Durerea unei pierderi de sarcina (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

va multumesc si va ,dragele mele,sa dea DD sa vina si la voi cat mai curand.
Michelle, multumiri si pupici speciali pentru tine ca stiu cat esti de suparata... si eu sunt ingrijorata,sa fiu sincera, de teama, stii tu cum e. eu nu m-am mai luat dupa teste ca nu ieseau chiar cum trebuia,dar m-am luat dupa temperatura.si am fost la casa noastra de la munte si cand ne-am intors s-a intamplat.ma rog pentru tine si pentru restul fetelor si pentru Flavia ca a visat cam urat.

http://t2.lilypie.com/MqTkp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Michelle si mie mi-a venit sambata ,si eu am fost plina de chichioni doua zile,incet ,incet scap de ei...nu de alta da pe 14 am histeroscopia si am ce la ma gandi.Nu trebuie sa ne pierdem optimismul,nu??!!!
Mirela va doresc la mai multi ani impreuna si distractie maxima!
Teo2irina felicitari pt noua viatza!!!!!
Chantal si eu sper ca esti bine! Poate te gandesti la noi si ne scrii un rand??!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Irene cat timp mai ai pana vei primi unda verde pentru bebe?Iti doresc ca din prima luna sa fie cu ochisori si sa nu fie nevoie sa treci si tu prin dezamagirea pe care o simtim atunci cand vedem ca vin uratzii in loc sa vina bebe.Dar pana la urma tot o sa-l prindem noi!

Baby_r imi pare foarte rau!Suntem aici si o sa te ascultam atunci cand vei fi pregatita sa vorbesti despre ce s-a intamplat.Suntem alaturi de tine!

Idaira iti multumesc pentru urari,si eu iti doresc numai bine!
Iti doresc multa bafta si ziua de 14 sa iti poarte noroc asa cum mi-a purtat si mie(atunci facem noi 4 ani de la casatorie)Sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine si peste asta.

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

MIRELA, mie dr meu mi-a zis ca 6 luni e suficient, adica din august as putea incerca. Mi-a spus sa ma duc in iulie sa imi dea un tratam cu duphaston, ca sa merg "la sigur":)). Eu insa nu ma simt chiar f in forma, as vrea sa rezolv mai intai mici probleme de sanatate si apoi sa incep proiectul bb, dupa capul meu cam prin noiembrie-decembrie. Saptamana viitoare fac niste investigatii la Bucuresti si apoi voi mai vedea. Cam am emotii in legatura cu acestea, pt ca ma duc la dr celebrii si sper sa nu fie ca la pomul laudat. In fine, sper sa vin cu vesti bune si incurajatoare...Nu imi bun prea mari sperante in faptul ca voi reusi din prima. Sincera sa fiu, sunt pregatita psihologic sa incerc cam un an, ca si la prima sarcina...sper ca din 12 luni sa fie totusi una cu noroc:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Imi pare rau pentru fetele care si-au pierdut copilasii. Imi pare rau si va doresc sa ramaneti cat mai repede posibil.

TEO ce surpriza!! Felicitari si sa fiti sanatosi!!! Ia-ne dupa tine!!!

Cat despre asteptat.....doctorita mea mi-a spus ca in cazul ca sarcina era mica se poate incerca dupa primul CM, daca era mai avansata e bine sa astepti cel putin 3 luni.
Eu azi implinesc o luna fix de la chiuretaj. Cei de la spital inca nu m-au chemat ceea ce ma enerveaza cumplit. Oricum eu din august sper sa fiu deja graviduta. Adica, pe 18 august intru in concediul de odihna pana pe 10 septembrie. Sper in aceasta perioada sa reusesc.Ieri am fost foarte agitata. Ma trezisem cu-n sentiment ciudat.....eram trista si ingrijorata ca daca nu voi reusi sa raman repede. Daca va trebui sa astept iar vreo cativa ani sa raman. D-ne fereste!!

MICHELLE imi pare rau, tare rau.......sper sa nu-ti pierzi credinta si optimismul. Si eu am asa o frica si asa imi doresc sa simt din nou ceea ce simteam cand eram gravidaa.....sper sa ne ajute D-zeu. Ca da copii celor care nu-i vor......stie El ce face......totul are un rost.....nimic nu se intampla intamplator.....sper sa reusim sa devenim si noi mamici....

