a iesit din cap faptul ca trebuie sa inchid si contul si dupa ce am citit subiectul tau am sunat repede la banca sa ma duc sa inchid contul.
Si eu cand am vrut sa il inchid, tot asa m-au pus sa sun la un numar de telefon si mi-au dat cei de acolo soldul. Va trebui sa cer mai multa hartogaraie de la ei, pentru ca mie mi-au retras banii automat de pe contul de lei, nu i-am depus eu manual. Noroc ca stiu pe cineva acolo si sper sa ma ajute sa iau o hartie ca nu datorez nimic bancii. Platesc toate comisioanele numai sa scap de ei, ca m-au casapit la bani.
Leah
pai banuiesc ca ti s-au spus toate costurile aferente creditului inainte sa il contractezi, nu?
adalia 19+
a happy mom-to-be