nelamurire

nelamurire | Autor: greierash78

Link direct la acest mesaj

Ash vrea sa aflu o chestie!
O femeie se afla in concediu postnatal shi in acest timp firma (de stat) are dreptul sa o mute , fara acordul ei, intr-un alt departament(birou),in cadrul aceleashi firme, dar ca specificul muncii efective, nu este acelashi, cu toate ca functia e aceeashi!
Intr-o alta ordine de idei, in momentul in care s-a prezentat la serviciu, mai devreme cu un an....sa se intample aceeashi chestie (adica sa o mute, iar, in cu totul alt departament, in aceeashi firma, functia aceeashi, doar ca specificul muncii diferit)...numai ca de data asta cerandu-i-se acordul!!
Sper ca m-am facut intzeleasa!
Multzumesc!

ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)
pozele noastre:http://photos.yahoo.com/greierash78

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Sincer nu am inteles nimic. Dar daca persoana se afla in concediu inseamna ca nu este la serviciu, nu? Este acasa. Deci nu inteleg de la inceput cum poate fi mutata o persoana care se afla acasa de la un birou la altul sau ma rog orice combinatie dorita. Pai nu este acasa? Ceva imi scapa in logica intrebarilor. Unde este? Acasa sau la serviciu? Hai sa lamurim prima nelamurire.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
Anul 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

cred ca a vrut sa intrebe daca i se poate schimba fisa postului fiind in concediu postnatal.

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash78 spune:

quote:
Originally posted by marius

Sincer nu am inteles nimic. Dar daca persoana se afla in concediu inseamna ca nu este la serviciu, nu? Este acasa. Deci nu inteleg de la inceput cum poate fi mutata o persoana care se afla acasa de la un birou la altul sau ma rog orice combinatie dorita. Pai nu este acasa? Ceva imi scapa in logica intrebarilor. Unde este? Acasa sau la serviciu? Hai sa lamurim prima nelamurire.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
Anul 2007

Persoana care a fost mutata de la un birou la altul.....nu se afla la serviciu, ci in concediu postnatal!Deci pur shi simplu ....a fost mutata!
Apoi cand s-a intors la serviciu, mai devrme cu un an, la fel s-a intamplat...iar au vrut sa o mute intr-un alt birou!
Imi pare rau ca nu prea se intzelege...., dar poate de data asta m-am facut intzeleasa!

ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)
pozele noastre:http://photos.yahoo.com/greierash78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Adica nu ea ci pozitia detinuta de ea a fost mutata ca si locatie. Ea fiind in concediu. Daca este asa care este problema?

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
Anul 2007

Mergi la inceput