TRIBURILE (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns festina spune:

Si eu am zarit unul langa mine f aproape cu 116 puncte de cateva zile dar nu-l pot ataca decat maine. Pana la asta de-l atac acum fac 1h 10 min. Nu mai aveam rabdare ... aveam chef de atac inca de ieri seara dar m-am abtinut ca noaptea pierderile sunt mai mari.

Punctele eu le-am facut construind cladiri. Nu stiu daca din atacuri aducem puncte ... cred ca doar resurse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Si inca o intrebare: cum trimiteti voi paladinul in lupta? eu am statuia construita dar nu stiu de unde il iau cand trimit trupele. Si de ce il trimiteti in lupta?
Bafta, razboinicelor!

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Sunt cu ochii pe triburi ca pe butelie ... mai sunt 45 de minute ... noroc ca-mi doarme copilu'

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eunice78

Si inca o intrebare: cum trimiteti voi paladinul in lupta? eu am statuia construita dar nu stiu de unde il iau cand trimit trupele. Si de ce il trimiteti in lupta?
Bafta, razboinicelor!

Paladinul il trimiti la lupta tot din piata centrala ... coloana a patra primul de sus. Nu stiu daca e bine ca l-am trimis dar am vazut ca are capacitate mare de lupta si aduce prada multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

eu trimit cate 30-40 lancieri, niste spadasini si Paladinul
si atac sate parasite

am castigat de fiecare data cate 600-1500 resurse

astept sapot sa-mi fac cavaleria usoara

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

Mergi la inceput

Care o fi diferenta intre un sat parasit si un sat cu puncte putine ... pana in 150????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Pai, da, eu nu numisem Paladinul. De aia nu il vedeam. Acu am dat comanda dar dureaza 6 ore . Intre timp am trimis 60 lancieri, 20 spadasini si 5 luptatori cu toporul asupra unuia cu 199 pct. Sa imi tineti pumnii. Trupele mele ajung intr-o ora.Cam pe cand plec cu copii in parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Fetele, puncte faceti construind si dand upgrade la cladiri; prin atacuri va sporiti resursele. Trimiteti la atac grupe mai mari sa poata cara mai mult. Eu am inceput sa-mi fac cavaleria usoara, dar pana nu fac un lot de 40 nu-i trimit nicaieri.
Bafta razboinicelor!! Va tin pumnii!
P.S. Incercati sa trimiteti si spioni (grup de 10...) sa vedeti la ce va puteti astepta de la satucele astea mai mici...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Am castigaaaaaaaat ... n-am avut nici o pierdere dar prada nu e prea bogata ... 80 lemn 80 argila si 59 fier ... tot e mai bun decat nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Am primit cont premium...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput