Casnicutze sexy (124)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

toata gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Pai tocmai ca nu e grasul acasa...nu vin. .Acu pe bune nu am mai vrobit cu mustatea sa vedem ce mai zice, daca s-a razgandit.
Miha super tare .Mi-ai adus aminte de fi-mea ca am invatat-o cum le cheama pe bunici.La mama spune ca o cheama Tefi ca pe ea dar la cealalta s-a invatat sa-i spuna Tantza si asa o striga cand ajungem pe la ea .Ca-n strainataturi .... ne strigam pe nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Mey...scoate copchilu asta al meu niste perle...nu stiu cu cine seamana asa ghidus......
Dimineata nu avea chef sa-i pun chiloti.Eu ii explic ca toata lumea poarta chiloti,chiar si eu. Si el imi spune "sa vad" P-aia ma intreaba daca si prietenul lui Dodo are "chioti" si dupa ce-i zic ca da: "ai megem sa idem"
Era frumos sa ma duc dis de dimineata la usa femeii sa-i spun: "am venit sa va vedem chilotii"

Georgi,eu ma chinui de ceva vreme sa fac Acordeoanele de "La bucatarie" dar nu mai ajung. In week end ii execut neaparat.

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

liano, vazui pozele tare dragut cuibushorul vostru(mi-a palcut tare mult arcada cu spoturi de cand visez si eu ashe), tu-mi pari obosita, e rog din suflet ai grija de tine si odihneste-te
moama fetelor da' ce plimbarete sunteti, sa dea Dumenzeu sa aveti toate niste concedii de vis in locurile pe care vi le doriti...eu ma simt atat de bine acasa ca n-as mai pleca
toata dimineatza am halaiduit cu ruxi, am fost in parc dupa ce l-am dus pe alex la gradi, apoi sa cumparam un cadoua pentru prietenul lui alex care-si serbeaza azi ziua la mc...o tinem din petrecere in petrecere
va pup pe toate si ma duc sa culc copilashii

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

miha, ce misto ar fii sa puteti ajunge la moeciu, sau oriunde alt undeva, numa' sa puteti veni.
liana, si-n tine mai imi sta speranta.
gabiiii, ce ai in burtica? sau ? unde plecati la mare?
monica, petrecere frumoasa la Mc!
banano, esti totala!
mi-a trimis bia mesaj, nu se poate loga, dar ne citeste cu strictete. si va transmite la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

miha, am gugalit putin si am aflat ca de la iasi pina la brasov sunt vreo 300 de km. si zice barbatu'meu ca de la brasov la moeciu mai sunt vreo 30, in total 330km. vorbeste din timp cu soata si poate, poate cine stie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cuscra citeam cum povesteai cu chilotii, ma prapadeam de ris, cind a venit motata sa-mi atraga atentia ca chiuveta era plina cu apa, deh vroiam sa o retusez o tira si s-o bag la dormit

Liano vroiam sa te intreb, cind te apuci iar de treaba, stii tu, cind ti-a dat doctorul unda verde, ca eu astept cu sufletul la gura sa spui ca ai acolo o samincioara si creste bine si sanatoasa.

Eu va tuc pe toate, revin mai tirzior, ma duc sa smulg iarba din gradina, ca a plecat soata sa aduca pietricele sa amenajam locul de joaca al pustoaicei

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

danelutza...super am sa iau si eu lectii de la tine sa pui poze cu locul amenajat...eu pusesem nisip dar a fost jale marel-a imprastiat peste tot...la pietris nu m-am gandit
am dormit vreo ora si cred ca dormeam si acum daca nu suna tf...noroc ca pe-astia mici nu-i deranjeaza...dar acum oricum ma simt odihnita

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

neata.
azi is 34°.ca la nebuni.ieri am avut centrala deschisa si astazi am aerul conditionat
Robert mi-a facut febra asa din senin toata noaptea.Nu nas,nu tuse,nimic.Imi spunea ca-l doare burtica.Incepe sa ma nelinisteasca febra asta a lui venita asa din senin.Chiar nu inteleg.

olteanco,eu vin cu sampania,tu dai curtea.stai pe aproape ca ajung eu pana la anul cu siguranta.

mirela,cand vrei.da un bip cand poti si te sun eu.

am plecat la shoppingeala ca ai mei copii au 2 petreceri in week. asta.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

inca nu stiu ce "surpriza" se asunde in burtica...poate aflu vinerea viitoare cand merg la eco.
noi mergem la mare in bulgaria la albena, prea am auzit de la multi ca e fain...om vedea pe pielea noastra...
pupici.

Mergi la inceput