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

michelle,imi pare tare rau ca nu s-au adeverit presimtirile mele si ale tale, dar nu renunta, oricum nu te las eu, ce crezi! numa bine ai prins curaj, si prinzi pe luna ce trece, si bebe va veni la voi, ai sa vezi, ai ramas de 2 ori gravi si nu vei avea probleme sa ramii, vei vedea, cind te astepti mai putin va veni bebe,sint alaturi de tine, si te string tare in brate, am plins la urarea ta ptr bebei de 1 iunie!te pup tare, sper sa apuc ziua de 18 iunie ptr nastere, ca contractiile astea imi dau de lucru.....ai dreptate nu prea am stat cuminte, nici weekendul asta, dar macar sint multumita ca mai e aranjat in casa, ai mei nu ne-au vazut inca casa si nu vroiam s-o vada toata intoarsa pe dos, si am incercat sa stau sa nu fac nimic, dar nu reusesc.....incerc sa mai dorm cu Dominic la amiaza, dar nu pot sta sa nu fac nimic.....of, parca as face o depresie dinainte de nastere.....

andreea, merci de nr de telefon si adresa, o sa va vizitam , ai mei stau 3 saptamini din pacate, tatal meu nu are mai mult concediu....nu l-au mai vazut pe Dominic de 3 ani, au fost la botezul lui cind avea 3 luni....capitolele vechi sint sus, clikezi pe ultimul, citeodata cind ma grabesc sa deschid un capitol mai uit sa pun ultimul, dar apoi il pun.

laura, mi-au dat lacrimile la mesajul lui michelle, si am zimbit la al tau....va anunt eu, nu scapati de efortul de a-mi face galerie!cum esti?ma gindeam la tine zilele astea, si la mari, cum ii spuneam eu ei ca va fi bine, si eram atit de convinsa ca va fi bine, asa sint si la tine acuma convinsa ca e bine!

oana, e tare trist si greu, mai ales incompetenta asta a medicilor si nepasarea, citedata care vine din prostie si necunoastere.....eu, am pierdut sarcina la 12s si mi=a spus medicul ca putem incerca dupa 2 cicluri, asa am facut!neavind cezariana nu cred ca e nevoie sa stai 6 luni.daca vrei sa te pun pe lista, da-mi datele si te voi pune cu durere in suflet!vei gasi si tu puterea de a merge mai departe si de a-ti vedea visul cu ochii!

alyx, ma bucur ca ai vorbit si in numele meu, tare frumos ai spus!

della, ce frumos ai descris relatia ta cu Richie, eu una cred in reincarnare, am citi mult pe tema asta, aveam o cunostinta budista si mi-a imprumutat multe carti.....daca inca nu au venit uratii si ai si simptome, mai asteapta putin si mai refa un test!daca nu ne vei da vestea buna luna viitoare odata cu michelle, ca voi numarati impreuna!

andre_ea, e bine sa te vada un medic,chiar daca te simti bine, ca sa fii sigura ca totul e ok, imi pare tare rau ptr tine, nu ai nici o vina, si eu m-am gindit ca bebe 2 nu a vrut sa stea la mine ptr ca i-am zis ca nu-l voi putea iubi la fel de mult ca si pe Dominic.....ne cautam tot felu de explicatii, dar ele nu exista tot timpul, tu ai facut test de sarcina?

irda, asa cum ti-am spus pe privat, a 6-a boala a copilariei nu se face la virsta adulta, si sigur ai facut-o si tu cind erai mica, se face pina in 6 ani, si cum iti spuneam nu se cunoaste cum ca ar afecta sarcina, dar cum iti ziceam ieri ce mi-a zis si mie medicul acuma cind a facut Dominic cocsaki virusul acela, nu aveam inca 3 luni si mi-a zis ca nimeni nu poate sti, dar ca daca va fi afectat il voi pierde in primele 3 luni, si uite ca acuma astept sa nasc! sanatate multa Dariei, si Dominic a avut boala, trece repede, si va fi bine ai sa vezi!

teo, pai ce-mi vad ochii draga mea, ai vazut ca nu tot timpul testele astea zic bine, of,ce fericita sint ptr tine, m-ai scos putin din butoi! felicitarile mele din suflet, ma bucur ca iesirea la cabana s-a terminat cu ochi! bravo, cind faci un test?

