TRIBURILE (2)
Raspunsuri - Pagina 20
anangel_lexi spune:
Felicia, ca sa stai 100% linistita cred ca trebuie sa ai zidul la nivel maxim (30 parca)
Fetelor, lamuriti-ma si pe mine cum e cu lumea asta nr 2? E acelasi joc, dar alta lume sau ai mai multe optiuni, etc?
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
alexxia spune:
quote:
Originally posted by NinaR
M-am inregistrat si eu, dar nu stiu cum se joaca. Imi spune si mie cineva?
Nina
Nina pe continent esti ?
Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )
"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."
PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?
www.triburile.ro/35735.html" target="_blank"> JUCATI TRIBURILE
acina spune:
Ninascrie si tu pe ce continent esti.
Fetele mi-am facut grajd dar nu ma lasa inca sa fac spioni.of.
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Cu totii traim sub acelasi cer , dar nu avem toti acelasi orizont.
eunice78 spune:
Fetelor, voi ce armata aveti?
Eu am asa: 157 lancieri, 60 spadasini, 7 arcasi, 10 lupt cu toporu, 60 cavaleri si 40 spioni. Oare sunt de ajuns? Cam cati ar tb sa recrutez oare?
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
ralucami spune:
)Alexxia m-am dus la un satuc pararasit cu 180pct si nu m-am gandit ca mi-o iau pe cocoasa asa de tare. Dar acum m-am invatat minte, trimit spioni inainte . ( apropo cam cati spioni trimiteti intr-o misiune?)
La zid de niv 13 eu zic ca esti destul de aparata ( asta daca nu o trimite atacatorul catapulte si berbeci)
Eunice daca moare paladinul iti poti face altul?
Lexi am impresia ca e acelasi joc, doar ca poti sa o iei de la zero, cu sat nou, strategie noua si cu putin noroc vecine cunoscute ( de pe DC .
Raluca si Maria Bucuria
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
acina spune:
eunice78 uau mama ce de armata...
Ce misto cu lumea 2 , ca incepem toti odata si nu are nimeni avans ca aici.O sa fim in gasca si poate ne facem tribul ala de care vorbem mai devreme "mama si copilul"
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Cu totii traim sub acelasi cer , dar nu avem toti acelasi orizont.
acina spune:
Fetele soldatii mei s-au intors de la pradat satul vecin cu norocul negativ, ce trebuie sa fac sa-si revina.
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.
MADYN spune:
Si ai meu au avut noroc negativ. Dar ce-o mai fi si asta? Ce tre' sa le fac sa aibe pozitiv? Un ?
Si faza cu spionii care e? Ca io am trimis 2 si mi i-au omorit ! Io nu vreau ca spionii mei sa atace - asa cum e comanda, ci doar sa spioneze.
Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
eunice78 spune:
Nu stiu care e faza cu norocul negativ, o sa ma uit, poate ma dumiresc.
Spionii tb trimisi mai multi sau cu ceva armata. Eu fie trimit 5 doar cu armata, fie trimit doar spioni dar trimit 10. Inca nu am pierdut nici unul.
Pana la urma nu m-am dumirit: mai tb sa mai fac armata sau imi ajunge? ca m-am saturat sa tot recrutez, imi consuma toate resursele.
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
maimu spune:
buna
ce sa zic, m-a cucerit si pe mine jocul, in fiecare dimineata bag un ochi la calculator sa vad ce se mai intampla si le dau de facut una alta..
vreau si eu sa intru intr-un trib, m-a atacat cineva si eram singura si parasita pana am mai aflat si eu ce trebuie sa fac fiind inca la inceput
sunt maimu de pe continentul K36 ( 608/377) si bagati-ma si pe mine in tribul maimutelor ( mai ales ca am nume predestinat - chiar de acolo vine )
va pup si noroc cu dc ca am descoperit jocul...