Casnicutze sexy (124)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Danelutzooo moamaa exact cum imi plac mie..ete cat ma facuimancai tot..tot
monica poate iti da altcineva ca io le mancai pe toate
doina io lenevesc..la umbra

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Liana, dar de ce ai mancat toate spaghetele de la Danelutza?esti singura acasa?sa nu faci ca in film...sa pui capcane pe cand vine sotul maine, dar daca le pui...sa le pui langa pat!!!asta dupa spaghete!!!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

doina sunt singuraaa

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Bonsoir
spaghete . mai sunt?

Miki

Mergi la inceput

Buna Miky,spaghete nu mai avem doar ciorbica de perisoare si varza cu carne de porc.Spagetele le-a mancat Liana!Daca ne mai da Danelutza?

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ba io vad ca-s tot acolocred ca a facut danelutza mai multe...se deschide o poza pentru fiecare
doina si mancarica ta suna bine...ce-i avea frate de mi-s asa pofticioasa...unde-i miha ca ea sigur pofteste
miki
io-s pe-aici ca nu am nici un chef sa ies afara dar sigur ma scot zgubiloii astia mici...nu scap

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Buuun. atunci vreau varza cu carne de porc.
Am fost aseara sa sarbatorim la un alt restaurant romanesc. am comandat, iar la un moment dat canta taraful nu stiu cui. era sa pic de pe scaun. soatza se uita la mine zambind, eu ranjeam. il intreb daca vrea sa plecam in alta parte, el zice nuuuu. moooooooama vroiam o cina romantica si .......am primit un taraf. il intreb eu pe patron de ce canta taraful, iar el imi spune pt. ca in fiecare vineri si sambata e program artistic . si daaaaa am de nervi, dupa ce-am papat micii si ciorba de burta, am mai baut vreo 2 pahare de Merlot , mi-a trecut, m-am simtit ca si acasa. cum s-a simtit neamtzul meu? suuuuupeer. a fost foarte incantat.degeaba tot n-a mancat ciorba de burta, cum sa mananc eu asa ceva? esti nebuna? bleah. a mancat ciorba de perisoare, sarmalutze cu mamaligutza si placinte cu branza si marar. tare mult i-au placut placintele ( io nu stiu sa le fac).
...si de azi am intrat in anul 2
Ah.... in legatura cu Viena. daca-mi spuneti din timp data am si zburat spre Viena.( e o ora de zburat de la mine)
EDIT: mie-mi face figuri DC-ul

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ce v-am zis ca nu scapcica sa iesim cu rolele, sia fara e noroisi eu singura cu amandoi pe role(si incepatori)...a nu, in nici un caz...cred ca am sa ies pana la urma dar fara role
pupici

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

noi am fost afara si ne-a prins ploaiaaaa
danelutza, arata f bine spaghetele tale, da' mi-e nu-mi plac fructele de mare, poate nu am mincat de care's bune, am impresia ca au un gust "de balta".
doina la varza.

Mergi la inceput

Pentru cine doreste varza cu carne de porc, serviti!cine doreste si ciorbica de perisoare serviti:daca doriti si o visinata caci mai am!va servesc!desert nu am facut caci mi-a fost lene!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput