Oare am sanse sa fi ramas?

Oare am sanse sa fi ramas? | Autor: mada101

Link direct la acest mesaj

Sper ca am postat bine aici

Tot incer din noiembrie sa raman insarcinata, luna in care am intrerupt AC, si nimic pana acum . Acum e prima oara cand mi-a intarziat ciclul. De obicei Cm il avem cam la 28 sau 29 de zile, ar fi tb sa imi vina vineri sau sambata, e adevarat ca nu a intaziat mult...dar at cand astepti ...te bucuri si de o zi intarziere.
La ultima menstruatie am avut niste dureri f mari, m am speriat si am facut un eco, nu am nimic ...
Am facut un test de sarcina ieri si nu a iesit nimic...Ce ziceti sa mai sper, am sanse?
Stiu ca timpul le va rezolva pe toate...probabil si din cauza asta mi a intaziat...stres...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Mada iti voi impartasi putin din ce mi s-a intamplat mie.
Si eu anul trecut prin septembrie am zis sa renunt la orice fel de protectie, si daca se prinde ceva, e bine venit.
Am incercat cateva luni si nu se prindea. Bineinteles ca m-am panicat si m-am dus la doctor sa-i sar in cap ca eu de ce nu raman, poate am ceva.
Doctorul mi-a explicat ca abia la un an de zile de incercari se recomanda analize, dar daca eu sunt asa de disperata,sa ma duc sa-mi fac un HSG ca sa vad daca am trompele permeabile.

Cum pana sa fac HSG-ul au intervenit niste "chestii" in viata particulara, am zis sa aman putin proiectul bb.
Si in ideea ca oricum am trompele infundate, am mers mai departe, cu un minim de protectie (calendarul).

In februarie, in conditiile in care eu am ciclul extrem de regulat, deci se presupunea ca ovulatia era la 14-15 zile, am prestat prin z19-20.
Surpriza a fost imensa cand pe 28 februarie cand asteptam rushii, nimic. Am stat linistita...a doua zi nimic. A treia zi am vazut un firicel mic rozaliu pe chilot si am zis gata, a venit, m-am speriat degeaba.
A doua zi dimineata insa, nu mai era nimic. Deja ma cam ingrijorasem.

Mi-am luat de urgenta un test SureCheck si cand am vazut ca iese o singura liniuta am zis ca e de bine. Insa nu am aruncat testul, l-am pastrat si dupa vreo 20 de minute, cand m-am uitat pe el era sa lesin: a doua liniuta era paaaala, aproape inexistenta, dar ochiul meu o vedea.
Tot nu-mi venea sa cred...a doua zi dimineata am luat alt test: Dr. Sigur, care mi-a aratat o singura liniuta albastra. Am intors testul ala pe toate partile, era O LINIUTA.
Dar cum ciclul nu venea, a doua zi m-am inarmat cu mult curaj, si cu buget aferent, m-am dus la farmacie si am luat 3 dintre cele mai scumpe teste. Cred ca am dat vreo 60 RON pe ele ca sa fiu sigura.
Si stateam singura in casa si admiram 6 liniute, care mai de care mai colorate: bleu,roz, rosu.

Asta e povestea lui bubu din burtica si a aflarii vestii ca el exista.

Asa ca nu te impacienta, chiar daca testul e negativ, daca CM-ul intarzie, mai fa un test, de preferat unul bun (SureCheck) si poate vezi dublu.
Daca n-a fost sa fie de data asta, sfatul meu, confirmat de multe gravidute e ca bb vine cand esti mai putin stresat si cand te astepti cel mai putin.

Te pup si sa auzi de

17+ ???

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada101 spune:

Msi pt sfat. Ce sa zic, am facut test SureCheck ieri. Am sa mai incerc si azi si maine...iti dai seama ca eu sper inca.
Tocmai asta si voiam sa aflu, daca din experienta voastra, vi s-a mai intamplat asta.
Si faptul ca tie ti s-a mai intamplat, inseamna ca mai am o sansa f mica...
Va tin la curent
Pupici
Mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anonimus78 spune:

Am si eu o intrebare de acelasi tip: la un ciclu in medie de 29 de zile, un contact sexual neprotejat in ziua a 19-a poate duce la sarcina? Multumesc si succes tuturor in ceea ce sperati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Anonimus, sansele nu sunt foarte mari, dar exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Va rog sa continuati la subiectul Vine barza.

Multumesc,

Mergi la inceput