* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 112 ) *
Raspunsuri - Pagina 27
![](images/user_woman.png)
andreutza23 spune:
ioana da de ce sa nu poti merge in concediu?doamne fereste.normal ca poti.adica asa zic eu. ma gandesc ca poate sa iti fie rau, sa mai ai stari de greata, de voma, dar cred ca poti linistita sa-ti faci planuri de concediu.
http://tt.lilypie.com/8LHHp3.png - ianuarie 2006
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ioanara23 spune:
MARIG cand am avut acea hemoragie acum la CM din cauza oboselii si a stresului am fost pt un control urgent la avicena ca mi s-a parut ca era mai aproape cabinetul...dar GUGU are dreptate eu am alt cabinet, al dnei dr grigore peste drum de biroul meu...chiar vreau sa incerc sa merg acolo...poate chiar pe la sfarsitul lunii asteia...poate mergem impreuna sa vedem care e treaba...
ioana
http://tt.lilypie.com/Nj3Jp3.png- ianuarie 2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Ioana daca sarcina nu este cu probleme ,nu ai nicio contraindicatie.
anca 17+
Maria
poze
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!
marig spune:
gata fetele,mi-am facut programare la Damaceanu...luni,la 17,30..
e aproape de casa mea,iar echo--50.ron.ca la toti...
Ioana,eu m-as duce in concediu,fara ezitare...o sa iei mama Elevit,iar asta mai taie din greata..asa ca..
HAVE A NICE HOLIDAY!!!!
unde vreti sa mergeti???
tot mai multi pleaca in Grecia.prietenii nostri au fost 2 ani la rand in Grcia,si au fost tare incantati.E suuupeeer.
anul asta nu mergmem in concediu,ca avem niste probleme.....dar la anul merg sigur..sanatosi numai sa fim!!!!
elara spune:
Buna, fetelor!
Eu sunt Z23 si dupa TB reiese ca am ovulat in Z20, asa ca o sa am un CM de vreo 34 de zile banuiesc eu. Cum azi e a teeia zi de TB ridicata si m-am convins ca am ovulat am inceput sa pun utrogestan, asa, pt orice eventualitate.
Teo2rina, tu cand ai ovulat?
Nu vreau sa-ti spulber sperantzele, dar mi-am amintit ca am citit despre procesul de nidatzie ca incepe in a doua saptamana de la ovulatie, deci dupa vreo 5-6 zile in care ovulul fecundat strabate trompa uterina ca sa ajunga in uter. Si pana nu incepe nidatzia nici HCG nu e secretat si nici semne nu stiu cum ar putea sa apara.
Dar eu sper sa vii cu un test pozitiv cat de curand, ca sa ne lamurim daca e sau nu adevarat ce am citit eu. Poate nu se aplica tuturor.
Oare e posibil ca ovulul sa strabata trompa si mai repede? Ce fain ar fi!
Felicia, lasa frica, da-o uitarii ca nu face bine. Si daca vine CM, ce? Continua sa speri.
Daca nu vine..si mai bine...
Cocolyso, tin pumnii si pentru tine.
Marig, mai lasa gandurile astea. Nu iti mai face atatea griji. Te poti duce si la un medic sa iti palpeze sanii si sa vada daca descopera ceva in neregula. In plus, am un material electonic, unde
se explica in detaliu cand si cum ar trebui sa ne facem auto-examinarea sanilor. Da-mi un PM cu adresa ta de e-mail si ti-l trimit.
Andreea, poate te chinuie vreo sinuzita? Sanatate multa.
Ionara, ma bucur ca te revad. Parca tu ai intrebat la un moment dat de cum se ia corect TB? Stiu ca ti-am raspuns in detaliu si ti-am dat si trimiteri spre alt site, dar nu mai stiu daca ai vazut raspunsul.
Roxana , Irina
, pe unde sunteti?
hai, bebitza, vino... Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Fetelor, care faceti monitorizare in Bucuresti, sunetzi-mi si mie pls, camn cat va costa o eco?
Ca eu am dat la eco transvaginala 120 ron.
Si ma gandesc:
Daca as vrea sa fac monitorizare la un moment dat, cam cat costa, daca se fac vreo 4-5 eco intr-o luna?
Multumesc anticipat.
hai, bebitza, vino... Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RAMONELLA/RAMONELLA.jpg)
RAMONELLA spune:
Salutare!!!!Ce mai faceti????Eu sunt bine,astept ziua de vineri,cand am intalnire cu bebele.
Aseara m-a apucat nostalgia si m-am uitat la testele de sarcina pozitive...Ma uitam la primul care a iesit,un amarat de betisor,Dr.Sigur era.Si liniuta aceea asa era de palida,dar era acolo...Ce emotionant a fost cand am vazut-o,ca mi-au dat lacrimile,ma gandeam ca gata,sunt mamica.Si sotul meu nu m-a prea crezut,ca stai sa se vada mai bine,si la fel si o farmacista,la care i-am zis ca am o liniuta palida,a zis ca tre sa fie amandoua liniutele la fel de intense.Cred ca nu facuse in viata ei un test de sarcina.Si am mai facut unul seara,si iar s-a vazut liniuta palida.Si apoi unul dimineata,care s-a vazut mult mai bine.Ce frumos a fost.O sa vedeti si voi in curand.
Gata,scuze daca v-am plictisit,dar m-a apucat nostalgia.
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel18+
Alexia Beatrice