TRIBURILE (2)
Raspunsuri - Pagina 22
Monique_new spune:
Buna dimineata si la noi.
Noi progresam pe loc. Adica nu am atacat nici un sat (naparasit). Am facut ceva armata si am ridicat cladiri dar nu stiu daca sa atac sau nu.Mi-e sa nu vina peste mine
Cind se deschide lumea 2??? pe 12 iunie? ar tb sa ne inscriem toate odata poate sintem pe continente mai apropiate!!!!???? adica cam pe la aceeasi ora. Cit despre trib clar facem unul doar al nostrudaca o ia toata lumea de la zero , doar sa ne gindim cum sa se numeasca.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
crinuta spune:
Io nu stiu ce e cu lumea asta a 2-a, dar nu-mi surade ideea sa o iau de la capat cu construitul....
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
catrinik spune:
quote:
Originally posted by crinuta
Io nu stiu ce e cu lumea asta a 2-a, dar nu-mi surade ideea sa o iau de la capat cu construitul....
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Nici mie...
alexxia spune:
Haideti fetelor, ganditi pozitiv.
Numai gandindu-ma cum ar fi sa apara un trib puternic numit "mama si copilul" , parca nu mi se mai pare asa greu sa o iau de la inceput cu cccc construitul.
Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )
"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."
PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?
www.triburile.ro/35735.html" target="_blank"> JUCATI TRIBURILE
lilina spune:
fetelor, eu nu mai vreau alta lume, alt sat, alt trib, alta viata
imi ajung astea pe care le am
vin eu luni in tara si ma pun la punct cu toate
oricum, la cat timp am petrecut cu satul meu...am ajuns deja la 742 de puncte intr-un timp destul de scurt....nu-mi vine s-o iau de la zero
sotu' zice ca se baga....mie nu-mi vine
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
catrinik spune:
Eu nu inteleg ceva. Cind atac un sat imi arata la prada cit a luat din fiecare si undeva un pic mai in drepta scrie de ex: 1648/3465.
Ce inseamna? Ca 1648 sint toate resursele pe care le-a luat din satul resprectiv ( adunate ). Dar 3465 ce inseamna?
xandrutza_76 spune:
Banuiesc ca totalul produs de sat. Acum daca iei mai putin ori nu ai suficienti oameni, ori a mai fost cineva pe acolo...
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
catrinik spune:
Cam la asta ma gindeam si eu.
Dar credeam ca daca a mai fost cineva pe acolo nu mai tb sa scrie tot totalul.... sau nu stiu la ce ma gindeam.
Monique_new spune:
quote:
Originally posted by Georgeasca
Eu nu inteleg ceva. Cind atac un sat imi arata la prada cit a luat din fiecare si undeva un pic mai in drepta scrie de ex: 1648/3465.
Ce inseamna? Ca 1648 sint toate resursele pe care le-a luat din satul resprectiv ( adunate ). Dar 3465 ce inseamna?
Eu cred asa: 1648 ce au jefuit si 3465 capacitatea lor(cit ar fi putut sa care). Eu asa am dedus dar nu sint sigura. Pt ca am trimis si spioni si aia ziceau ca nu mai au resurse de ex. Nu garantez ca este asa.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )