Mamici aspirante din nou - cap. 25

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Carminabulina, e pozitiv draga mea!

Esti insarcinata! Felicitari !

Sa ai sarcina usoara si te astept la mamici de martie - aprilie 2008! Yuhuuuuu, incep sa vina mamici de aici, ce ma bucur!!!!

CLAU 4+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Vai de capul meu, tremura mana pe tastatura de emotie.
Sunt in z27, si cum nu e nici urma de CM doar sanii sunt usor umflati bineinteles ca nu am mai avut rabdare pana maine si mi-am facut testul . Uitati ce mi-a iesit: www.dropshots.com/day.php?userid=145257&cdate=20070629&ctime=104300" target="_blank">TEST
Credeti ca poate fi doar o coincidenta sa fiu atat de aproape de CM si sa-mi iasa II chiar daca una e mai putin vizibila?
Eu ca sa fiu sincera as incepe deja veselia .
Voi ce spuneti?

Mai ai indoieli??? Esti graviduta draga mea! De acum o sa fie totul bine si iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!!!!
Vai ce imi plac vestile astea!!!!!!!!

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Clau, nu-i asa ? Inca nu stiu ce sa fac...sunt singurica acasa, Mihnea e la mama, eu am o gramada de treaba si nu fac altceva decat sa ma invart prin casa ca o gaina beata si zambesc tot timpul de una singura . Imi este si teama sa nu patesc ca in februarie dar ar trebui sa ma gandesc ca aia a fost pur si simplu o intamplare nefericita . Mai stau 3 zile si pe urma trec la odisee, vreau sa fiu 100% sigura ca e sarcina si nu un test fals pozitiv.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roandre

Vai ce imi plac vestile astea!!!!!!!!

Si mie imi plac astea si cele in care se anunta "azi la ora X s-a nascut bb Y ci greutatea de...." si asa mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Vai de capul meu, tremura mana pe tastatura de emotie.
Sunt in z27, si cum nu e nici urma de CM doar sanii sunt usor umflati bineinteles ca nu am mai avut rabdare pana maine si mi-am facut testul . Uitati ce mi-a iesit: www.dropshots.com/day.php?userid=145257&cdate=20070629&ctime=104300" target="_blank">TEST
Credeti ca poate fi doar o coincidenta sa fiu atat de aproape de CM si sa-mi iasa II chiar daca una e mai putin vizibila?
Eu ca sa fiu sincera as incepe deja veselia .
Voi ce spuneti?

E un test FOARTE POZITIV!!!! Felicitari Carmina!!!!

Eu azi sunt in z24 si daca pina luni dimineata nu am niciun semn de CM am sa fac testul...tineti-mi pumnii sa vin cu vesti bune la inceput de saptamina!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Leeloo, nici nu se poate altfel. Cred ca se muta gasca la odiseea de martie aprilie. Tinem pumnii strnsi stransi stransi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Carmina draga mea, nu cred ca ai de ce sa mai astepti 3 zile, e cat se poate de pozitiv. N-are cum sa fie fals. Felicitari din tot sufletul!!! O sarcina frumoasa si usoara si un pui sanatos peste 9 luni (aproape) :-)Zambesc si eu la monitor acum :-))

Gabriela asteptam vesti cu doua liniute si de la tine :-))

Clau azi test negativ (Clear Blue) deci chiar nu-s sanse de sarcina, da CM nu se arata din pacate, sa pot numara si eu din nou. Sunt putin ingrijorata, ca eu nu aveam intarzieri asa mari.

Asi s-au aratat uratii?

Cornelia un pupic special pentru tine.

Roandre, Eliana pupici mamici drage, ma bucur ca ne mai dati vesti.

Aici e weekend lung si plecam intr-o minivacanta. Nu e departe de aici, vreo 2 ore cu masina, sper sa fie vreme frumoasa sa facem plaja si sa se simta bine copiii (mergem cu niste prieteni cu 2 copii). Asa ca pana marti n-o sa apar, sa nu va ingrijorati.

Pupici dulci la toate
Weekend minunat.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Ziceam eu ca presimt un sezon de gravidute!

Felicitari Carmina!!!! Ce test super pozitiv ai tu acolo!

Lelooo si tu ne dai niste emotiiiii!!

Carmen multumim pentru vestea cea buna!

Irinusha felicitari pentru nasterea "gogosicii".

Irinel sa va bucurati de un weekend insorit si foarte placut! Eu as dori mult sa fim impreuna la odisee,dar cum noi vom incepe marathonul doar in septembrie...tu vei fi probabil cu o odiseee inaintea mea.

Marimar pai atunci...te astept in cursa!
(tu ai inceput sa iei cumva acid folic/prenatale? Eu voi lua din iulie).

Aiska cum e treaba cu monitorul ala Clear Blue?"Fonctioneaza"?

Bravo fetelor! Asa vesti vreau sa citesc mereu pe-aici!
Se pare ca Clau a avut o mina extraordinara la deschiderea capitolului!

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Felicitari Carmina!!!!!
Iti doresc o sarcina usoara, si ai grija de tine f mult ok???

Va doresc la cat mai multe teste poziztive tuturor.

Weekend placut Irinel, si sa va distratzi cat se poate de mult acolo unde mergetzi.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Uite asa vreau sa citesc in fiecare zi:)
Numai despre 2 liniute, caci inseamna ca ati avut spor la treaba. Harnicutele mamei:)
Felicitari Carmina si sarcina usoara la toate mamicile harnicute. Clau tot inainte. Nu ne-ai dat “reteta”. Stiam eu ca iese si cu “din an in pasti”;)
Irinel wk placut, dar te rog eu frumos nu mai pomeni de plaja, ca la noi e al n-alea wk cu ploaie. Cu siguranta am gresit cel putin partea daca nu tara.
O sa plecam si noi putin dar cred ca o sa stam in casa. Desi nu e rau, ca numaratoarea mea ajunge la z12:)
Si temperatura e inca jos. Deci cumva cred ca a avut dreptate dr, cand a zis ca luna trecuta cand am inceput masuratorile imediat dupa CM deja ovulasem.
Dar las ca o veni si la noi barza vreodata. Deja mi-am mai dat un an de munca:))
Fetelor, sunt tare bucuroasa de vestile voastre bune. Cum se incepe un nou capitol?:)))
Irinel, asta ma mira si pe mine ca vaz numai dereglari de cand m-am pus “pe treaba”. Parca inainte functionam mai bine, dar cred ca mi se parea.
Mariana, zau daca nu sunt fan-ul tau. Mai zi-ne si noua cum reusesti sa te descurci cu comorile tale, si sa ai timp si de maratoane :)
Va zic eu ca la mine e ceva dus, ca eu numai somn vaz in fata ochilor:))
Gina, tu cresti cresti?:)

Numai bine tuturor

Mergi la inceput