Bianca Brad, indoliata dupa fetita ei

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Asa e.Era o reluare.Julax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Probabil ca era reluare, dar totusi ea a spus ca urmeaza sa nasca in octombrie, deci nu putea sa fie reluarea din octombrie - noiembrie.

Oricum, nu prea conteaza. Sa-i dea Dumnezeu puterea sa treaca peste aceasta grea incercare si sa o ajute sa-si indeplineasca visul.
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Cred ca ai inteles tu gresit. Imi permit sa te contrazic fiindca am vazut emisiunea cu pricina si in perioada respectiva si am revazut-o si zilele trecute, tocmai pentru ca m-am amuzat copios!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Am citit www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/" target="_blank">aici un articol foarte trist despre pierderea sarcinii

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

As vrea sa traim intr-o lume ideala si astfel de lucruri sa nu se mai intample. Dar stiu ca nu se poate ....si atunci ma rog la Dumnezeu sa le dea putere parintilor care au suferit asa o pierdere, sa se regaseasca, iar pe mine sa ma fereasca de asa ceva, ca nu stiu daca as mai fi om intreg.Bianca, te admir ca poti sa te mai gandesti la ceilalti si incerci sa ajuti.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by Alina

Am citit www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/" target="_blank">aici un articol foarte trist despre pierderea sarcinii

Alina

Foarte foarte trist...Off,Doamne

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by Alina
Am citit www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/" target="_blank">aici un articol foarte trist despre pierderea sarcinii Alina
Durere mai mare ca asta nu poate exista. Am citit site-ul Biancai Brad, am plins alaturi de ea de mi s-a sfisiat inima in mine...E un om deosebit, o mama extraordinara, o inima de mama indurerata pe care vrei sa o stringi la piept si sa-i zici.. imi pare rau..Ii felicit initiativa, cred ca toate mamele isi pot oarecum imagina cum ar fi fost daca cel mai cumplit lucru din viata asta s-ar fi intimplat la nastere, inainte ori dupa, dar instinctiv ne ferim de durere, chiar si numai pentru un gind. Citind rindurile ei am inteles mai bine proportiile unei astfel de drame.Imi pare sincer rau pentru ingerasul ei...Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

offf...ce nedrept...nu am stiut ca a pierdut sarcina...sa-i dea Dumnezeu putere sa mearga mai departe

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Doamne, ce trist.... :((((((((((((((((((((((((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Doamne, te doare sufletul cand citesti ce-a scris acolo, ce-a simtit cand si-a tinut fetita in brate!!! De mult nu m-a mai impresionat ceva atat de tare!
Ii doresc Biancai multa putere sa-si revina!

Mergi la inceput