La voi se mentine curatenia?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Nu Mik, vorbim totusi de dezordine!
Insa...e foarte posibil ca murdarie sa fie dupa aparatele electrocasnice pe care nu le-am mutat de un an, ups!
Adca nu, sigur e, ca mi-a curs odata un litru de lapte sub frigider si am sters cat am ajuns!
Astae, am spus tot!

quote:
Originally posted by Mik

Nu pricep : vorbiti de ordine (opusul lui dezordine) sau de curatenie (opusul lui murdar).
La mine cu cei trei copii si eu mai putin ordonata e dezordine, dar nu e murdar. Fac curat nu foarte des, si se pastreaza : incaltamintea de afara se schimba in holul de la intrare, se maninca numai in locurile special amenajate (adica bucatarie si la ocazii sufragerie), rufele murdare se pun numai in cosul de rufe murdare, mincarea se tine numai in frigider sau in dulapurile de bucatarie.

Cine nu respecta asta, e om surd ! caci eu tip si fac morala.
(nu s-a mai intimplat asta de multa vreme).

Mik.

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Mi-a placut cindva o fraza de la semnatura cuiva: A clean house is a sign of a wasted life

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by Balbina

Mi-a placut cindva o fraza de la semnatura cuiva: A clean house is a sign of a wasted life

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

si inca un alt milion de pupici!
stiam eu ca exista un motiv rational de ce nu umblu eu ca hipnotizata sa adun lucrurile insirate in toata casa!
in schimb abia astept sa ajung la casa mea si sa imi iau dle masina de spalat vase ca astea ma omoara de-a dreptul pur si simplu. Dintotdeauna vasele au fost responsabilitatea sotului meu, care gaseste activitatea relaxanta si omoratoare de stres. Cum de cateva luni lucreaza numai dupa amiaza....

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

In casa la mine ordinea se pastreaza noaptea (dupa ce se da stingerea) sau maxim 3 minute dupa ce incetez orice activitate de felul asta. Curat este dar ordine nu prea. Aia e Daca as sta in urma lor costant nu as mai avea timp pentru nimic altceva...asa ca seara unul dintre noi face baie la copii si altul stringe "masacrul" de peste zi (adika io fac baie, sotzu' stringe)...sa traiasca masina de spalat vase, Roomba (aspiratorul care merge singur) si steamerul pentru podele

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Aspirator care merge singur, wawwwwwwwww america, america....

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgia2 spune:

Ocebine - care model de aspirator de la Roomba il ai. E eficient? Thanks.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

quote:
A clean house is a sign of a wasted life

Si eu eram obsedata de curatenie, intre timp mi-a trecut...cu 2 copii si un sot care face dezordine si mizerie(oricit l-am tocat la cap ani la rind)...am renuntat si al cicaleala ca vad ca nu a mers ..asa ca decit sa ma cert zilnic din acest motiv mai bine stam fericiti in dezordine si "mizerie"...La mine cind fac curat ,mai mult de jumate de zi nu tine...Vorba cuiva , mai bine mai "rasfoiesc" internetul, vad un film, petrec timp cu copiii, decit sa stau cu cirpa in mina toata ziua...Si inca ceva...am eliminat acele "prietene" care veneau cu ochiul critic si incercau sa ma faca sa ma simt vinovata pt felul in care arata casa mea.Acum vara e o idee...faci curat ..si pe urma scoti copiii pe afara(iei sandviciuri cu tine)...petreci cit mai mult timp plecata si astfel e mai curat...cit de cit.

poze cu Corina Elena
poze

Piersicuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Si la mine se mentine...NU!

Daca nu as fi eu ii mananca sobolaniiiiiiiiiiiiiiiiii.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

quote:
Originally posted by Balbina

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

bine ca mi-ai readus-o in memorie:" O casa curata e o viata irosita!'

Ile 34 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 06 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Sau o housekeeper maiastra!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput