Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 35

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

salut toate tutunicile,am si eu o intrebare pt fetele care au facut lap.ce analize se fac?si daca le si poti vedea (citi)?vreau si eu nr.de tel al dr.cel personal nu la cel care raspunde asistenta,il are cineva?va rog un pm.multumesc)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Am reusit sa vb cu Tutu. Eu aveam programare pt laparo pt miercuri, iar acum m-a amanat pt joi. I s-a intamplat cuiva asa ceva?Oare ce s-o fi intamplat? Ma pune pe ganduri chestia asta.....Mi se pare o chestie cam aiurea pt ca vorbisem si la servici de cand sa-mi iau concediu......In fine sa speram ca-mi va face laparoscopia....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Hera stiu k li s-a mai intamplat si altor fete,dar nu mai retin cui. Poate iti vor raspunde chiar ele la intrebare.Sigur va fi bine,pana la urma. Ti-a spus sa te duci miercuri la analize?

Mergi la inceput

Da Ysa asa mi-a zis sa ma duc miercuri pt analize cu trimitere de la medicul de familie si cu adeverinta de la servici, si ca joi ma opereaza. Da dar mi se pare o chestie aiurea, pt ca imi strica si mie un pic programul. In fine asta e. Sper sa reusesc sa ma laparoscopieze.Si in plus mai am si o mie de emotii in legatura cu rezultatul pe care mi-l va da. Iar acum mai am inca o zi de asteptat.

Mergi la inceput

Si in plus sunt curioasa ce va face fata care e programata joi? O va amana pt vineri sau cum? Sau va face 2 laparo in aceeasi zi? Offf complikat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Probabil va face doua laparo joi, stie el ce face, cum sa se descurce,k nu e prima data. Te cred k ai emotii, eu am de pe acum si nu pt operatia in sine,ci pt rezultat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

[red]Alexia [red] mii de felicitari , o sarcina usoara si un bebe sanatos. Ma bucur foarte mult ptr tine.
Va pup pe toate.

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns break_fast9 spune:

Hera25 si eu am facu laparo duminica in loc de sambata
dar nu dispera ...precis ca ceva a intervenit...ai incredere ca nu degeaba face asa!
cateodata nu prea au ei conditiile care si le doresc
si uite trebuie sa se adapteze si ei!
E important sa fii calma si sa ai incredere !
Noi iti tinem pumnii ca si alte fete ne-au tinut noua!
Bafta si Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

Hera de obicei cand renunta cinvea la programarea pt laparo atunci cheama pe altcineva,asta din ce stiu si eu.multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Dragelor, am fost la echo iar, sa vad ce s-a intamplat cu foliculii mei. Si poanta este ca nu s-au spart !!! Sunt total naucita de chestia asta, ei erau acolo bine-mersi, grasi de 25 mm. M-a pus sa ma fac un pregnyl si maine repetam IA. Ufff, tare m-a zapacit chestia asta, plus ca nici nu mi-a clar cum/cand/unde se va intampla maine toata chestia.

Sa va rugati pentru mine!!!

Mergi la inceput