lau, ma simt si eu in butoi....cred ca hormonii astia isi cam fac de cap, si ploaia asta ma deprima rau.....dar macar am spalat tot ce e de spalat ptr bebe, am inceput sa fac bagajul care e ca si gata, nu mai prea am nimic de luat, oricum nimic necesar.....si ma termina contractiile aste dureroase si durerile de spate, dar oricum e muuult mai bine decit la Dominic, atunci aveam mari insomnii si dureri de solduri....nu ma pot plinge, e o sarcina usoara, merg la medic in 5 poate il vad la eco.....ai dreptate fac cit mai multe cu Dominic ca apoi cine stie cum voi mai avea timp, desi sint f hotarita sa-i acord timpul necesar si lui, sper sa ma descurc....

mirelush, merci mult de urari, te astept cu vestile bune!

baby, cind ai nevoie ca cineva sa te asculte sint aici!

idaira, of imi pare tare rau ca au venit si la tine uritii,dar uite ca vei numara cu della si michelle!bafta multa cu laparoscopia!

irene, bafta saptamina viitoare!

sa aveti o saptamina buna fetelor!

Flavia 39+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Pepsi mama, ce faci, nu mai nasti? Cred ca de abia astepti sa-ti vezi bebele.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetelor, sunteti atat de dragute! Va multumesc pentru cuvintele frumoase!
Am fost azi si am facut eco. Nu am absolut nimic. Ecografista s-a indoit ca ar fi fost vorba de sarcina. Acum am facut un test cu o a doua liniuta atat de vaga incat nici nu zici ca e acolo. In mod normal ar fi trebuit sa fie pozitiv.
Cu toate aste eu nu ma indoiesc ca a fost vorba de sarcina: durerile avute si modul brusc in care au incetat (clar contractii), ceea ce am eliminat (nu era in nici un caz cheag de sange). Desi ar fi mult mai usor sa cred ca nu a fost bb, eu raman convinsa ca a fost.

Va multumesc tuturor ca ati fost alaturi de mine! Va doresc cat mai curand bebici in burtici, si copii sanatosi gravidutelor!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

multumesc tuturor pentru incurajari si raspunsuri
imi e de mare ajutor sa vb cu cineva care imi intelege durerea
Pepsi,
o sa-ti las datele mele iar daca mai trebuie ceva sa-mi spui
Sarcina gemelara bicoriala pierduta la 20 saptamani, o fetita pe care ar fi chemat-o Corina si un baietel Pe care l-am fi botezat George
Cauza: col deschis (din vina unu medic care n-a considerat necesar sa-mi faca cerclaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Dragelor.... Irda... si bubuleana au anuntat ca... au iesit din clubul "mamicilor de ian-feb 2008".....
Mi-e raaaaauuuuuuuu si foarte frica.........
...Imi vine sa nu mai intru pe forum deloc.... macar vreo doua luni.... ca atatea vesti proaste... ma darama...

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99162&whichpage=2

quote:
Originally posted by bubuleana

dragele mele, din pacate vin cu vesti proaste
sambata la eco: sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani, suspecta de mola partiala. Embrionul cu activitate cardiaca avea la 7 sapt 0,65 cm insa acum sacul era gol, embrionul disparuse. Urmeaza chiuretaj miercuri si examen histopatologic pt a se depista daca e vorba de mola sau de sarcina oprita in evolutie. Evident ca sper din tot sufletul sa fie cea de-a doua varianta. Dar sunt pregatita pentru orice si foarte optimista pentru viitor.
Nu am vrut sa dau vestea la zuze sa nu intristez subiectul pentru ca le vreau pe zuzele mele dragi curajoase, puternice si optimiste. Asa cum sunt si eu

pupici tuturor si sarcini usoare si fericite
o sa va tin la curent despre ce a fost vorba de fapt, poate fi de folos cuiva in viitor experienta mea desi nu prea tine de noi si sincer nici nu prea ai ce face intr-o astfel de situatie. Oricum sper sa nu se mai intample nimanui

bubuleana

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101127&whichpage=20
quote:
Originally posted by Irda

Zuzele mele dragi......din pacate va trebui sa ies din acest club de viitoare mamici zuzici!

Am fost azi la eco si sacul gestational era gol... asta dupa ce in urma cu 2 saptamani jumate am vazut clar in el un embrion corespunzator varstei sarcinii si cu activitate cardiaca!
Am miercuri programare la chiuretaj si o sa trimita dr tesutul la analize sa vadem care e problema(daca se afla ceva)!

Va urez sa aveti sarcini usoare, nasteri la fel si bebei sanatosi!

O sa mai trec sa vad ce faceti dupa ce o sa-mi mai revin!

Pupicei dragele mele

Irda
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

6+

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput